Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικά προγράμματα της 3M Health Care Academy™

Οδοντιατρική Εκπαίδευση και Διδακτικές Μονάδες CE


Η Ακαδημία 3M Health Care Academy σας συνδέει με μια παγκόσμια κοινότητα επιστημόνων και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, από τη στοματική φροντίδα έως την πρόληψη των μολύνσεων, τα συστήματα πληροφοριών για την υγεία και πολλά άλλα.


 • Αυτές οι ενημερωτικές παρουσιάσεις προσφέρουν λεπτομερείς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα τελευταία προϊόντα και τις θεραπείες στοματικής φροντίδας που διατίθενται στους επαγγελματίες του κλάδου.

 • Διαδικτυακό Κέντρο Εκπαίδευσης
  Διαδικτυακό Κέντρο Εκπαίδευσης

  Μάθετε για τα τελευταία, κορυφαίας τεχνολογίας οδοντιατρικά προϊόντα και τεχνικές στην εκπαιδευτική βιβλιοθήκη πολυμέσων του Διαδικτυακού Κέντρου Εκπαίδευσης. Τα βοηθήματα αυτοδιδασκαλίας μας περιλαμβάνουν απεικονίσεις 3D που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τις κλινικές εφαρμογές των προϊόντων Φροντίδας Στοματικής Υγείας της 3Μ. Αναζητήστε στην ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη διαδικτυακών μας σεμιναρίων online μαθήματα που προσφέρουν διδακτικές μονάδες CE, συμπεριλαμβανομένων επερχόμενων ζωντανών/κατά παραγγελία διαδικτυακών σεμιναρίων και βοηθημάτων αυτοδιδασκαλίας. Όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια και τα βοηθήματα αυτοδιδασκαλίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 • Υποστήριξη

  Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια για τον ιστότοπο ή τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας για ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ή μέσω τηλεφώνου

  Επικοινωνήστε μαζί μας >

 • Τρόπος αγοράς

  Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.

  Μάθετε περισσότερα >

 • Οδοντιατρικά προϊόντα

  Μια πλήρης γκάμα προϊόντων, για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

  Ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας >

 • Διαδικασίες

  Η Στοματική φροντίδα της 3M προάγει τη στοματική ευεξία για όλη τη ζωή μέσω εφευρετικών λύσεων που βοηθούν τους επαγγελματίες στοματικής φροντίδας να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη κλινική, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία

  Μάθετε περισσότερα >