Διαδικασία Συγκόλλησης

Διαδικασία Συγκόλλησης

Η συγκόλληση είναι πλέον εύκολη

Απλοποιήστε τη διαδικασία οδοντιατρικής συγκόλλησης, με λιγότερα απαραίτητα βήματα.Η 3M προσφέρει μια πλήρη σειρά από οδοντιατρικές κονίες και αξεσουάρ για να καλύπτει τις ανάγκες του ιατρείου σας για στεφάνες και γέφυρες, ένθετα/επένθετα, όψεις, ενδοδοντικούς άξονες, γέφυρες τύπου Maryland και κολοβώματα εμφυτευμάτων. Με ρητίνες, υαλοϊονομερή τροποποιημένης ρητίνης, συμβατικά υαλοϊονομερή, κονίες όψεων και προσωρινές κονίες, μπορείτε να βασίζεστε στην 3Μ για καινοτόμες και εύχρηστες οδοντιατρικές κονίες.


Εργαλεία Επιλογής Κονίας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συγκόλληση για στεφάνες ζιρκονίου και υαλοκεραμικές στεφάνες με τις 3M™ RelyX Κονίες.

 • Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συγκόλληση για στεφάνες ζιρκονίου και υαλοκεραμικές στεφάνες με τις 3M™ RelyX Κονίες.

 • Πραγματοποιήστε αναζήτηση με βάση την περίπτωση ή το υλικό, για να βρείτε την ιδανική κονία της 3Μ για τις οδοντιατρικές σας διαδικασίες συγκόλλησης.

 • Δείτε τις συνιστώμενες περιπτώσεις χρήσης για τις κονίες RelyX, ομαδοποιημένες ανά υλικό.


RelyX™ Οδοντιατρικές Κονίες

 • Μόνιμη συγκόλληση για: Πλήρως κεραμικά, σύνθετα ή μεταλλικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες και γέφυρες, άξονες, ένθετες/επένθετες γέφυρες 3 μονάδων, πλήρως κεραμικές, σύνθετες ή μεταλλικές αποκαταστάσεις σε κολοβώματα εμφυτευμάτων, γέφυρες τύπου Maryland 2 ή 3 μονάδων.

 • Για όλες τις έμμεσες αποκαταστάσεις: Ένθετα/επένθετα, στεφάνες, γέφυρες, ενδοδοντικούς άξονες, στεφάνες μερικής κάλυψης, όψεις, γέφυρες τύπου Maryland, ιδανική για υαλοκεραμικά.

 • Για μεταλλοκεραμικές (PFM) στεφάνες και γέφυρες, μεταλλικές στεφάνες, ένθετα και επένθετα, αποκαταστάσεις με πυρήνα ενισχυμένο πλήρως από κορούνδιο ή ζιρκόνιο (όπως Lava™ Ζιρκόνιο ή Procera® AllCeram), ορθοδοντικούς δακτυλίους, τελική συγκόλληση PFM, μεταλλικές στεφάνες, κεραμικές αποκαταστάσεις με πυρήνα ενισχυμένο πλήρως από κορούνδιο ή ζιρκόνιο σε κολοβώματα εμφυτευμάτων.

 • Αυτός ο άξονας νέας γενιάς διαθέτει τρισδιάστατη συγκράτηση της στεφάνης σε μακροσκοπικό επίπεδο, καθώς και επιφάνεια με μικροπόρους για ισχυρή συγκόλληση από τη ρίζα έως τον πυρήνα. Προσφέρει εξαιρετική ακτινοσκιερότητα για καλύτερο έλεγχο της τοποθέτησης και υψηλή αντοχή σε κάμψη για μικρότερο κίνδυνο ρήξης της ρίζας.

  ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χρησιμοποιήστε τα τρυπάνια με χρωματική κωδικοποίηση, για καλύτερο ταίριασμα κατά την προετοιμασία του καναλιού της ρίζας.

  Προβολή καταλόγου

 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >