Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που βοηθούν Οδοντίατρους & Ορθοδοντικούς να βελτιώσουν τη στοματική υγεία των ασθενών τους.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που βοηθούν τους Ορθοδοντικούς να βελτιώσουν τη στοματική υγεία των ασθενών τους.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που σας παρέχουν Φροντίδα Υγείας υψηλής ποιότητας.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που βοηθούν τους Επαγγελματίες Υγείας να βελτιώσουν την υγεία των ασθενών τους.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στον Έλεγχο της Αποστείρωσης.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στην Ασφάλεια Τροφίμων.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στη Φροντίδα Δέρματος και Τραύματος.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις καινοτόμες λύσεις της 3M στη βιομηχανία Εύκαμπτης Συσκευασίας & Εκτυπώσεων.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις καινοτόμες λύσεις της 3Μ στη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών που συμβάλλουν στην επιτυχία σας.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις καινοτόμες λύσεις της 3Μ στον τομέα της Άμυνας και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που αυξάνουν την απόδοση και την παραγωγικότητά σας στη Συγκόλληση και τις Κατασκευές.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που αυξάνουν την απόδοση και την παραγωγικότητά σας στη Βαριά Βιομηχανία.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που αυξάνουν την ασφάλεια, την απόδοση και την παραγωγικότητά σας στην Επεξεργασία Ξύλου.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που αυξάνουν την ασφάλεια, την απόδοση και την παραγωγικότητά σας στις Μεταλλικές Κατασκευές.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στη Φροντίδα Αυτοκινήτου π.χ αλοιφές, προϊόντα περιποίησης, συστήματα επιδιόρθωσης και επισκευής.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις επαγγελματικές λύσεις της 3Μ στην Επισκευή Οχημάτων π.χ προϊόντα φανοποιίας, βαφής & συντήρησης οχημάτων.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ για την ασφάλεια των εργαζομένων στον χώρο εργασίας για μέγιστη δυνατή προστασία & παραγωγικότητα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις Οδικής Ασφάλειας της 3Μ ώστε να μειώσετε το κόστος και να ανταποκριθείτε στα ανώτατα κρατικά πρότυπα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που βελτιώνουν την Ποιότητα Νερού τόσο στη μαζική εστίαση όσο και στο σπίτι.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις Αντηλιακές Μεμβράνες & το Car Wrapping της 3Μ. Δώστε στο αυτοκίνητό σας το δικό σας στυλ.

Προτιμήσεις Ενημερώσεων

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα προϊόντα Φροντίδας Υγείας της 3Μ για το σπίτι.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στον τομέα των Ηλεκτρονικών, π.χ. Data Centers, Ιατρικά, Πυρόσβεση
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις Απορρήτου & Προστασίας της 3Μ που κρατούν τις οθόνες σας ασφαλείς από οπτική υποκλοπή.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ σε Ηλεκτρικά Δίκτυα (παρακολούθηση / εξοικονόμηση ενέργειας) με στόχο ένα αειφόρο μέλλον.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις αποτελεσματικές λύσεις της 3Μ στον επαγγελματικό καθαρισμό. Απολαύστε ένα καθαρότερο και ασφαλέστερο κτίριο.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησης και του brand σας.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στην αναβάθμιση, τη συντήρηση & την επισκευή κτιρίων.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που προστατεύουν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας, τους εργαζομένους και τη φήμη της.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις Marine της 3Μ που σας βοηθούν στην κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση & την απόδοση του σκάφους σας.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στα Επαγγελματικά και Ειδικά Οχήματα που αυξάνουν την άνεση και την απόδοσή τους.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που αλλάζουν τον τρόπο που σχεδιάζονται, εγκαθίστανται, προστατεύονται και συντηρούνται τα Δίκτυα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ που σας βοηθούν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και υψηλή αισθητική.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για προϊόντα, προσφορές, ιδέες και τρόπους χρήσης των αγαπημένων σας Προϊόντων Command™.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τα Λειαντικά της 3Μ που σας βοηθούν να επιτύχετε ταχύτερη κοπή και λείανση επιφανειών καθώς και εξαιρετικό φινίρισμα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις αξιόπιστες λύσεις της 3Μ στις Βιομηχανικές Ταινίες και Κόλλες που αυξάνουν την παραγωγικότητα.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για τις λύσεις της 3Μ στον επαγγελματικό καθαρισμό, την επιγραφοποιία, τις ψηφιακές εκτυπώσεις, τη συντήρηση κτιρίων κ.α.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για νέα, δραστηριότητες και εκδηλώσεις της 3Μ.
Εγγραφείτε και ενημερωθείτε για νέα της 3Μ.
Φόρτωση...

We were unable to authenticate you. Please try again.

Οι Εγγραφές μου

()
%%email%%

Subscriptions you might like...

Interests have been updated
Get subscription recommendations
Our Apologies... Subscriptions are currently not available. Please try again later.
Δεν έχετε εγγραφές αυτή τη στιγμή.
Φόρτωση...

Έχετε διαγραφεί από όλες τις συνδρομές της 3Μ.

Έχετε διαγραφεί από όλες τις ενημερώσεις μέσω email της 3Μ. Λυπούμαστε που φεύγετε. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας;

Φόρτωση...

Σας ευχαριστούμε!

Σημειώθηκε κάποιο σφάλμα κατά την υποβολή του αιτήματός σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε.

Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

Your Interests
Get subscription recommendations
Industries
  • (OEM & Tier, Auto Care, Collision Repair, Post Factory Installation, Faci..)
  • (Commercial Cleaning, Food Service, Surface Treatment, Gr...)
  • (Access Network, Enterprise Network, Wireless Network, Longha...)
  • (Office, Home Improvements, Decorating, Organizing and Crafts)
Email types
Φόρτωση...
Thank you. Your interests have been updated!
Our Apologies... An error has occurred while submitting. Please try again later.