1. Ελλάδα
 2. EuroSkills

EuroSkills 2016

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
 • Μια πλατφόρμα για να επιδείξουν οι νέοι τις δεξιότητές τους

  Περισσότεροι από 400 νέοι από 35 διαφορετικά επαγγέλματα θα προσπαθήσουν να αναδειχθούν στον τομέα δεξιοτήτων τους σε έναν διαγωνισμό τύπου Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, τον Δεκέμβριο.

  December 1, 1901 Μια πλατφόρμα για να επιδείξουν οι νέοι τις δεξιότητές τους
 • Daniel Carlberg (Σουηδία) - Χτίσιμο με τούβλα

  "Θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό EuroSkills™ γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Επίσης θα είναι πολύ διασκεδαστικό να είμαι μέλος της Σουηδικής ομάδας, τώρα που είμαστε η οργανώτρια χώρα."

  December 1, 1901 Daniel Carlberg (Σουηδία) - Χτίσιμο με τούβλα
 • Lisa Janisch (Αυστρία) - Βάψιμο & Διακόσμηση

  "Αγαπώ πραγματικά αυτό που κάνω, είναι η δουλειά που ονειρευόμουν. Πιστεύω πως εάν έχει κανείς πραγματικό πάθος για αυτό που κάνει και όταν βγαίνει μέσα από την καρδιά του, θα ακολουθήσουν και τα αποτελέσματα."

  December 1, 1901 Lisa Janisch (Αυστρία) - Βάψιμο & Διακόσμηση
 • Kasper Svensson (Σουηδία) - Σοβάτισμα και Συστήματα Ξηράς Δόμησης

  "Η δουλειά του σοβατζή είναι πολύ διαφορετική στη Σουηδία, η οποία την κάνει τόσο ιδιαίτερη για μένα, επειδή έχω μάθει πολλές σχετικές δεξιότητες. Μου δίνει μεγάλη χαρά, που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πάντα ήθελα να βγάλω χρήματα, κάνοντας κάτι που μου αρέσει."

  December 1, 1901 Kasper Svensson (Σουηδία) - Σοβάτισμα και Συστήματα Ξηράς Δόμησης
 • Stefan Chistè (Ιταλία) - Τοποθέτηση Δαπέδου

  "Έκανα πρακτική άσκηση ως τοποθετητής δαπέδων στην εταιρεία του θείου μου και μου άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα."

  December 1, 1901 Stefan Chistè (Ιταλία) - Τοποθέτηση Δαπέδου
 • Thomas Rudlstorfer (Αυστρία) - Αρχιτεκτονική Λιθοξοΐα

  "Μου αρέσει η καλλιτεχνική πλευρά της, να χρησιμοποιώ τα χέρια μου. Αυτό με συναρπάζει αφάνταστα, το να έχω την ευκαιρία να δημιουργώ τέχνη, γιατί αυτό που κάνω είναι ήδη πολύ κοντά στην τέχνη."

  December 1, 1901 Thomas Rudlstorfer (Αυστρία) - Αρχιτεκτονική Λιθοξοΐα
 • Τι είναι ο διαγωνισμός EuroSkills

  Η 3M είναι υπερήφανη που είναι επίσημος συνεργάτης του διαγωνισμού EuroSkills™ 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μεταξύ 1-3 Δεκεμβρίου. Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ανάδειξης επαγγελματικών δεξιοτήτων της Ευρώπης εδώ.

  December 1, 1901 Τι είναι ο διαγωνισμός EuroSkills
 • Η συνεργασία: 3M & WorldSkills

  Δείτε τον τρόπο που η 3Μ και ο διαγωνισμός WorldSkills™ συνεργάζονται για να παρέχουν εκπαίδευση και εργαλεία σε νέους επαγγελματίες τεχνικούς σε όλον τον κόσμο.

  December 1, 1901 Η συνεργασία: 3M & WorldSkills
 • Η 3M και ο διαγωνισμός EuroSkills στηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον

  Ο διαγωνισμός EuroSkills™ 2016 στοχεύει να το καταστήσει το πλέον βιώσιμο Ευρωπαϊκό συμβάν δεξιοτήτων έως τώρα. Μάθετε περισσότερα για τις δεσμεύσεις αειφορίας της 3M και του διαγωνισμού EuroSkills™ 2016.

  December 1, 1901 Η 3M και ο διαγωνισμός EuroSkills στηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον
 • Οι καινοτομίες της 3Μ παρέχουν δυνατότητες στους διαγωνιζόμενους του EuroSkills

  Δείτε πώς τα προϊόντα της 3M από τις Αυτοκόλλητες Σημειώσεις Post-it® έως τις Ασπίδες Προστασίας Speedglas™ παρέχουν δυνατότητες στους διαγωνιζόμενους του EuroSkills™ 2016 να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε επαγγέλματα τόσο διαφορετικά, όπως η γραφιστική και η συγκόλληση.

  December 1, 1901 Οι καινοτομίες της 3Μ παρέχουν δυνατότητες στους διαγωνιζόμενους του EuroSkills
Load More