3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής

Επισκευή Κεντρικού Πάνελ

 • Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία επισκευής πλαστικού πάνελ της 3M, γλυτώνετε χρόνο και χρήματα. Η επισκευή πλαστικών μερών, όπως οι προφυλακτήρες, σας προσφέρουν ξεκάθαρα πλεονεκτήματα, σε σχέση με την αντικατάστασή τους:

    

  • Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να έρθουν τα ανταλλακτικά.
  • Δεν υπάρχει ανάγκη δαπανηρών αγορών ή ανταλλακτικών. Αντ' αυτού μπορείτε να χρεώσετε για τον πολύτιμο χρόνο εργασίας, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς και για τον πελάτη σας.
  • Η διαδικασία επισκευής πλαστικών της 3M, σας επιτρέπει ταχύτερες επισκευές, χρησιμοποιώντας το Επίθεμα Άμεσης Επισκευής Πλαστικών, μειώνοντας το χρόνο επισκευής, αφού δεν χρειάζεται να περιμένετε δύο περιοχές κόλλας να στεγνώσουν.

   

Βίντεο οδηγιών - Επισκευή Πλαστικών


Οδηγός βήμα-βήμα για Επισκευή Πλαστικού Κεντρικού Πάνελ


 • Βήμα 1 - Καθαρίστε την επιφάνεια.

  Βήμα 1 - Καθαρίστε την επιφάνεια.

  Καθαρίστε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας το 3M™ Επαγγελματικό Πανάκι Καθαρισμού Επιφανειών 34567 και Καθαρίστε, σύμφωνα με τις συστάσεις της εταιρείας που έχει κατασκευάσει τις βαφές.

 • Βήμα 2 - Προετοιμασία.

  Βήμα 2 - Προετοιμασία.

  Προετοιμάστε την περιοχή γύρω από την οπή, χρησιμοποιώντας έναν 3M™ Cubitron™ II Λειαντικό Δίσκο 180+ για να αποφύγετε την υπερθέρμανση και την τήξη του πλαστικού. Βεβαιωθείτε ότι προετοιμάζετε τη μπροστινή και την πίσω πλευρά.

 • Αφαιρέστε τη Σκόνη και Καθαρίστε.

  Βήμα 3- Αφαιρέστε τη Σκόνη και Καθαρίστε.

  Αφαιρέστε την επιπλέον σκόνη και καθαρίστε την περιοχή της επισκευής (μπροστά και πίσω) χρησιμοποιώντας το 3M™ Επαγγελματικό Πανάκι Καθαρισμού Επιφανειών 34567 και καθαριστικό επιφανειών.

 • Βήμα 4 - Εφαρμόστε Βελτιωτικό Πρόσφυσης Πολυολεφίνης

  Βήμα 4 - Εφαρμόστε Βελτιωτικό Πρόσφυσης Πολυολεφίνης.

  Ψεκάστε με 3M™ Βελτιωτικό Πρόσφυσης Πολυολεφίνης 05917, την μπροστινή πλευρά του προφυλακτήρα, γύρω από την περιοχή της ζημιάς. Αφήστε να στεγνώσει για 10 λεπτά. (20 λεπτά για την έκδοση TF - έκδοση χωρίς τολουόλιο.)

 • Βήμα 5 - Εφαρμόστε Βελτιωτικό Πρόσφυσης.

  Βήμα 5 - Εφαρμόστε το Βελτιωτικό Πρόσφυσης και το Επίθεμα.

  Για να επιτύχετε τη μέγιστη πρόσφυση, χρησιμοποιήστε 3M™ Βελτιωτικό Πρόσφυσης Επιθέματος 06396, στην πίσω πλευρά της επισκευής. Αφήστε να στεγνώσει για 5 λεπτά.

 • Βήμα 6 - Εφαρμόστε το Υλικό Επισκευής Πλαστικών.

  Βήμα 6 - Εφαρμόστε το 3M Επίθεμα Άμεσης Επισκευής Πλαστικών.

  Εφαρμόστε το 3M™ Επίθεμα Άμεσης Επισκευής Πλαστικών 05888 (κόψτε το στο σωστό μέγεθος) στην πίσω πλευρά της κατεστραμμένης περιοχής, τοποθετώντας το σταθερά πάνω από όλη την οπή, από την πίσω πλευρά του προφυλακτήρα.

 • Βήμα 7 - Απλώστε το Υλικό Επισκευής Πλαστικών.

  Βήμα 7 - Εφαρμόστε το Υλικό Επισκευής Πλαστικών.

  Χρησιμοποιώντας ένα 3M™ Πιστόλι, εφαρμόστε το 3M™ Υλικό Επισκευής Εύκαμπτων Μερών (FPRM) ή το 3M™ EZ Sand Υλικό Επισκευής Εύκαμπτων Μερών στην περιοχή της ζημιάς. Απλώστε το υλικό ομοιόμορφα και αφήστε το να στεγνώσει για 20 λεπτά.

 • Βήμα 8 - Λειάνετε την περιοχή.

  Βήμα 8 - Λειάνετε την περιοχή.

  Με έναν 3M™ Cubitron™ II Δίσκο Λείανσης 180+, λειάνετε την περιοχή προς διαμόρφωση, για να είναι έτοιμη είτε για εφαρμογή πλαστικού πληρωτικού ή για την προετοιμασία άμεσης εφαρμογής πράιμερ.

 • Βήμα 9 - Εφαρμόστε τον Στόκο Πλαστικών.

  Βήμα 9 - Εφαρμόστε τον Στόκο Πλαστικών.

  Για να ολοκληρώσετε την επισκευή και να προετοιμάσετε για αστάρωμα, συνιστάται η χρήση ενός Προϊόντος Στοκαρίσματος Πλαστικών.
  Χρησιμοποιήστε είτε τον 3M™ Στόκο Πλαστικών, PN51009 ή το υλικό 3M™ EZ Sand Επισκευής Εύκαμπτων Μερών, που έχει απόδοση σαν πλαστικό, με εξαιρετικές ιδιότητες λείανσης και σβησίματος περιγράμματος.