Διαδικασίες

Διαδικασίες

Προώθηση της μακροχρόνιας στοματικής υγείας με προηγμένες οδοντιατρικές διαδικασίες

Οδοντιατρικές Διαδικασίες

Η Στοματική Φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή, μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους οδοντιάτρους και τους ορθοδοντικούς να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

 • Η 3M προσφέρει μια πλήρη σειρά από οδοντιατρικές κονίες και αξεσουάρ για να καλύπτει τις ανάγκες του ιατρείου σας για στεφάνες και γέφυρες, όπως ρητίνες, υοαλοϊονομερή τροποποιημένης ρητίνης, συμβατικά υαλοϊονομερή, κονίες όψεων και προσωρινές κονίες. Μάθετε περισσότερα για τις 3M RelyX™ Κονίες, οι οποίες προσφέρουν την κατάλληλη συγκόλληση για κάθε περίπτωση.

 • Οι διαδικασίες οδοντιατρικής αποτύπωσής της 3Μ είναι σχεδιασμένες για να απλοποιούν την εργασία σας από την αρχή μέχρι το τέλος και να σας προσφέρουν καλύτερο έλεγχο σε κάθε βήμα.

 • Κάναμε τις διαδικασίες άξονα και πυρήνα γρηγορότερες, ευκολότερες και πιο αξιόπιστες από ποτέ, με μια λύση που αποτελείται από 4 βήματα και ενσωματώνει τον νέο RelyX™ 3D Άξονα από Υαλονήματα.

 • Η προληπτική οδοντιατρική και η καλή φροντίδα της στοματικής υγείας μπορεί να σταματήσει την τερηδόνα, την ουλίτιδα και τις περιοδοντικές παθήσεις πριν ξεκινήσουν, διατηρώντας τα χαμόγελα των ασθενών σας χαρούμενα και υγιή. Μάθετε για τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα προϊόντα και θεραπείες προληπτικής οδοντιατρικής.

 • Το 50% των διαδικασιών αποκατάστασης περιλαμβάνει άμεσες αποκαταστάσεις. Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε αξιόπιστες διαδικασίες οι οποίες επιτρέπουν στους οδοντιάτρους να δημιουργούν αποκαταστάσεις που είναι γρήγορες και εύκολες και που προσφέρουν σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα.


 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >