Ομάδα επαγγελματιών οδοντιάτρων
Η επιστήμη πίσω από την ηρεμία σας.

Από φίλτρα προστασίας της αναπνοής και προϊόντα για την προστασία του δέρματος έως τους δείκτες αποστείρωσης, οι λύσεις της 3Μ μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό που έχει η ομάδα σας και διατηρεί τα μέλη της αλλά και τους ασθενείς σας ασφαλείς.

Σιγουριά στα χέρια σας

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι ασθενείς και οι οδοντίατροι έχουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους που προκαλούν τα βακτήρια, οι ιοί και οι επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες. Για πολλά χρόνια, η 3M σε όλο τον κόσμο έχει βοηθήσει όσους εργάζονται στην υγειονομική περίθαλψη να προστατευθούν από μολύνσεις. Τώρα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στη δουλειά σας δίνοντάς σας εργαλεία και μεθόδους για την πρόληψη της διασταυρούμενης μόλυνσης - και το πιο σημαντικό, για να σας βοηθήσουμε να παρέχετε την ηρεμία που χρειάζονται, σε σχέση με αυτά τα θέματα, οι ασθενείς και το προσωπικό σας.

Καθώς προετοιμάζεστε, η 3Μ στέκεται δίπλα στην ομάδα σας - όχι μόνο ως έμπιστος προμηθευτής ΜΑΠ και λύσεων για την αποφυγή μολύνσεων, αλλά και ως ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος δεσμευμένος για τη δια βίου στοματική υγεία για όλους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές των προϊόντων μας, τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το COVID-19 και τα Οδοντιατρικά ΜΑΠ όπως και για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποτρέψετε τη μόλυνση καθ 'όλη τη διάρκεια της εργασίας σας.

Οι ασθενείς σας είναι σε καλά χέρια - στα δικά σας. Εμπιστευτείτε την επιστήμη μας που μπορεί να σας βοηθήσει προσφέροντας λύσεις έτσι ώστε να διατηρήσετε την ασφαλεία τους: Κατάλληλες φιλτρόμασκες σχεδιασμένες για ευκολία στην αναπνοή. Προληπτική φροντίδα του δέρματος για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανή ζημιά που προκαλείται από την εκτεταμένη χρήση ΜΑΠ. Ενδειξη της απόδοσης του αποστειρωτή (έλεγχος του κύκλου αποστείρωσης) με μια ματιά. Αυτή είναι η επιστήμη της πρόληψης λοιμώξεων.


Πρόληψη Λοιμώξεων για Οδοντιάτρους

Οδοντιατρικά εργαλεία, χέρια, κοινές επιφάνειες… ξέρετε πόσο ζωτικής σημασίας είναι να αποτρέψετε την εξάπλωση των μικροοργανισμών σε κάθε σημείο επαφής καθ 'όλη τη διάρκεια της εργασείας σας. Ο προσωπικός προστατευτικός εξοπλισμός και η αποστείρωση συμβάλλουν στην αποτροπή της διασταυρούμενης μόλυνσης - και βοηθούν στη μείωση του κινδύνου που προκαλούν τα παθογόνα στους ασθενείς σας και στο προσωπικό σας.

  • Εσείς και η ομάδα σας είσαστε αφοσιωμένοι στη φροντίδα των ασθενών. Η 3M στέκεται δίπλα σας και προσπαθεί να παρέχει τα κατάλληλα ΜΑΠ σε εσάς και στο προσωπικό σας έτσι ώστε να νιώθετε άνετα - και σίγουρα- για τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις οδοντιατρικές μάσκες προσώπου και για τις φιλτρόμασκες και ανακαλύψτε την επιστήμη της ασφάλειας.

  • Απαιτείται σωστή τοποθέτηση και σφιχτή εφαρμογή των φιλτρόμασκων (FFR) έτσι ώστε να παρέχουν την αναμενόμενη και αποτελεσματική μείωσης στην έκθεση σε πιθανό κίνδυνο. Η σωστή εφαρμογή διασφαλίζει ότι η πλειοψηφία του εισπνεόμενου αέρα θα διασχίζει το φίλτρο του μέσου ατομικής προστασίας για την αναπνοή. Οτιδήποτε διαταράσσει την εφαρμογή και τη καλή τοποθέτηση του FFR θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του επιπέδου προστασίας που μπορεί να επιτύχει όποιος φοράει το FFR. Ορισμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος της 3Μ μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος χωρίς να επηρεάζουν την εφαρμογή της φιλτρόμασκας.

  • Η διασφάλιση της αποστείρωση είναι κάτι περισσότερο από την τήρηση αρχείων. Είναι η γνώση ότι ο εξοπλισμός σας αποστειρώνεται σωστά κάθε φορά. Είναι η ικανότητα να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη κρίσιμων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία αποστείρωσης. Και είναι η εμπιστοσύνη που συνοδεύεται από την τήρηση βέλτιστων πρακτικών για την πρόληψη λοιμώξεων.


Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Η 3M δεσμεύεται να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτής της περίπλοκης κατάστασης γύρω από την κρίση υγείας COVID-19 - και γύρω από την ανάκαμψη. Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για τα προϊόντα, την εκπαίδευση ή τις τεχνικές σας ερωτήσεις.


Βίντεο

  • Παρακαλώ σημειώστε: Το FFP2 είναι Ευρωπαϊκό ισοδύναμο με το N95.  • 3M Dental Blog Brain Floss

    3M Brain Floss Blog

    Επισκεφτείτε το blog μας όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν!