3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής
Σημεία πώλησης

Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη από την 3M

 • Η υπόσχεσή μας για υποστήριξη.

  Από την αρχή, όταν εισαγάγαμε τα πρώτα πρακτικά προϊόντα λείανσης, η 3M πρωτοπορεί με μια σειρά επιτυχημένων τεχνολογιών, οι οποίες επιτρέπουν σήμερα στον επαγγελματία επισκευαστή να αναλαμβάνει κάθε διάσταση των εργασιών φανοποιίας, με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, τα οποία χαρακτηρίζουν οι λύσεις και τα brands της 3M.

  Σήμερα, χιλιάδες φανοποιεία σε ολόκληρο τον κόσμο εμπιστεύονται τις μάρκες της 3M, όπως τα προϊόντα WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ και πολλές άλλες, για πιο γρήγορη εργασία, αποτελέσματα που διαρκούν και εξάλειψη της ανάγκης επανάληψης των εργασιών.

  Η 3M καινοτομεί με νέες και αποτελεσματικές λύσεις στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων συστημάτων βαφής και των τεχνικών επισκευής. Καινοτομίες, όπως τα βραβευμένα Λειαντικά Trizact™ για Ψιλό Φινίρισμα, καθώς και το επαναστατικό 3M™ PPS™ Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής, ενισχύουν το διαρκές κίνητρο της 3M να δημιουργεί παραγωγικές λύσεις για κάθε στάδιο των εργασιών φανοποιίας και βαφής.

  Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της 3M, με περισσότερα από 600 προϊόντα συνολικά, συνοδεύεται από τεχνική υποστήριξη, συμβουλές και εκπαίδευση στους τομείς της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας, καθώς και συμβουλές για την επαγγελματική υγιεινή και ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για τις απαιτήσεις του Φανοποιείου σας και ένα μέλος της Ομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα είναι διαθέσιμο για να τις συζητήσετε.