8  
8  
Βρείτε ένα Προϊόν

8  
Τεστ Αλλεργιογόνων

Τεστ Πρωτεΐνης και Αλλεργιογόνων

 • Η 3M προσφέρει απλά και ευαίσθητα τεστ για την ανίχνευση υπολειμμάτων πρωτεΐνης σε επιφάνειες και σε διαλύματα. Τα υπολείμματα που παραμένουν σε επιφάνειες, μετά από ελλιπή καθαρισμό, αποτελούν πηγή τροφής για την ανάπτυξη βακτηρίων αλλοίωσης ή παθογόνων βακτηρίων, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε μόλυνση του προϊόντος.

  Τα τεστ έχουν σχεδιαστεί για να είναι γρήγορα, απλά, βολικά και εύκολα στη χρήση.
   

 • 3M™ Clean-Trace™ Τεστ Plus Πρωτεΐνης σε Επιφάνειες.

  Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ελέγξετε αν ο καθαρισμός έχει πραγματοποιηθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο μέσω της ανίχνευσης πρωτεΐνης. Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε το αποτέλεσμα περιέχονται στη συσκευή. Δεν υπάρχει ανάγκη ύπαρξης οργάνου, καθώς τα αποτελέσματα είναι οπτικά και δεν υπάρχει επίσης η ανάγκη να αποθηκεύετε τη συσκευή σε συνθήκες ψύξης.

 • 3M™ Clean-Trace™ Τεστ Plus Πρωτεΐνης (Αλλεργιογόνου) σε Επιφάνειες.

  Η διασταυρούμενη μόλυνση των προϊόντων από αλλεργιογόνα αποτελεί έναν κίνδυνο που αντιμετωπίζουν πολλές βιομηχανίες. Καθώς η πλειονότητα των αλλεργιογόνων αποτελείται από πρωτεΐνες, εάν μια επιφάνεια έχει βρεθεί καθαρή από πρωτεΐνες, τότε είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρχουν εκεί αυτά τα αλλεργιογόνα.

  Το Clean-Trace™ Τεστ Πρωτεΐνης (Αλλεργιογόνου) σε Επιφάνειες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιβεβαιώσει τον καθαρισμό για την αφαίρεση αλλεργιογόνων.


Παρουσίαση 1-8 από 8 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά