3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

3M Perfect-it™ Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση

 • Χρησιμοποιήστε το 3M Perfect-It™ Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση, για να αφαιρέσετε γρατζουνιές και να αποκτήσετε επιφάνειες υψηλού φινιρίσματος χωρίς ατέλειες. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ενώ η χρωματική κωδικοποίηση εξασφαλίζει τη χρήση της σωστής γυαλιστικής αλοιφής με το σωστό σφουγγάρι, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βίντεο για το Γυάλισμα και την Αφαίρεση Ατελειών ΑυτοκινήτωνΑφαίρεση Ατελειών


 • Αφαίρεση Ατελειών

  Για καλύτερα αποτελέσματα: Τοποθετήστε το μηχάνημα σε επίπεδη θέση επάνω στην επιφάνεια, ασκήστε ελαφρά πίεση μόνο, και ελαττώστε την πίεση προς το τέλος της διαδικασίας γυαλίσματος.

  • Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από την 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut Plus Extreme Γυαλιστική Αλοιφή (PN51815 σε 1 kg ή 51816 σε 0,5 kg) ή από την Fast Cut Plus Γυαλιστική Αλοιφή (PN50417) στο αντίστοιχο χρωματικά κωδικοποιημένο πράσινο σφουγγάρι, τοποθετήστε τον πάτο επάνω στο πάνελ και ξεκινήστε τον αλοιφαδόρο.
  • Για γεωγραφικές περιοχές με υψηλότερες θερμοκρασίες, χρησιμοποιήστε την 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL Γυαλιστική Αλοιφή (PN51052) για μεγαλύτερο ανοιχτό χρόνο εργασίας.
  • Ιδανικό εύρος RPM: 800 - 1.200 RPM - για 2 x 10 δευτερόλεπτα περίπου, ανάλογα με την κατάσταση στεγνώματος / τη σκληρότητα του διάφανου βερνικιού.
 • Βήμα Ελέγχου: Χρησιμοποιήστε το 3M™ Σπρέι Ελέγχου Φινιρίσματος (PN55535) για να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα αλοιφής και να επιβεβαιώσετε ότι οι γρατζουνιές έχουν αφαιρεθεί επαρκώς. Εάν χρειάζεται, επαναλάβετε το βήμα αφαίρεσης ατελειών, για να αποφύγετε την επανεμφάνιση των γρατζουνιών σε επακόλουθο στάδιο.

Γυάλισμα


  • Τοποθετήστε ένα 3M™ Σφουγγάρι Υψηλής Γυαλάδας (κίτρινο) στον αλοιφαδόρο (ταχύτητα: 1.200 - 1.800 RPM) και εφαρμόστε την 3M™ Perfect-it™ III Extra Fine Γυαλιστική Αλοιφή (PN80349) στο σφουγγάρι.
  • Τοποθετήστε το σφουγγάρι σε επίπεδη θέση επάνω στο πάνελ, ενεργοποιήστε το μηχάνημα και αρχίστε να το μετακινείτε κατά μήκος του πάνελ μέχρι να πετύχετε υψηλή γυαλάδα. Χρόνος: περίπου 20 δευτερόλεπτα, ανάλογα με τη σκληρότητα του διάφανου βερνικιού. Αυξήστε τις στροφές ανά λεπτό (RPM) προς το τέλος της διαδικασίας γυαλίσματος.

Φινίρισμα - Απαιτείται ειδικά για σκούρα χρώματα.


 • Σημείωση: Χρησιμοποιώντας αυτήν τη διαδικασία χωρίς αρκετή αλοιφή, τα σημάδια στροβιλισμού δεν θα αφαιρεθούν! Μην ασκείτε πολύ πίεση - απλώς μετακινήστε το σφουγγάρι σε ολόκληρη την επιφάνεια, καλύπτοντας γενναιόδωρα με την αλοιφή ολόκληρη την περιοχή.

  Για να καθαρίσετε την περιοχή, σκουπίστε με το 3M™ Perfect-It™ Ultra Μαλακό Πανί, Μπλε.

  • Για βέλτιστα αποτελέσματα και για την απομάκρυνση σημαδιών στροβιλισμού και ολογραμμάτων, ειδικά σε σκούρα χρώματα, συνιστάται η χρήση αλοιφής 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ (PN50383), ως το τελικό βήμα.
  • Αλλάξτε σφουγγάρι και βάλτε το Σφουγγάρι Υψηλής Γυαλάδας 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ (μπλε). Εφαρμόστε γυαλιστική αλοιφή στο σφουγγάρι και βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί με αλοιφή σε όλη του την επιφάνεια.