31  
Η Νο 1 επιλογή για γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα διαρροής

Η Νο 1 επιλογή για γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα διαρροής

Ασφαλέστερη, ταχύτερη διαχείριση διαρροής, με μικρότερο κόστος

31  
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Απορροφητικά Προϊόντα

 • Τα 3M™ Απορροφητικά Υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών διαχείρισης διαρροών, από απλές διαρροές και λεκέδες μη διαβρωτικών υγρών μέχρι άμεσης ανάγκης καθαρισμού διαρροή μεγάλης κλίμακας.

  Η 3M διαθέτει μια μεγάλη γκάμα απορροφητικών υλικών συντήρησης, χημικών, πετρελαιοειδών, καθώς και κιτ διαχείρισης διαρροών για όλες τις ανάγκες σας.


Κατάλογος Προϊόντων

 • Απορροφητικά Πετρελαιοειδών

  Τα απορροφητικά πετρελαιοειδών αποτελούν μια καινοτομική σειρά υψηλής απορροφητικότητας, υδρόφοβων (δεν απορροφούν νερό), ποιοτικών προϊόντων. Δεν διαλύονται και δεν βουλιάζουν, ακόμη και όταν είναι διαποτισμένα με πετρελαιοειδή, ενώ είναι πολύ εύκολη η απόρριψή τους.

  Δείτε τα Προϊόντα

 • Απορροφητικά Χημικών

  Τα Απορροφητικά Χημικών είναι κατασκευασμένα από αδρανείς, συνθετικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από πολυπροπυλένιο. Ελαφριά και χωρίς σκόνη, έχουν υψηλή απορροφητική ικανότητα που ελαχιστοποιεί τον όγκο των αποβλήτων για απόρριψη.

  Δείτε τα Προϊόντα


 • Απορροφητικά Συντήρησης

  Τα Απορροφητικά Συντήρησης είναι ιδανικά για διαρροές και λεκέδες μη τοξικών υγρών, για την απορρόφηση πετρελαιοειδών και άλλων βιομηχανικών υγρών, με καθαρό και αποτελεσματικό τρόπο. Ελαφριά και πολύ γρήγορα στο άπλωμα και το μάζεμα. Μεγάλης διάρκειας και υψηλής απορροφητικότητας (μέχρι 25 φορές το βάρος τους).

  Δείτε τα Προϊόντα

 • Κιτ Διαχείρισης Διαρροών

  Τα Κιτ Διαχείρισης Διαρροών παρέχουν έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο για τον έλεγχο και τον καθαρισμό διαρροών επικίνδυνων υγρών, χημικών, καθώς και διαρροών από παραδόσεις καυσίμων.

  Δείτε τα Προϊόντα


Παρουσίαση Βίντεο


Παρουσίαση 1-24 από 31 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά