3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

Η 3M και η Festool διαθέτουν ολοκληρωμένες λύσεις για την Φανοποϊία & Βαφή

 • Η 3M συνένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρία εργαλείων και συστημάτων Festool για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων..

  Από τον Ιανουάριο του 2017, η 3Μ και η FESTOOL λανσάρουν το νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης (Total Automotive Sanding System) για τις εργασίες επισκευής οχημάτων, δημιουργώντας το 1ο συνδυασμένο ολοκληρωμένο σύστημα που δίνει λύσεις στα χέρια των επαγγελματιών που ασχολούνται με την επισκευή και τη βαφή οχημάτων.

  Μέσω εκτεταμένων ερευνών και μελέτης των εργασιών επισκευής, οι ειδικοί στις επιστήμες και στις τεχνολογίες της 3Μ δουλεύουν διαρκώς για να δημιουργούν λύσεις για κάθε εφαρμογή φανοποϊίας και βαφής, που επιταχύνουν τις διαδικασίες και βελτιώνουν την ποιότητα, από το πρώτο ως το τελευταίο βήμα..

  Το νέο σύστημα είναι το πιο περιεκτικό και απόλυτα σχεδιασμένο και εναρμονισμένο με τις σύγχρονες διαδικασίες επισκευής. Προσφέρεται ολοκληρωμένα από την 3Μ για χρήση σε κάθε βήμα της επισκευής, από την προετοιμασία μέχρι το τελικό φινίρισμα και γυάλισμα. Κάθε εργαλείο, αξεσουάρ και ανταλλακτικό είναι ανθεκτικό, εύχρηστο και πρακτικό. Έτσι οι επαγγελματίες έχουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και εργαλεία για αποδοτικές και παραγωγικές επισκευές χωρίς να χάνουν χρόνο. Με αυτό τον τρόπο μειώνουν τα κόστη και αυξάνουν την κερδοφορία τους.

  Το πρόγραμμα συνεργασίας της 3Μ με την Festool, προβλέπει ότι όλα τα νέα προϊόντα θα σχεδιαστούν για να λειτουργούν ως σύστημα, συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα και την απόδοση των κορυφαίων λειαντικών, αλοιφών και αξεσουάρ της 3Μ, μαζί με τα εργαλεία και τα συστήματα αναρρόφησης της Festool. Οι επαγγελματίες επιπλέον θα επωφεληθούν και από το μοναδικό προνομιακό πρόγραμμα Service εργαλείων της Festool που ονομάζεται Service All Inclusive (SAI), μέσω του παγκόσμιου δικτύου πωλήσεων της 3Μ. Πλέον κάθε επαγγελματίας επισκευαστής, έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την κερδοφορία του, χρησιμοποιώντας καθημερινά το νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα της 3Μ με τα εργαλεία της Festool.

  To προτεινόμενο επαγγελματικό σύστημα επισκευής περιλαμβάνει τα κορυφαία σε απόδοση, αντοχή και κοπτικότητα λειαντικά της 3Μ με τις τεχνολογίες Cubitron™ II & Trizact™. Επίσης περιλαμβάνει τα αξεσουάρ και τις αλοιφές του Συστήματος Επιδιόρθωσης και Γυαλίσματος Βαφής Perfect-it™ της 3Μ. Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αξιοποιώντας στο μέγιστο την μεγάλη διάρκεια ζωής τους, μειώνοντας το κόστος κάθε επισκευής.

  Σημαντικό για τις επιδόσεις του νέου Συστήματος είναι η εξαιρετική απόδοση του αναβαθμισμένου Συστήματος Αναρρόφησης της Festool που μειώνει δραστικά τη σκόνη από την τριβή, αυξάνοντας την αντοχή των λειαντικών της 3Μ και φυσικά βελτιώνοντας το περιβάλλον και την ποιότητα της εργασίας. Η σκόνη μπορεί να καταστρέψει το φινίρισμα και τις βαφές, και να αυξήσει το κόστος της επανάληψης της επισκευής .

  To σύστημα είναι επίσης κατάλληλα σχεδιασμένο για πολύωρη επαγγελματική χρήση, έχοντας ως βάση την εργονομία και φυσικά την άνεση του χειριστή. Αυτό είναι εμφανές σε κάθε εργαλείο και εξάρτημα, από την αποτελεσματικότητα του συστήματος αναρρόφησης και από την ευκολία χειρισμού των ιδιαίτερα εύχρηστων αντιολισθητικών εργαλείων.

  Ο κος Werner Kaelin, Διευθυντής Ανάπτυξης Αγορών της 3M Ευρώπης, ανέφερε συγκεκριμένα: “Δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα με την Festool, εμείς στην 3M είμαστε βέβαιοι ότι διαθέτουμε στην αγορά και τους πελάτες μας το πιο ολοκληρωμένο επαγγελματικό σύστημα επεξεργασίας και φινιρίσματος επιφανειών, για κάθε επαγγελματία και βαφέα της επισκευής οχημάτων, που απαιτεί να χρησιμοποιεί κορυφαία προϊόντα και επιθυμεί να κάνει ποιοτικές και κερδοφόρες επισκευές κάθε στιγμή.”

 •  

   

   

   

   

  “Tο νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης και Φινιρίσματος της
  3M προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, επίδοση, ασφάλεια,
  άνεση, αντοχή και αξιοπιστία, δίνοντας στους πελάτες μας την
  άνεση να έχουν το ‘κεφάλι τους ήσυχο’. Το σύστημα όχι μόνο
  προσφέρει συνδυαστικά τις κορυφαίες τεχνολογίες και των δύο,
  αλλά υποστηρίζεται από την υψηλή τεχνογνωσία των πωλητών
  και των διανομέων της 3Μ μαζί με το μοναδικό πρόγραμμα
  επισκευής Service All Inclusive (SAI).

   

   

   

   

   

   

 • “To σύστημα θα βοηθήσει τους πελάτες μας, επαγγελματίες επισκευαστές να δημιουργήσουν τα φανοβαφεία του μέλλοντος, χρησιμοποιώντας τις Αυτόνομες Μεταφερόμενες Μονάδες Εργασίας.”

   

  Πρόσθεσε επίσης: “Tο νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης και Φινιρίσματος της 3M είναι μόνο η αρχή. Η συνεργασία της 3Μ με τη Festool θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε πολλά νέα προϊόντα που βελτιώνουν την απόδοση και την παραγωγικότητα στα φανοβαφεία.”

  Τον Φεβρουάριο του 2016, η 3M ανακοίνωσε την παγκόσμια συνεργασία της με τη Γερμανική Βιομηχανία εργαλείων TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, που κατασκευάζει τα εργαλεία Festool. Από τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου οι δύο εταιρίες ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ακολουθεί η Ευρωπαϊκή αγορά σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που έχει αυτή η συνεργασία σε αυτές τις αγορές.

  Στα επόμενα χρόνια, οι δύο εταιρίες θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν εξειδικευμένα προϊόντα για χρήση από τους επαγγελματίες επισκευαστές σε πολλές εργασίες και διαδικασίες.

  Επιπλέον η 3Μ και η Festool θα έρθουν πιο κοντά στους πελάτες, κάνοντας εκπαιδεύσεις και τεχνικές ημερίδες για την χρήση των συστημάτων αλλά και για την ευασθητοποίηση πάνω στην ασφάλεια και προστασία. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσουν την επιτυχία και θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να γίνουν καλύτεροι και πιο κερδοφόροι..

  Η Διευθύντρια του τμήματος Αυτοκινήτου της Festool GmbH κα Dr Federica Gussoni, ανέφερε συγκεκριμένα: “Η συνεργασία μας με την 3M βασίζεται στο γεγονός ότι μαζί δίνουμε το μέγιστο της προσπάθειας μας ώστε να εξυπηρετούμε και να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας στον χώρο της εργασίας τους.”

  “Θέλουμε να εργαστούμε μαζί για να αναπτύξουμε αυτή την υποστήριξη στους επαγγελματίες, σε περιβάλλον συνεργασίας που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των διανομέων μας και των πελατών μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, κάθε πελάτες έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα ισχυρό επαγγελματικό σύστημα από έναν προμηθευτή, σχεδιασμένο ειδικά για να αποδίδει εξαιρετικά στο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας και στις απαιτήσεις των φανοβαφείων.”

  Επίσης πρόσθεσε: “Πιστεύουμε ότι οι δύο εταιρίες μπορούν να δημιουργήσουν μια ισχυρή σχέση από την οποία οι πελάτες θα απολαύσουν πολλά οφέλη.”

  “Στις Ηνωμένες Πελατείες και τον Καναδά, μετά τον Ιούλιο του 2016 είδαμε μια εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της συνεργασίας μας στις χώρες και τις αγορές της Β. Αμερικής είναι εμφατική από τα θετικά σχόλια των πελατών, που γρήγορα διαπίστωσαν την προστιθέμενη αξία. ”

  3M είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της 3M Company.


 • Σχετικά με την 3M

  H 3M είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας συχνά χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η επιστήμη της 3Μ βρίσκεται σε πάνω από 50.000 λύσεις είτε για το σπίτι μας είτε για τους επαγγελματίες της Φροντίδας Υγείας, της Βιομηχανίας, της Ασφάλειας, του Αυτοκινήτου, των Τηλεπικοινωνίων, των Ηλεκτρονικών, της Ενέργειας, των Μεταφορικών Μέσων, της Επιγραφοποιίας και του Κτιρίου, της Διακόσμησης και των Κατασκευών... Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε όλους τους συναρπαστικούς τρόπους με τους οποίους η 3Μ εφαρμόζει την επιστήμη για να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.3M.gr.

 • Σχετικά με την Festool

  H Festool αναπτύσσει υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία αέρος για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες. Η Festool είναι ο προμηθευτής των συστημάτων αυτών στην αγορά της επισκευής οχημάτων. Ως κατασκευαστής εργαλείων με υψηλές προδιαγραφές, η εταιρία προσπαθεί να υποστηρίζει επαρκώς τα φανοβαφεία και τους επισκευαστές οχημάτων να πετυχαίνουν πάντοτε κορυφαία αποτελέσματα. Η Festool κατασκευάζει εξατομικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία αέρος, μεταφερόμενα αυτόνομα συστήματα και συστήματα αναρρόφησης. www.festool.com

 • festool Logo.png