3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

Εφαρμογή Στόκου Φινιρίσματος

  • Είτε επιλέγετε το καινοτόμο DMS Σύστημα Αυτόματης Ανάμειξης Στόκου της 3M για εφαρμογές πληρωτικών ή προτιμάτε τους παραδοσιακούς στόκους που αναμειγνύονται με το χέρι από δοχείο ή φύσιγγα, η 3M προσφέρει μια γκάμα με προϊόντα στόκων ανώτερης ποιότητας, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια εξαιρετική, υψηλής ποιότητας, αποκατάσταση της επιφάνειας.


  • DMS

    Το Πρωτοποριακό Σύστημα Αυτόματης Ανάμειξης DMS, που αναπτύχθηκε από την 3M, φέρνει την επανάσταση στην εφαρμογή του στόκου. Χωρίς χειροκίνητη ανάμειξη, με ταχεία εφαρμογή απευθείας στην περιοχή της επισκευής, με σημαντικά λιγότερα μπιμπίκια και επιδιορθώσεις, αλλά και με μειωμένη σπατάλη υλικών, η 3M τελειοποίησε αυτή τη βασική διαδικασία φανοποιίας.

  • Επιλέγοντας τους στόκους της σειράς 3M Premium, έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε με προϊόντα υψηλής ποιότητας, που αναπτύχθηκαν ώστε να έχουν καλά εξισορροπημένες ιδιότητες, για την αποκατάσταση της επιφάνειας του αυτοκινήτου στην αρχική του κατάσταση. Η χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερες και πιο αξιόπιστες μεθόδους εργασίας, ώστε να επιτευχθεί ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.