1. Ελλάδα
 2. Νομικές Πληροφορίες

3Μ HELLAS

Σημαντικές Νομικές Πληροφορίες

 

 • Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Η πρόσβασή σας στον διαδικτυακό τόπο και το περιεχόμενό του εξαρτώνται από την πλήρη αποδοχή και τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους όρους. Εάν δεν δέχεστε αυτούς τους όρους, πρέπει να βγείτε αμέσως από τον διαδικτυακό τόπο και να απόσχετε από την περαιτέρω τη χρήση οποιουδήποτε υλικού που έχετε λάβει από τον διαδικτυακό τόπο.

 • Άλλοι Όροι και Ειδοποιήσεις Μπορεί να Ισχύουν

  Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν για τις επιχειρηματικές συναλλαγές που διεξάγονται ή για τυχόν προώθηση που οργανώνεται από την 3M μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Πρόσθετοι όροι θα διέπουν οποιεσδήποτε υπηρεσίες ανακοινώσεων και ενημέρωσης, περιοχές/λειτουργίες συνομιλίας και /ή άλλες εγκαταστάσεις/λειτουργίες επικοινωνίας και μηνυμάτων που προσφέρονται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου. Καμία πληροφορία η οποία περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα νομικών πληροφοριών δεν προορίζεται να αλλάξει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε συμφωνία ισχύει σήμερα ανάμεσα σε εσάς και την 3Μ.

  Αν κι αυτοί οι όροι της χρήσης προορίζονται να ισχύουν γενικά για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται κάτω από το 3M.com, αυτός ο διαδικτυακός τόπος μπορεί να εμπεριέχει επιπλέον ειδοποιήσεις περί δικαιωμάτων και προϋποθέσεων χρήσης, οι όροι των οποίων πρέπει επίσης να τηρούνται και να ακολουθούνται ως ισχύουν για τα επιμέρους τμήματα αυτού του διαδικτυακού τόπου για τον οποίο προορίζονται. Ορισμένα τμήματα αυτού του διαδικτυακού τόπου προορίζονται για το κοινό συγκεκριμένων χωρών, όπως υποδεικνύονται από συγκεκριμένες αναφορές χωρών στις πληροφορίες επιγραφών σελίδων του διαδικτυακού τόπου (για παράδειγμα, «3M ΗΠΑ», «3M Ηνωμένου Βασιλείου», ή «3M Αυστραλίας»). Οι όροι χρήσης για τις σελίδες διαδικτυακών τόπων κάποιας συγκεκριμένης χώρας μπορεί να ποικίλουν και είναι προσβάσιμοι από τον διαδικτυακό τόπο της 3Μ της συγκεκριμένης χώρας. Η 3M μπορεί να ανακαλεί ή να τροποποιεί οποιαδήποτε από τα δικαιώματα που δηλώνονται σε αυτή τη σελίδα νομικών πληροφοριών, οποτεδήποτε μέσω ενημέρωσης αυτής της σελίδας.

 • Άλλα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

  Παρακαλώ σημειώστε ότι οποιοδήποτε προϊόν, διαδικασία ή τεχνολογία που περιγράφεται στο υλικό σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο μπορεί να αποτελούν αντικείμενο επιπλέον δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που τηρούνται από την 3M και για τα οποία δεν χορηγείται άδεια με βάση την παρούσα. 3M, το λογότυπο της 3Μ, Post-it, Scotch, Scotch-Brite, Scotchgard, και Thinsulate, και τα περισσότερα άλλα εμπορικά σήματα σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο είναι τα παγκόσμια εμπορικά σήματα ή τα κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της 3M. Τα εμπορικά σήματα άλλων συμβαλλόμενων μερών προσδιορίζονται όπου είναι δυνατόν και η 3M αναγνωρίζει τα δικαιώματά τους.

 • Αποποίηση Ευθύνης

  ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ «ΩΣ ΕΧΟΥΝ», ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΚΜΑΙΡΟΜΕΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η 3M ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΡ-ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Σ΄ΑΥΤΑ, ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, Ή ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η 3M ΡΗΤΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΚΜΑΙΡΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ.

  Το υλικό σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο θα μπορούσε να περιέχει τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη και οι πληροφορίες θα αλλάζουν, θα ενημερώνονται και θα διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση. Η 3M μπορεί να πραγματοποιεί βελτιώσεις ή/και αλλαγές στα προϊόντα ή/και τα προγράμματα που περιγράφονται σε αυτό το υλικό οποιαδήποτε στιγμή. Η 3M δεν εγγυάται ότι αυτός ο διαδικτυακός τόπος θα λειτουργεί συνεχώς ή δεν θα έχει σφάλματα ή ότι οι ατέλειες θα διορθώνονται. Η 3M δεν εγγυάται ότι αυτός ο διαδικτυακός τόπος είναι συμβατός με τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας ή ότι αυτός ο διαδικτυακός τόπος ή ο κεντρικός υπολογιστής του δεν έχει σφάλματα ή ιούς, worms ή «Trojanhorses» και η 3M δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να υποστείτε ως συνέπεια τέτοιων καταστρεπτικών στοιχείων.

  Επιπλέον, η 3M δεν παρέχει καμία υπόσχεση ή εγγύηση για οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο που μπορεί να επιλέξετε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου. Οι συνδέσεις που παρέχονται από την 3M σε τέτοιους διαδικτυακούς τόπους παρέχονται μόνο για την ευκολία σας και δεν πρέπει να θεωρείται ότι υπονοούν ότι η 3M αποδέχεται αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους ή οποιοδήποτε περιεχόμενο βρίσκεται εκεί.

 • Υποβολή πληροφοριών προς την 3M

  Παρακαλώ ανατρέξτε στην Πολιτική Ιδιωτικότητάς μας για γενικές πληροφορίες. Η 3M δεν επιθυμεί να λαμβάνει εμπιστευτικές ή ιδιόκτητες πληροφορίες από σας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου εκτός αν έχετε άλλη γραπτή συμφωνία με την 3M σχετικά με τη διανομή τέτοιων πληροφοριών. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που η 3M λαμβάνει μέσω του διαδικτυακού της τόπου, εκτός από τις πληροφορίες που προσωπικά προσδιορίζονται από σας και που καλύπτονται από την Πολιτική Εμπιστευτικότητας της 3Μ, θα κρίνονται ως ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 3Μ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 3M ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η 3Μ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για το πώς να υποβάλετε μια ιδέα προς την 3M, παρακαλούμε πατήστε στο κουμπί «Επικοινωνήστε μαζί μας» και ζητήστε αντίγραφο του φυλλαδίου, «Για την ιδέα σας». («Αbout your idea»).