18  
Τα Βήματά σας είναι Σημαντικά

Τα Βήματά σας είναι Σημαντικά

Κορυφαία αντιολισθητική προστασία, σε κάθε βήμα σας

18  
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Αντιολισθητικές Ταινίες

 • Τα προϊόντα 3M™ Safety-Walk™ Αντιολισθητικές Ταινίες και Επιφάνειες κολλούν σε καθαρές, στεγνές επιφάνειες χωρίς να κάνουν πτυχές, να στρίβουν, να μικραίνουν ή να ανασηκώνονται και παρέχουν αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ευαίσθητο στην πίεση συγκολλητικό υπόστρωμα, που επιτρέπει την εύκολη κόλληση των ταινιών χωρίς τη χρήση στερέωσης.

  Διατίθενται σε ρολά και έτοιμα κομμένα ταπέτα, σε ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υφής, από τα λεπτά ενισχυμένα, μέτρια ενισχυμένα και γενικής χρήσης μέχρι τους αραιούς και προσαρμόσιμους τύπους υλικού. Μεγέθη κατά παραγγελία, τεμάχια και σχήματα με κοπτικό μηχάνημα διατίθενται μέσω του εκτενούς εθνικού δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών της 3M.

Δείτε τις Λύσεις και τα Προϊόντα

 • Ελαφράς Χρήσης

  Ιδανικό για όλες τις περιοχές κυκλοφορίας με γυμνά πόδια ή με ελαφριά παπούτσια και υγρές περιοχές, όπως σκάφη και εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ, ντους και αποδυτήρια, καθώς και γύρω από μπανιέρες και πισίνες.

  Δείτε τα Προϊόντα

 • Μεσαίας Χρήσης

  Ιδανικό για όλες τις περιοχές κυκλοφορίας με γυμνά πόδια ή με ελαφριά παπούτσια και υγρές περιοχές, όπως αποδυτήρια, γύρω από υδρομασάζ και πισίνες, σκάφη, θαλάσσια σκι, εξοπλισμό άσκησης και θαλάσσιων σπορ, ντους και αποδυτήρια, καθώς και κυλιόμενους ιμάντες.

  Δείτε τα Προϊόντα


 • Βαριάς Χρήσης

  Ιδανική για όλες τις ολισθηρές επιφάνειες με έντονη κυκλοφορία πεζών και ελαφριά κυκλοφορία οχημάτων, όπως κλιμακοστάσια, χώροι παραγωγής και αποθήκευσης, ράμπες, σκάλες και πλατφόρμες μηχανημάτων.

  Δείτε τα Προϊόντα


Παρουσίαση Βίντεο


Παρουσίαση 1-18 από 18 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά