3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

Γυάλισμα και Φινίρισμα Αυτοκινήτων

 • Οι μοναδικές διαδικασίες και τα προϊόντα επιδιόρθωσης βαφής της 3M, σας βοηθούν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα για τον πελάτη σας.
  Είτε θέλετε να εξαλείψετε επιφανειακές ατέλειες ή να πετύχετε την τέλεια γυαλάδα, η εύκολη στην εφαρμογή διαδικασία μας για την αφαίρεση ατελειών με χρωματική κωδικοποίηση, σας οδηγεί σε ένα φανταστικό αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις βήματα.

  Για να πετύχετε το τέλειο φινίρισμα για τον πελάτη σας, το κλειδί είναι η χρήση της σωστής διαδικασίας και μεθόδου εφαρμογής για τα διάφανα βερνίκια - τηρείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή βαφών!

  Τα υπερσύγχρονα διάφανα βερνίκια είναι πολύ ευαίσθητα στις συνθήκες στεγνώματος και η σωστή χρήση μαζί με το σωστό στέγνωμα, καθορίζουν την ευκολία της διαδικασίας φινιρίσματος, όπως και τη συνολική ποιότητα του αποτελέσματος.


 • Επιδιόρθωση Βαφής

  Ανεξάρτητα από την ικανότητα του τεχνίτη ή την καθαρότητα του αέρα στον θάλαμο βαφής, περιστασιακά παρουσιάζεται η ανάγκη επιδιόρθωσης της βαφής.

  Με τις διαδικασίες και τα προϊόντα της 3M, που έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία φινιρίσματος και αφαίρεσης ατελειών, τα εξογκώματα σκόνης, τα τρεξίματα και οι μπιμπικιασμένες επιφάνειες απομακρύνονται με ελάχιστη προσπάθεια.

 • Αφαίρεση Ατελειών και Γυάλισμα

  Χρησιμοποιήστε το 3M Perfect-it™ Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση, για να αποκτήσετε επιφάνειες υψηλού φινιρίσματος χωρίς ατέλειες. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ενώ η χρωματική κωδικοποίηση εξασφαλίζει τη χρήση της σωστής αλοιφής με το κατάλληλο σφουγγάρι, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Σημείωση: Οι αλοιφές που συνιστώνται στη διαδικασία γυαλίσματος προορίζονται για επαγγελματική χρήση, σε φρεσκοβαμμένα βερνίκια. Για παλαιές / φθαρμένες επιφάνειες, είναι καταλληλότερα τα προϊόντα της σειράς 3M Φροντίδας και Περιποίησης Car Care.

 • Φροντίδα και Περιποίηση Αυτοκινήτου

  Ανεξαρτήτως εάν η εργασία σας έχει να κάνει με την αποκατάσταση του εσωτερικού χώρου ή της εξωτερικής εμφάνισης ενός αυτοκινήτου, τα προϊόντα της σειράς 3M Φροντίδας και Περιποίησης Car Care είναι εύκολα στη χρήση, κατάλληλα και για την αποκατάσταση της αστραφτερής λάμψης φθαρμένων και πολυκαιρισμένων βερνικιών.