40  
Ταπέτα που προστατεύουν την περιουσία σας

Ταπέτα που προστατεύουν την περιουσία σας

Ένα καλό σύστημα ταπέτων μειώνει τα κόστη σας για καθαρισμό και προστατεύει τα δάπεδά σας, το προσωπικό και τους πελάτες σας, αλλά και τα κέρδη σας.

40  
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Ταπέτα Εισόδου

 • Είτε θέλετε να εμποδίσετε τα χώματα και το νερό από τα παπούτσια των εισερχομένων να λερώνουν τους χώρους σας, είτε να παρέχετε μια αντιολισθητική επιφάνεια για κυκλοφορία σε υγρούς χώρους ή ακόμη και αν χρειάζεται να προσφέρετε επιπλέον απορρόφηση των κραδασμών του δαπέδου και άνεση στο εργατικό δυναμικό σας, τότε ένα καλής ποιότητας σύστημα ταπέτων από την 3M θα συμβάλλει στην προστασία του προσωπικού και των χώρων σας, αλλά και των κερδών σας.
   
  Τα ταπέτα εισόδου της 3M έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παγιδεύουν τις βρομιές και να διατηρούν μια καθαρή και φιλόξενη είσοδο. Επίσης, βοηθούν στη μείωση των ατυχημάτων από γλιστρήματα και παραπατήματα, προστατεύουν τα δάπεδά σας από φθορές που μπορούν να αποφευχθούν και παίζουν ζωτικό ρόλο στη μείωση του κόστους καθαρισμού και συντήρησης.
   
  Τα εργονομικά ταπέτα μας αποτελούν μια οικονομική λύση που συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, παρέχοντάς τους επιπλέον άνεση όταν στέκονται στους σταθμούς εργασίας τους, ενώ τα ταπέτα μας για τους υγρούς χώρους παρέχουν μια ελκυστική αντιολισθητική επιφάνεια για κυκλοφορία, που είναι εύκολη στον καθαρισμό και αποτελεσματική στη χρήση της.


Κατάλογος Προϊόντων

 • Ταπέτα Εισόδου

  Τα 3M™ Nomad™ Επαγγελματικά Ταπέτα Εισόδου έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν το πρόβλημα της ολισθηρότητας στις εισόδους κτιρίων, ενώ προστατεύουν τα πατώματά σας από φθορά που μπορεί να αποφευχθεί. Η εκτεταμένη γκάμα μας περιλαμβάνει ταπέτα για εσωτερική και εξωτερική χρήση και για διαφορετικά επίπεδα κυκλοφορίας, από χαμηλό έως εξαιρετικά υψηλό.

  Δείτε τα Προϊόντα

 • Ταπέτα Υγρών Χώρων

  Τα 3M™ Safety-Walk™ Ταπέτα Υγρών Χώρων παρέχουν μια άνετη και ελκυστική αντιολισθητική επιφάνεια για κυκλοφορία σε υγρούς χώρους. Το ταπέτο έχει ανοιχτή δομή χωρίς υπόστρωμα, κάτι που το καθιστά εύκολο στον καθαρισμό και αποτελεσματικό στη χρήση. Είναι ιδανικό για σκάφη, αθλητικά κέντρα, ξενοδοχεία και νοσοκομεία, καθώς και για κυκλοφορία με γυμνά πόδια.

  Δείτε τα Προϊόντα


Παρουσίαση 1-24 από 40 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά