1. Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής
 2. Αυτοκίνητο
 3. 3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής
 4. Διαδικασίες επισκευής και φινιρίσματος αυτοκινήτων
3Μ Τμήμα Προϊόντων Φανοποιίας & Βαφής
 • Διαδικασίες επισκευής και φινιρίσματος αυτοκινήτων


  Επισκευή αυτοκινήτων&
  διαδικασίες φινιρίσματος


  Επισκευή αυτοκινήτων&
  διαδικασίες φινιρίσματος

Αφαίρεση Ατελειών και Γυάλισμα

Εφαρμογή Βαφής με PPS™

Dirt Trap

Εφαρμογή Ασταριού Accuspray™

Λείανση Ασταριού

Μασκάρισμα

Εφαρμογή Πληρωτικού (Στόκος)

Αντικατάσταση Παρμπρίζ

Λαμαρίνες και Δομική Σύνδεση

Προστατευτικές Επιστρώσεις

Επισκευή Πλαστικών

Στεγανοποίηση

Τρόχισμα και Λείανση με Χοντρό Κόκκο

Επισκευή Αμαξώματος

Ατομική Προστασία

Επιδιόρθωση Βαφής

Ταίριασμα Χρώματος

Αποτελεσματική Διαδικασία Λείανσης

 • Οι 3M Λύσεις για Φανοποιεία κάνουν την εργασία του επαγγελματία επισκευαστή οχημάτων ευκολότερη, ταχύτερη και πιο οικονομική.

  Τα προϊόντα φινιρίσματος της 3M βοηθούν τα φανοποιεία να αυξήσουν τα κέρδη και τις επιτυχίες τους. Το να κάνεις καλά τη δουλειά εξαρχής, είναι το κλειδί για αυξημένη παραγωγικότητα και για την ικανοποίηση του πελάτη. Όλα τα προϊόντα της 3M είναι σχεδιασμένα για μέγιστη αποτελεσματικότητα και σίγουρη απόδοση.

  Η 3M προσφέρει προϊόντα και συστάσεις για τις διαδικασίες επισκευών στο Φανοποιείο και τον Τομέα Επισκευών SMART. Ακολουθήστε τις προτεινόμενες διαδικασίες επισκευής, οι οποίοι περιγράφουν τα βήματα ένα προς ένα ή δείτε τα βίντεό μας, για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα και ακολουθείτε τις σωστές διαδικασίες. Έτσι θα προσφέρετε στους πελάτες σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.


 • Οι επισκευές SMART είναι ένας συνδυασμός οικονομικά αποδοτικών τεχνικών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν η περιοχή προς επισκευή, μπορεί να χωρέσει στην έκταση ενός φύλλου χαρτιού Α4.

 • Οι μέθοδοι της 3M για το τρόχισμα, τη λείανση ή τη συγκόλληση ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες και λειτουργούν σύμφωνα με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, για να διασφαλίσουν ότι σας προσφέρουμε τις κατάλληλες μεθόδους για να δημιουργείτε αριστουργήματα.

 • Τα υλικά της 3M για την Επισκευή Πλαστικών Μερών, αποτελούν μια λύση για την επιδιόρθωση ραγισμάτων, οπών και σχισιμάτων στα πλαστικά μέρη των αυτοκινήτων. Σας δίνουν τη δυνατότητα να αναδομήσετε γλωττίδες ή άλλα μέρη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να φτάσουν τα ανταλλακτικά.

 • Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τους παραδοσιακούς στόκους που αναμειγνύονται με το χέρι ή αν προτιμάτε το επαναστατικό σύστημα DMS που εξοικονομεί χρόνο και υλικά, οι στόκοι της 3M προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επιθυμητή επιφάνεια για την εφαρμογή ασταριού, αποτελεσματικά και αποδοτικά.

 • Οι Λύσεις Μασκαρίσματος της 3M είναι εξαιρετικές, ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιοχές μασκαρίσματος. Προστατεύστε τις επιφάνειες από την άχνα και επιτύχετε ακρίβεια στις επισκευαστικές ανάγκες του Φανοποιείου σας. Τα καινοτόμα προϊόντα της 3M δεν αποτελούν απλώς «μια ακόμα ταινία». Προσφέρουμε λύσεις μασκαρίσματος, που σας απλοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία βαφής.

 • Τα Λειαντικά και οι Μέθοδοι της 3M περιλαμβάνουν τέτοιες καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τα αυτοακονιζόμενα λειαντικά Cubitron™ II ή Trizact™, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ομοιόμορφη και γρήγορη κοπή με λειαντική απόδοση μεγαλύτερης διάρκειας. Είτε χρειάζεστε χονδρούς κόκκους και υλικά για τη σχηματοποίηση του στόκου είτε χρειάζεστε λεπτότερη λείανση για την προετοιμασία εφαρμογής της τελικής επίστρωσης, οι τεχνολογίες λείανσης της 3M εξασφαλίζουν ότι θα έχετε πάντα την υψηλής ποιότητας επιφάνεια που χρειάζεστε, για το επόμενο βήμα στη διαδικασία του φινιρίσματος.

 • Ξεκινώντας από τη βελτίωση της κατάστασης του θαλάμου βαφής σας με το σύστημα Dirt Trap της 3M και συμπεριλαμβάνοντας καινοτομίες, όπως το PPS™ Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής και, το πιο πρόσφατο Σύστημα Accuspray™, η 3M διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λύσεων για τον ψεκασμό ασταριού ή βαφής. Σε αυτά περιλαμβάνονται εργαλεία και διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν, προσφέροντάς σας έναν εύκολο και ασφαλές τρόπο για το ταίριασμα των χρωμάτων.

 • Από την αφαίρεση των ατελειών μέχρι το γυάλισμα, τα προϊόντα 3M διασφαλίζουν ότι έχετε την κατάλληλη λύση, για ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Ξεκινώντας από τα καινοτόμα εργαλεία επιδιόρθωσης βαφής, οι Λύσεις για Φανοποιεία της 3M σας βοηθούν να επιτύχετε εύκολα ένα τέλειο φινίρισμα, χάρη στα Συστήματα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση και τα Συστήματα Αφαίρεσης Ατελειών της 3M. Τα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για το επαγγελματικό φανοποιείο!

 • Προστατεύστε τον εαυτό σας και την ομάδα σας από δυνητικά επικίνδυνους ψεκασμούς με βαφές, από τη σκόνη και από το θόρυβο. Η 3M σας βοηθά να εντοπίσετε τα κατάλληλα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) για τις ανάγκες σας.

 • Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας. Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών, των δυνατοτήτων απορρόφησης σκόνης και των λύσεων συντήρησης.