1. Οδοντιατρικές Λύσεις

Οδοντιατρικές Λύσεις

Κορυφαία στον κλάδο προϊόντα οδοντιατρικής φροντίδας

Ως οδοντίατρος, χρειάζεστε αξιόπιστα προϊόντα που ελαχιστοποιούν τον χρόνο παραμονής του ασθενούς στην οδοντιατρική καρέκλα και μεγιστοποιούν την ικανοποίηση των ασθενών.
Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από δεκαετίες κλινικά αποδεδειγμένης τεχνολογίας και μια ομάδα ειδικών, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά για την υγεία των ασθενών και για το ιατρείο σας.

Οδοντίατρος και ασθενής που χαμογελούν

Εργαστείτε πιο έξυπνα με τα οδοντιατρικά προϊόντα της 3M

Δώστε στους ασθενείς σας ένα όμορφο αποτέλεσμα μακράς διαρκείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ 3M
 • Οδοντίατρος με ασθενή

  Οι ασθενείς σας - και το ιατρείο σας - είναι σε καλά χέρια.

  • Η 3M αναπτύσσει οδοντιατρικά προϊόντα και αναλώσιμα για να βοηθήσει επαγγελματίες όπως εσείς να βελτιώσουν την οδοντιατρική υγεία των ασθενών, να αυξήσουν την ικανοποίησή τους από τις οδοντιατρικές διαδικασίες και να προωθήσουν τη δια βίου στοματική ευεξία.
  • Ως καθιερωμένος ηγέτης στον κλάδο της οδοντιατρικής, έχουμε ασχοληθεί επί δεκαετίες στην ανάπτυξη καινοτόμων οδοντιατρικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν στην απλοποίηση των διαδικασιών σας και κάνουν τους ασθενείς σας να χαμογελούν με αυτοπεποίθηση.

Δημοφιλείς κατηγορίες οδοντιατρικών προϊόντων

Προϊόντα και εξοπλισμός για κάθε οδοντιατρική πρόκληση.

Νέα οδοντιατρικά προϊόντα

Σας παρουσιάζουμε το πιο πρόσφατο προϊόν στην οδοντιατρική μας γκάμα.

 • 3M προϊόντα ρητινώδους κονίας και συγκολλητικών παραγόντων
 • Απλοποιήστε τις ροές εργασίας στην άμεση και έμμεση αποκατάσταση.

  Η Ρητινώδης Κονία Γενικής Χρήσης 3M™ RelyX™ είναι κατάλληλη για χρήση ως αυτοσυγκολλούμενη κονία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της, αλλα και ως ρητινώδης κονία σε συνδυασμό με τον συγκολλητικό παράγοντα 3M™ Scotchbond™ Universal Plus.

  Ο συνδυασμός τους εξαλείφει την ταλαιπωρία και τη σύγχυση με τις πολλές ρητινώδεις κονίες, τους primer και τους συγκολλητικούς παράγοντες, απλοποιώντας τη διαδικασία άμεσων και έμμεσων αποκαταστάσεων.

  ΡΗΤΙΝΩΔΗΣ ΚΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ RELYX

  ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ SCOTCHBOND UNIVERSAL PLUS

Επιστήμονας που χρησιμοποιεί μικροσκόπιο
Γιατί να επιλέξετε την 3M;

Τα κλινικά δοκιμασμένα οδοντιατρικά προϊόντα και οι τεχνολογίες μας είναι σχολαστικά σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας, παραμένοντας ταυτόχρονα εύχρηστα. Οι οδοντίατροι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα οδοντιατρικά προϊόντα της 3M για να παρέχουν στους ασθενείς τους ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Μη βασίζεστε μόνο στα δικά μας λόγια!
Δείτε πώς αξιολογούν οι οδοντίατροι τα οδοντιατρικά προϊόντα της 3M στο "The Dental Advisor Home"

Απλοποιήστε τις ροές εργασίας στην άμεση και έμμεση αποκατάσταση

 • Φυλλάδιο
  Απλοποιήστε με επιτυχία τη ροή εργασιών έμμεσης οδοντιατρικής αποκατάστασης

  Επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα, κάθε φορά, απλοποιώντας και τυποποιώντας τις διαδικασίες προσθετικής/εμφυτευμάτων με τις συστάσεις μας που είναι βασισμένες σε έρευνες από πέντε κορυφαίους κλινικούς ειδικούς.

  Κατεβάστε το δωρεάν φυλλάδιο "Success Simplified" της 3M με 80 σελίδες που περιέχουν οδηγίες επιλογής υλικών, μελέτες περιπτώσεων, κλινικές συστάσεις και πολλά ακόμη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της 3Μ στο Η.Β. (στα Αγγλικά) για περισσότερες πληροφορίες (UK, English).

 • Λευκή βίβλος «Αποκατάσταση με συντηρητικότητα και εμπιστοσύνη»
  Επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα με τον εξορθολογισμό των οδοντιατρικών διαδικασιών άμεσης αποκατάστασης

  Δεδομένου ότι πολλές διαδικασίες αποκατάστασης περιλαμβάνουν άμεσες αποκαταστάσεις, η 3Μ δημιούργησε μια αξιόπιστη διαδικασία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αποκαταστάσεις που είναι γρήγορες, εύκολες και παράγουν άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

  Κατεβάστε τη δωρεάν λευκή βίβλο της 3Μ με 12 σελίδες που περιέχουν πληροφορίες για να βρείτε την άμεση διαδρομή για επιτυχημένες αποκαταστάσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της 3Μ στο Η.Β. (στα Αγγλικά) για περισσότερες πληροφορίες (UK, English).

μετάβαση χρώματος μπλε σε μωβ

Εγγραφείτε για την οδοντιατρική σας εμπειρία και λάβετε ειδικές προσφορές Εγγραφή τώρα

Εγγραφείτε για την οδοντιατρική σας εμπειρία και λάβετε ειδικές προσφορές   Εγγραφή τώρα

Εγγραφείτε για την οδοντιατρική σας εμπειρία και λάβετε ειδικές προσφορές   Εγγραφή τώρα


Δείτε τον αγγλικό ιστότοπο της 3M

Δείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα προϊόντα μας στον αγγλικό ιστότοπο.

Εικόνα υδρογείου

Ο σύνδεσμος αυτός σας μεταφέρει στον ιστότοπο της 3M στο Η.Β. (στα Αγγλικά). Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες για το προϊόν, τα δελτία δεδομένων προϊόντος και οι κανονισμοί ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της χώρας σας.

Τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον ειδικό σε θέματα προϊόντων στη χώρα σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην τρέχουσα σελίδα.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ

Γιατί πρέπει να ελέγξετε τον φωτοπολυμερισμό σας;

 • Συσκευές οδοντιατρικού φωτοπολυμερισμού
 • Η εργασία σας για την αποκατάσταση εξαρτάται από την επιτυχή χρήση οδοντιατρικών υλικών που υπόκεινται στον φωτοπολυμερισμό.

  Επειδή ο φωτοπολυμερισμός είναι ενεργός, δεν σημαίνει ότι παρέχει το κατάλληλο αποτέλεσμα για το υλικό αποκατάστασης. Η ανεπαρκής απόδοση του φωτός ή των πρωτοκόλλων μπορεί να αναιρέσουν τη σκληρή δουλειά σας και να οδηγήσουν σε δαπανηρές επαναλήψεις εργασιών.

  Πώς γνωρίζετε λοιπόν ότι ο φωτοπολυμερισμός κάνει σωστά τη δουλειά του; Ζητώντας μια αξιολόγηση του μπλε φωτός CheckMARC κατά NIST (Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας των ΗΠΑ) από έναν αντιπρόσωπο της 3M. Θα ελέγξουμε τις συσκευές φωτοπολυμερισμού σύμφωνα με κλινικώς σχετικά σενάρια και θα εξετάσουμε τα θεραπευτικά σας πρωτόκολλα, ώστε να είστε σίγουροι για τη θεραπεία σας.

Χρωματικά διαβαθμισμένο μπλε/πράσινο μπάνερ με το λογότυπο Brain Floss

Ενημερωθείτε για οδοντιατρικά νέα και εκδηλώσεις

Μείνετε ενημερωμένοι με κλινικές περιπτώσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και ζωντανά webinar, καθώς και με συμβουλές και μυστικά ειδικών στο ιστολόγιο Brain Floss. Εγγραφείτε στη μηνιαία ενημέρωση του ιστολογίου για να παραμένετε ενήμεροι με τα τελευταία νέα.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «BRAIN FLOSS» ΤΗΣ 3M

Περισσότερες πηγές οδοντιατρικής από άλλους ιστότοπους της 3M

Περιηγηθείτε στον τοπικό κατάλογο των προϊόντων μας ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδοντιατρικές διαδικασίες στον ιστότοπο της 3Μ στο Η.Β. (στα Αγγλικά).

Επίσημοι αντιπρόσωποι οδοντιατρικών προϊόντων της 3M

 • Εικονίδιο που δείχνει μια ασπίδα με σημάδι ελέγχου
  • Η πώληση και η παράδοση των προϊόντων μας πραγματοποιείτε μόνο μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων. Όταν αγοράζετε από αυτούς του διανομείς, προστατεύεστε από μια ασφαλή αλυσίδα τροφοδοσίας.
   Οι παρακάτω εξουσιοδοτημένοι διανομείς της 3Μ μπορούν να σας παρέχουν το συνολικό πακέτο με τα βασικά οδοντιατρικά προϊόντα μας, όλα παραδοτέα με την απόλυτη ικανοποίηση που σας αξίζει.
   Αγοράστε μόνο από τους διανομείς που αναφέρονται παρακάτω για να διασφαλίσετε τη γνησιότητα των προϊόντων και να αποφύγετε τους κινδύνους αγοράς προϊόντων της «γκρίζας» αγοράς.
   Έχετε τη δύναμη να προστατεύσετε τους ασθενείς σας και το ιατρείο σας!

χρωματικά διαβαθμισμένο μπλε μπάνερ

Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο της 3M

 • εικόνα που δείχνει άτομο με smartphone
  • Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
   Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα μας και τον τρόπο χρήσης τους.
  • Για να μιλήσετε με την ομάδα μας, καλέστε μας από τις 8:30 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή: +302106885156.
  • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτήν τη φόρμα θα χρησιμοποιηθούν για να απαντηθεί το αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν εκπρόσωπο της 3M ή έναν από τους εξουσιοδoτημένους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας, με τον οποίο ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3M.
 • Όλα τα πεδία απαιτούνται, εκτός εάν αναφέρεται προαιρετικά

 • Επικοινωνία από:

 •    
 • Αποστολή

Συγγνώμη

Προέκυψε πρόβλημα με την καταχώρηση της αίτησης. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...

Ευχαριστούμε πολύ

Η φόρμα σας καταχωρήθηκε με επιτυχία!


Οδηγίες Χρήσης (IFU):

Η 3Μ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει τη δουλειά σας ευκολότερη με αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα που υποστηρίζονται από ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τεκμηρίωση, κλινική και τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Η δικτυακή πύλη μας με τα κανονιστικά έγγραφα σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα τις Οδηγίες χρήσης (IFU) για τα προϊόντα φροντίδας υγείας της 3M.

Πρόσθετες πληροφορίες όπως δήλωση συμμόρφωσης (DoC) και πιστοποιητικά είναι επίσης διαθέσιμα για επιλεγμένα προϊόντα.

 • εικονίδιο που δείχνει έναν ανοιχτό κατάλογο
  • Για πρόσβαση στα έγγραφα Οδηγιών Χρήσης (IFU) της 3Μ, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί. Η δικτυακή πύλη με τα κανονιστικά έγγραφα θα εμφανιστεί σε νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

   Μπορείτε να αναζητήσετε τις Οδηγίες Χρήσης συγκεκριμένου προϊόντος χρησιμοποιώντας την αναζήτηση ελεύθερου κειμένου ή κάνοντας περιήγηση σε διάφορες κατηγορίες.

   Οι Οδηγίες Χρήσης και πρόσθετο περιεχόμενο, όπως δηλώσεις συμμόρφωσης (DoC) και πιστοποιητικά, μπορούν να προβληθούν απευθείας ή να τα κατεβάσετε για μεταγενέστερη χρήση.

   ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ