9  
9  
Τεστ UHT

Τεστ UHT

3M™ Σύστημα Μικροβιακής Φωταύγειας

 • Για Τεστ UHT & ESL.

  Το 3M™ Σύστημα Μικροβιακής Φωταύγειας (MLS) είναι μία γρήγορη μέθοδος για τον έλεγχο των επεξεργασμένων προϊόντων που έχουν περάσει Ακραίες Υψηλές Θερμοκρασίες (UHT) και έχουν Μεγάλη Διάρκειας Ζωής (ESL).


 • Ισχυρή τεχνολογία. Σχεδιασμένο για ευκολία στους ελέχγους.

  Αφού προ-επωαστεί το δείγμα του προϊόντος για 2 έως 3 ημέρες, απλά προσθέστε 50 μL του προ-επωασμένου δείγματος στην κοιλότητα του μικροπλακιδίου. Τοποθετήστε το μικροπλακίδιο στο όργανο 3M MLS II και επιλέξτε τον κατάλληλο έλεγχο μέσα από το λογισμικό. Το όργανο παρέχει αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο σε 27 λεπτά ή λιγότερο.

 • Γρήγορα αποτελέσματα. Με πραγματικά οφέλη.

  Με τις συμβατικές μεθόδους άγαρ, όχι μόνο θα πρέπει να προεπωάσετε τα δοχεία δείγματος, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένετε 2-5 ημέρες για να αναπτυχθούν οι μικροοργανισμοί στο πλακίδιο. Το 3M Σύστημα Μικροβιακής Φωταύγειας εξαλείφει τη δεύτερη περίοδο επώασης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα κυκλοφορίας του προϊόντος 2 με 5 ημέρες νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τον χώρο και το κόστος αποθήκευσης των αποθεμάτων, να αυξήσετε την ταμειακή ροή, να είστε πιο ευέλικτοι και να ανταποκρίνεστε πιο γρήγορα στις ανάγκες των πελατών.

 • Εξασφαλίζοντας την Αξιοπιστία.

  Με τη χρήση της τεχνολογίας βιοφωταύγειας, το 3M Σύστημα Μικροβιακής Φωταύγειας ανιχνεύει την ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), ένα μόριο ενέργειας με παγκόσμια παρουσία σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο 3M MLS να παράγει πιο γρήγορα αποτελέσματα από τα συμβατικά τεστ άγαρ ή pH και να ανιχνεύει μια ευρεία γκάμα μικροοργανισμών, με περισσότερη αξιοπιστία από τις συμβατικές μεθόδους.

 • Ένα Σύστημα. Πολλαπλές Εφαρμογές.

  Με το 3Μ MLS Κιτ Ελέγχου Ροφημάτων τύπου UHT, μπορεί να ελεγχθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων UHT και ESL, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα, γάλα με γεύσεις, κρέμες, μείγματα παγωτού), υποκατάστατα γαλακτοκομικών προϊόντων (σόγια, ρύζι, γάλα αμυγδάλου και καρύδας), χυμοί (πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο, σταφύλι, ντομάτα), ροφήματα με καφεΐνη, smoothies (σκευάσματα με γάλα και χυμούς), βρεφική/ιατρική διατροφή (βρεφικό γάλα, διατροφικά μείγματα), νερό καρύδας, σούπες και ζωμοί.

 • Υποστήριξη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε.

  Με την παγκόσμια εμβέλεια και την τοπική μας παρουσία, η 3Μ σας υποστηρίζει με απαράμιλλη τεχνική βοήθεια, ποιοτική κατάρτιση και εξυπηρέτηση πελατών.


Παρουσίαση 1-9 από 9 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά