3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

Αστάρι Φινιρίσματος και Εφαρμογή Βαφής

 • Με καινοτομίες, όπως το PPS™ Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής και, το ακόμα πιο πρόσφατο, Σύστημα Accuspray™, η 3M διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λύσεων για αστάρια ή βαφές σε σπρέι.

  Οι καινοτόμες λύσεις για το ταίριασμα των χρωμάτων, όπως η Μεμβράνη Ταιριάσματος Χρώματος και ο Φανός Ελέγχου Χρωματικών Αποχρώσεων, σας βοηθούν να αναγνωρίσετε το σωστό χρώμα και τόνο για να αποφύγετε τις δαπανηρές επιδιορθώσεις.

  Τα 3M™ Συστήματα Εφαρμογής Βαφής είναι η επιλογή πολλών επαγγελματικών φανοποιείων για την προετοιμασία και την εφαρμογή ασταριού, αλλά και την ανάμειξη, το ταίριασμα και την εφαρμογή χρωματικής βάσης και βερνικιού.

  Για ακόμα πιο καθαρή διαδικασία βαφής, χρησιμοποιήστε το 3M™ Dirt Trap Σύστημα Προστασίας, ένα εύχρηστο σύστημα προστασίας του θαλάμου βαφής. Απορροφά τους ρύπους από τον αέρα του θαλάμου βαφής και προσφέρει ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα βαφής, για την ελαχιστοποίηση της εργασίας φινιρίσματος.


 • Ο επαναστατικός σχεδιασμός του Accuspray™ Συστήματος Ψεκασμού Πράιμερ HVLP από την 3M, δίνει φινίρισμα υψηλής απόδοσης, όμοιο με αυτό ενός ακριβού πιστολιού πράιμερ HVLP (high volume low pressure), σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Χάρη στην κεφαλή μπεκ με δυνατότητα αντικατάστασης, είναι σαν να ψεκάζετε με καινούργιο πιστόλι, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε καινούργια, αναλώσιμη κεφαλή.

 • Προστασία θαλάμου βαφής με το σύστημα Dirt Trap

  3M™ Dirt Trap Σύστημα Προστασίας δεν είναι μόνο εξαιρετικό για την προστασία των επιφανειών, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει μια επαναστατική καινοτομία που παγιδεύει πραγματικά τη σκόνη, τους ρύπους και την άχνα σε μια μοναδική κατασκευή non-woven.

 • Σύστημα Εφαρμογής Βαφής με PPS™

  Το 3M™ PPS Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα στις διαδικασίες ψεκασμού με αστάρι και βαφή. Το κλειστό σύστημα με αναλώσιμα κύπελλα προσφέρει άμεση ανάμειξη και αποθήκευση της βαφής που δεν χρησιμοποιήθηκε, σε περίπτωση που χρειαστεί.
  Ο χρόνος καθαρισμού και η χρήση διαλύτη περιορίζεται στο ελάχιστο, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μαζί με το 3M™ Accuspray™ Σύστημα Ψεκασμού (μόνο για χρήση πράιμερ).

 • Ο 3M™ PPS Φανός Ελέγχου Χρωματικών Αποχρώσεων Sun Gun II σας βοηθά να βρείτε ακριβώς το σωστό χρώμα και τόνο, πριν τον ψεκασμό. Έτσι, μειώνετε την ανάγκη επιδιορθώσεων στο απολύτως ελάχιστο.