Ηλεκτρολογικές Ταινίες, Μαστίχες & Κόλλες

 
81  

Ηλεκτρολογικές Ταινίες, Μαστίχες & Κόλλες

81  
Ηλεκτρολογική Ταινία
Ταινίες Ηλεκτρικής Μόνωσης, Λαστιχοταινίες και Μαστιχοταινίες
Δείτε το Βίντεο
  • Η ηλεκτρολογική ταινία αποτελεί βασικό στοιχείο κάθε έργου εγκατάστασης, επισκευής και κατασκευής. Η 3M εισήγαγε την μονωτική ταινία βινυλίου και σήμερα προσφέρει ανθεκτικές, αξιόπιστες μονωτικές ταινίες, σχεδιασμένες να παρέχουν προστασία στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

    Οι Ηλεκτρολογικές Ταινίες της 3M προστατεύουν, σφραγίζουν και επισημαίνουν εφαρμογές στον κλάδο των κατασκευών και συντήρησης. Ο ηλεκτρικός εξοπλισμός και οι σημάνσεις καλωδίων μπορούν να βασίζονται στις 3M Ταινίες για να παρέχουν αποδεδειγμένη μόνωση, μηχανική υποστήριξη, γείωση και ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.


Ηλεκτρολογικές Ταινίες για Κατασκευή, Συντήρηση και Διανομή Ενέργειας


Μάθετε περισσότερα σχετικά με την 3M Ηλεκτρολογική Ταινία

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

    Έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια ηλεκτρολογική ταινία ή άλλα ηλεκτρολογικά προϊόντα της 3M; Καλέστε μας στο +2106885300 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

    Έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια ηλεκτρολογική ταινία ή άλλα ηλεκτρολογικά προϊόντα της 3M; Καλέστε μας στο 210 68 85 300 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


  • Η Apple και το λογότυπο της Apple είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το App Store αποτελεί σήμα υπηρεσίας της Apple Inc., εγγεγραμμένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
  • Το Google Play και το λογότυπο Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.
Παρουσίαση 1-24 από 81 Αποτελέσματα Αναζητήσης
Σύγκριση μέχρι τρία προϊόντα:
Σύγκριση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά