Η Διαδικασία Αποτύπωσης της 3Μ

Η Διαδικασία Αποτύπωσής της 3Μ

Δείτε πώς η διαδικασία αποτύπωσης σάς δίνει τον έλεγχο σε κάθε βήμα

Σχεδιασμένη για να απλοποιεί την επιτυχία σας — από την αρχή έως το τέλος.

 • 1. Απώθηση
  1. Απώθηση

  Μια καλή αποτύπωση ξεκινά με τον έλεγχο των ιστών και της υγρασίας. Το εξαιρετικά λεπτό άκρο της 3M™ ESPE™ Κάψουλας Απώθησης εφαρμόζει αιμοστατική πάστα εκεί όπου πρέπει — ακριβώς μέσα στην αύλακα — για να απωθήσει με ήπιο τρόπο τον ιστό και να ελέγξει την αιμορραγία.

  3M™ ESPE™ Κάψουλα Απώθησης

 • 2. Σύριγγα
  2. Σύριγγα

  Οι αποκαταστάσεις με ακριβή περιθώρια τοποθετούνται στη θέση τους. Με τις 3M™ ESPE™ Ενδοστοματικές Σύριγγες, μπορείτε να ξεπλένετε τα υλικά ακριβώς στο σημείο που χρειάζεται, για να αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια του περιθωρίου.

  3M™ ESPE™ Ενδοστοματικές Σύριγγες

 • 3. Αποτύπωση
  3. Αποτύπωση

  Οι επιλογές VPS και υλικού αποτύπωσης πολυαιθέρα είναι σχεδιασμένες για να ενισχύουν την επιτυχία σας. Επιλέξτε το Imprint™ 4 VPS Υλικό Αποτύπωσης για καθημερινές διαδικασίες ή τα Impregum™ Υλικά Αποτύπωσης Πολυαιθέρα για πιο δύσκολες περιπτώσεις.

  Imprint™ 4 VPS Υλικό Αποτύπωσης

  Impregum™ Υλικά Αποτύπωσης Πολυαιθέρα


Περισσότερες λύσεις για τις διαδικασίες αποτύπωσης

 • Automix για καλύτερα αποτελέσματα.
  Automix για καλύτερα αποτελέσματα.

  Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας σας με τη γρηγορότερη και την πιο μικρή μονάδα αυτόματης ανάμειξης. Η Pentamix™ 3 Μονάδα Αυτόματης Ανάμειξης μειώνει τις ανομοιογένειες και τα κενά του υλικού και διανέμει το υλικό γρήγορα. Η Pentamix™ Lite Μονάδα Αυτόματης Ανάμειξης διαθέτει μια εργονομική λαβή, για να μπορεί να μεταφέρεται και να χρησιμοποιείται από κοινού ανάμεσα στους χώρους των οδοντιατρείων.

  Pentamix™ 3 Μονάδα Αυτόματης Ανάμειξης

  Pentamix™ Lite Μονάδα Αυτόματης Ανάμειξης

   

 • Παραλείψτε την κόλλα για δισκάρια.
  Παραλείψτε την κόλλα για δισκάρια.

  Ο μοναδικός σχεδιασμός του 3M™ ESPE™ Δισκαρίου Αποτύπωσης Κατευθυνόμενης Ροής ελέγχει τη ροή του υλικού, ελαχιστοποιεί τις ατέλειες και τις φυσαλίδες. Επίσης, η λωρίδα από πολυεστερικό ύφασμα φλις αντικαθιστά τα δισκάρια που απαιτούν χρόνο και δεν είναι εύκολα στον καθαρισμό.

  3M™ ESPE™ Δισκάριο Αποτύπωσης Κατευθυνόμενης Ροής

 • Γρηγορότερες προκαταρκτικές αποτυπώσεις.
  Γρηγορότερες προκαταρκτικές αποτυπώσεις.

  Σε αντίθεση με τα αλγινικά, που απαιτούν πολλά χρονοβόρα βήματα που χρειάζονται καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το Imprint™ 4 Preliminary VPS Υλικό Αποτύπωσης με μια Pentamix™ Μονάδα Αυτόματης Ανάμειξης, για πιο καθαρά αποτυπώματα χωρίς σκόνη και άγχος. Μπορείτε να τοποθετήσετε το υλικό όποτε σας βολεύει και να λάβετε περισσότερες εγχύσεις από ένα αποτύπωμα.

  Imprint™ 4 Preliminary VPS Υλικό Αποτύπωσης

 • Γρήγορες και ακριβείς καταγραφές δήξης.
  Γρήγορες και ακριβείς καταγραφές δήξης.

  Το Imprint™ 4 Υλικό Καταγραφής Δήξης προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες ροής, δεν κάνει κοιλιές, παρέχει αρκετό χρόνο εργασίας και χρόνο πήξης 60 δευτερολέπτων. Δεν εγκλωβίζεται σε σχισμές ή σε μεσοδόντιες περιοχές. Η σκληρότητα του υλικού και η χαμηλή ευελιξία του μετά την πήξη επιτρέπει την εύκολη κοπή, το ξάκρισμα και την τοποθέτησή του.

  Imprint™ 4 Υλικό Καταγραφής Δήξης


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >