3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

3M Perfect-it Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση

3M Φροντίδα Αυτοκινήτου

 • Αποκαταστήστε και προστατεύστε το εκθεσιακό φινίρισμα, με τη σειρά προϊόντων Φροντίδας Αυτοκινήτου Car Care της 3M.

  Από ένα γρήγορο καθάρισμα με το Σαπούνι Καθαρισμού Αυτοκινήτου, έως την απόλυτη περιποίηση με τη Γυαλιστική Αλοιφή, κάθε ένα από τα προϊόντα μας προσφέρει πλήρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Φυσικά, τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα, ανάλογα με τις ανάγκες και τον χρόνο που διαθέτετε.

  Τα προϊόντα που προτιμούν οι επαγγελματίες, είναι πλέον διαθέσιμα και για χρήση στο σπίτι.

   


3M™ Σετ Αφαίρεσης Γρατζουνιών 39071

 • Επισκευάστε μικρές και μεσαίες γρατζουνιές με το 3M™ Σετ Αφαίρεσης Γρατζουνιών 39071. Αυτό το σύστημα αφαίρεσης γρατζουνιών είναι ιδανικό για χρήση σε ελαφρά οξείδωση, σημάδια στροβιλισμού και άλλου είδους γρατζουνιές.

   

   

   

   

   


3M™ Trizact™ Λειαντική Τεχνολογία

 • Αποκαταστήστε την κατεστραμμένη βαφή με την χρήση της Λειαντικής Τεχνολογίας 3M™ Trizact™. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την με ένα κιτ στήριξης δράπανου.


3M™ Σύστημα Αποκατάστασης και Γυαλίσματος Προβολέων

 • Το 3M™ Σύστημα Αποκατάστασης και Γυαλίσματος Προβολέων είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση που αποκαθιστά τη διαύγεια των προβολέων σας, από την κίτρινη θαμπάδα στην πλήρη διαφάνεια. Το συγκεκριμένο Σύστημα Αποκατάστασης βελτιώνει την ποιότητα της δέσμης φωτός και κάνει τον φακό να φαίνεται τόσο καθαρός όσο στα εκθεσιακά μοντέλα.

  Είναι ιδανικό ως πλήρες κιτ για επισκευές χαμηλού κόστους. Περιλαμβάνονται οδηγίες βήμα-βήμα, με τις οποίες η επισκευή μπορεί να γίνει εύκολα και αποτελεσματικά. Επιταχύνετε τις επισκευές τοποθετώντας τον λειαντικό δίσκο στη βάση ενός δράπανου (δεν περιλαμβάνεται) για χρήση με αλοιφαδόρο ή άλλα εξαρτήματα.


3M™ Κιτ Επισκευής Δερμάτων και Βινυλίου 08579

 • 3M™ Κιτ Επισκευής Δερμάτων και Βινυλίου 08579

  Το 3M™ Κιτ Επισκευής Δερμάτων και Βινυλίου 08579 χρησιμοποιείται για την επισκευή καψιμάτων και γρατζουνιών στις επιφάνειες δέρματος και βινυλίου, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Αυτό το κιτ επισκευής περιλαμβάνει χρωματικές αλοιφές και κόλλες, μαζί με αναλυτικές οδηγίες και χρωματικούς οδηγούς. Ανατρέξτε στις οδηγίες για καλύτερα αποτελέσματα.