Προειδοποίηση

Προειδοποίηση

Εντοπίστηκαν μη έγκυρες ρυθμίσεις. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή.

 
Έχουμε μια γκάμα φινιρίσματος μετάλλου για την δική σας γκάμα φινιρίσματος μετάλλου

Ολοκληρωμένες λύσεις για την κοπή, τη λείανση και το φινίρισμα μετάλλων.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Σχετικά με τα Λειαντικά 3M™ Cubitron™ II

 • Χάρη στην εμπειρία πολλών ετών στις τεχνολογίες κεραμικών και λειαντικών κόκκων, καθώς και στην τεχνολογία μικροαντιγραφής, η 3Μ έφερε νέες καινοτομίες στις διαδικασίες λείανσης και κοπής με τα προϊόντα της σειράς 3M™ Cubitron™ II. Το μυστικό βρίσκεται στην επαναστατική τεχνολογία των κεραμικών κόκκων PSG με ομοιόμορφο τριγωνικό σχήμα ακριβείας, που παρουσίασε πρώτη η 3M. Καθώς οι κόκκοι τριγωνικού σχήματος φθείρονται, αυτο-ακονίζονται κατά τον θρυμματισμό, εμφανίζοντας συνεχώς νέες, κοφτερές ακμές που κόβουν το μέταλλο, φθείρονται ομοιόμορφα και παρέχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερή απόδοση σε οποιαδήποτε πίεση στο τρόχισμα. Αυτό επιτρέπει στους 3M™ Cubitron™ II Ιμάντες, Δίσκους και Τροχούς Λείανσης να θερμαίνονται λιγότερο και να συνεχίζουν να λειτουργούν αποδοτικά για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατεβάζουν και κόβουν τα μέταλλα αδιάκοπα, εν αντιθέσει με τα συμβατικά λειαντικά προϊόντα που θα στομώσουν και θα φθαρούν γρήγορα.


Τεχνολογική Επισήμανση | Πώς διαφέρει η 3M;

Παρουσιάζουμε τους 3M™ Cubitron™ Κόκκους Τεχνολογίας PSG

Η επιστήμη της ταχύτητας.

 • Παρουσιάζουμε τους 3M™ Cubitron™ Κόκκους Τεχνολογίας PSG

  Η τεχνολογία PSG των Λειαντικών 3M™ Cubitron™ II συνδυάζει τις προηγμένες ιδιότητες και πλεονεκτήματα των κεραμικών κόκκων Cubitron με την τεχνολογία μικροαντιγραφής που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Λειαντικά 3M™ Trizact™. Καθώς οι τριγωνικού σχήματος κόκκοι φθείρονται, αυτο-ακονίζονται κατά τον θρυμματισμό, εμφανίζοντας συνεχώς νέες, κοφτερές ακμές για μεγαλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.

  Οι συμβατικοί κεραμικοί λειαντικοί κόκκοι έχουν ακανόνιστο και πολυεδρικό σχήμα. Αντί για μια καθαρή, μηχανική κατεργασία δράσης, οι κόκκοι έχουν την τάση να «σκάβουν» το μέταλλο, προκαλώντας συσσώρευση θερμότητας στο υπό επεξεργασία αντικείμενο και το λειαντικό, με αποτέλεσμα μια πιο αργή κοπή, μικρότερη διάρκεια ζωής του ιμάντα και ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως η εμφάνιση γυαλάδας.

  Δείτε Όλα τα Λειαντικά Προϊόντα 3M™ Cubitron™ IIΕπισήμανση Προϊόντος | Γνωρίστε τους Ιμάντες

3M™ Cubitron™ II Ιμάντες: Μια Ευέλικτη Καινοτομία

 • 3M™ Cubitron™ II Ιμάντες: Μια Ευέλικτη Καινοτομία

  Δείτε τους νέoυς ιμάντες τεχνολογίας 3M™ Cubitron™ II. Κατασκευασμένοι με αυτο-ακονιζόμενους, διαμορφωμένους με ακρίβεια τριγωνικούς, κεραμικούς κόκκους από οξείδιο του αλουμινίου, οι Cubitron™ II Ιμάντες έχουν σχεδιαστεί για να εμφανίζουν συνεχώς νέες, εξαιρετικά κοφτερές ακμές κατά την λείανση, οι οποίες προσφέρουν υψηλή κοπτικότητα. Η ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων μας διαθέτει πολλές επιλογές σε μέγεθος κόκκων και διαστάσεις ιμαντών, με την ίδια διεθνώς κορυφαία απόδοση που αναμένετε από την 3M. Για απαιτητικές κατεργασίες σε πολλά διαφορετικά υλικά:

  • Υλικά από Ανοξείδωτο Χάλυβα & Χρωμοκοβάλτιο
  • Υλικά από Ανθρακοχάλυβα & Χυτοσίδηρο
  • Υλικά από Αλουμίνιο & Μαλακά υλικά
  • Υλικά από Τιτάνιο & από Κράματα Υψηλής Περιεκτικότητας σε Νικέλιο
  • Άκεντρο Τρόχισμα, Τρόχισμα Στρογγυλών Σημείων, & Επίπεδο Φινίρισμα Υλικών
  • Δείτε Όλα τα Υλικά

Συνδεθείτε μαζί μας

Μας ενδιαφέρει να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια Βιομηχανικά Λειαντικά αποδίδουν καλύτερα στη δική σας εφαρμογή. Ένας Εξειδικευμένος Τεχνικός της 3M θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διασφαλίσει ότι λαμβάνετε το προϊόν που χρειάζεστε, ώστε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με το προϊόν ή έχετε ερωτήσεις τεχνικής φύσης, παρακαλούμε καλέστε στο 210 68 85 300.