3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

3M Perfect-it™ Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση

 • Χρησιμοποιήστε το 3M Perfect-it™ Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση, για να αποκτήσετε επιφάνειες υψηλού φινιρίσματος χωρίς ατέλειες. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ενώ η χρωματική κωδικοποίηση εξασφαλίζει τη χρήση της σωστής αλοιφής με το κατάλληλο σφουγγάρι, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Σημείωση: Τα μείγματα που συνιστώνται στη διαδικασία γυαλίσματος προορίζονται για επαγγελματική χρήση, σε φρέσκα βερνίκια. Για παλαιές / φθαρμένες επιφάνειες, είναι καταλληλότερα τα προϊόντα της σειράς 3M Φροντίδας και Περιποίησης Car Care.

Βίντεο για το Γυάλισμα και την Αφαίρεση Ατελειών ΑυτοκινήτωνΑφαίρεση Ατελειών


 • Αφαίρεση Ατελειών

  Για καλύτερα αποτελέσματα: Τοποθετήστε το μηχάνημα σε επίπεδη θέση επάνω στην επιφάνεια, ασκήστε ελαφρά πίεση μόνο, και ελαττώστε ξανά την πίεση προς το τέλος

  • Εφαρμόστε μικρή ποσότητα 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut Plus Γυαλιστικής Αλοιφής (PN50417) σε πράσινο σφουγγάρι με την αντίστοιχη χρωματική κωδικοποίηση. Τοποθετήστε το σφουγγάρι στο πάνελ και ενεργοποιήστε τον αλοιφαδόρο.
  • Για μεγαλύτερες επιφάνειες ή σε υψηλές θερμοκρασίες, χρησιμοποιήστε την 3M™ Perfect-it™ III Fast Cut XL Αλοιφή Γυαλίσματος (PN51052) για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας της αλοιφής χωρίς κίνδυνο να στεγνώσει πρόωρα λόγο των υψηλών θερμοκρασιών.
  • Ιδανικό εύρος RPM: 800 - 1.200 RPM - για 2 x 10 δευτερόλεπτα περίπου, ανάλογα με την κατάσταση στεγνώματος / τη σκληρότητα του διάφανου βερνικιού.
 • Βήμα Ελέγχου: Χρησιμοποιήστε το 3M™ Σπρέι Ελέγχου Φινιρίσματος (PN55535) για να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα αλοιφής και να επιβεβαιώσετε ότι οι γρατζουνιές έχουν αφαιρεθεί επαρκώς. Εάν χρειάζεται, επαναλάβετε το βήμα αφαίρεσης ατελειών, για να αποφύγετε την επανεμφάνιση των γρατζουνιών σε επακόλουθο στάδιο.

Γυάλισμα


  • Τοποθετήστε ένα 3M™ Σφουγγάρι Υψηλής Γυαλάδας (κίτρινο) στον αλοιφαδόρο (ταχύτητα: 1.200 - 1.800 RPM) και εφαρμόστε 3M™ Perfect-it™ III Extra Fine Γυαλιστική Αλοιφή στο σφουγγάρι.
  • Τοποθετήστε το σφουγγάρι σε επίπεδη θέση επάνω στο πάνελ, ενεργοποιήστε το μηχάνημα και αρχίστε να το μετακινείτε επάνω στο πάνελ μέχρι να πετύχετε υψηλή γυαλάδα. Χρόνος: περίπου 20 δευτερόλεπτα, ανάλογα με τη σκληρότητα του διάφανου βερνικιού. Αυξήστε τις στροφές ανά λεπτό (RPM) προς το τέλος της διαδικασίας γυαλίσματος.

Φινίρισμα - Απαιτείται ειδικά για σκούρα χρώματα.


 • Σημείωση: Χρησιμοποιώντας αυτήν τη διαδικασία πολύ στεγνή, τα σημάδια στροβιλισμού δεν θα αφαιρεθούν! Μην ασκείτε πίεση - μετακινήστε το σφουγγάρι σε ολόκληρη την επιφάνεια, καλύπτοντας επαρκώς ολόκληρη την περιοχή.

  Για να καθαρίσετε ολόκληρη την περιοχή, σκουπίστε με 3M™ Perfect-It™ Ultra Μαλακό Πανί, Μπλε.

  • Για βέλτιστα αποτελέσματα και για την απομάκρυνση σημαδιών στροβιλισμού και ολογραμμάτων ειδικά σε σκούρα χρώματα, συνιστάται η χρήση αλοιφής 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ SE, ως το τελικό βήμα.
  • Αλλάξτε σφουγγάρι και βάλτε το Σφουγγάρι Υψηλής Γυαλάδας 3M™ Perfect-it™ Ultrafina™ (μπλε). Εφαρμόστε αλοιφή στο σφουγγάρι και βεβαιωθείτε ότι έχει καλυφθεί με αλοιφή σε όλη του την επιφάνεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά