Προτεινόμενες ιστορίες υπαλλήλων της 3Μ

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες από την Αίθουσα σύνταξης της 3M

Εδώ, λέμε την ιστορία σας στον κόσμο.

 • Φτιάξτε τη δική σας βάρκα

  Ορισμένοι άνδρες πειραματίζονται με αυτοκίνητα. Αυτός ο τύπος έφτιαξε ένα καγιάκ. Χρησιμοποιώντας πάνω από 24 προϊόντα της 3M, χρειάστηκαν πάνω από 300 ώρες για να κατασκευαστεί. Και όπως θα σας πει ο Μαρκ, η θέα το άξιζε.

  Φτιάξτε τη δική σας βάρκα Φτιάξτε τη δική σας βάρκα
 • Τι κάνουν οι επιστήμονες για να διασκεδάσουν

  Οι επιστήμονες της 3M ασκούν τη δημιουργικότητά τους στη δουλειά καθημερινά ακόμα και μακριά από το εργαστήριο.

  Τι κάνουν οι επιστήμονες για να διασκεδάσουν Τι κάνουν οι επιστήμονες για να διασκεδάσουν
 • Προσλαμβάνοντας τους ήρωές μας

  Για την Cate Speer, το να υπηρετεί στο Στρατό των Η.Π.Α. είναι μια βαθιά ανθρώπινη εμπειρία. Η Cate θυμάται έντονα τις πιο σκληρές στιγμές όταν υπηρέτησε στην Καταιγίδα της Ερήμου.

  Προσλαμβάνοντας τους ήρωές μας Προσλαμβάνοντας τους ήρωές μας
 • Πώς εμπνέω την επόμενη γενιά επιστημόνων

  Για την Oredola Taylor, η σημασία της επιστήμης αναδεικνύεται με το να βοηθάς τους άλλους. Ο ειδικός ανάπτυξης προϊόντων της 3M ενθαρρύνει την επόμενη γενιά επιστημόνων να δουν πέρα από τις περιστάσεις για να βρουν τρόπους να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε πόρους.

  Πώς εμπνέω την επόμενη γενιά επιστημόνων Πώς εμπνέω την επόμενη γενιά επιστημόνων

Προτεινόμενες ιστορίες υπαλλήλων της 3Μ

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες από την Αίθουσα σύνταξης της 3M

Εδώ, λέμε την ιστορία σας στον κόσμο.


2 υπάλληλοι της 3M σε στούντιο ραπτικής
Εδώ, οι ιδέες σας βοηθούν στη διαμόρφωση της καθημερινής ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Εργασία στην 3M

Σύνθετη αναζήτηση

Τι κάνει την εργασία στην 3M να ξεχωρίζει

Η κουλτούρα μας είναι μια κουλτούρα που δεν υποχωρεί ποτέ υπό το βάρος μιας πρόκλησης. Ως μία από τις ηγετικές εταιρείες στον πλανήτη, έχουμε τους καλύτερους και τους εξυπνότερους που εργάζονται για να προοδεύσει η εταιρεία περισσότερο από την ίδια τους τη σταδιοδρομία και δουλεύουν για να προάγουν ολόκληρο τον πλανήτη.

 • Δάσος την αυγή
  Κάντε τη διαφορά στον κόσμο

  Στην 3M, κάνουμε δουλειά που μετράει, εφαρμόζοντας την επιστήμη μας με τρόπους που έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων. Η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα της δουλειάς μας, πράγμα το οποίο σημαίνει προστασία των φυσικών πόρων και εξισορρόπηση οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών παραγόντων κατά την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων. Μας ενώνει ένα στόχος: η βελτίωση κάθε ζωής.

  Επωνυμία

  Αειφορία

  3Mgives

 • Σήμα της 3M στην πανεπιστημιούπολη
  Γίνετε κομμάτι μια ηγετικής εταιρείας

  Εδώ, θα γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας εταιρείας γνωστής για την ανένδοτη ακεραιότητα της. Ηγούμαστε των εξελίξεων εδώ και πάνω από 114 χρόνια επειδή κινούμαστε γρήγορα, ενστερνιζόμαστε την αλλαγή και παραμένουμε ηθικά ακέραιοι. Θα βρείτε εμπνευσμένες ευκαιρίες σε κλάδους συμπεριλαμβανομένης της υγείας, των ηλεκτρονικών και της αυτοκινητοβιομηχανίας, επινοώντας τεχνολογίες που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή, την καθιστούν ασφαλέστερη και περισσότερο ικανοποιητική.

  Ελέγξτε τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας μας

 • Προϊστάμενος Σχεδιασμού της 3M στο πλήθος
  Εργαστείτε με τους καλύτερους και τους εξυπνότερους

  Η 3M είναι μία εταιρεία που απασχολεί διαφορετικούς, έξυπνους και παρακινούμενους ανθρώπους. Εδώ, θα ανακαλύψετε μια περιεκτική κουλτούρα και θα συνεργαστείτε με πολλούς, διαφορετικούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Η τεράστια γκάμα παγκόσμιων τοποθεσιών, τεχνολογιών και προϊόντων προσφέρει πολλούς δρόμους προς μια επιτυχημένη καριέρα. Εδώ, σας δίνετε η ευελιξία να εξισορροπήσετε την εργασιακή σας ζωή με την προσωπική σας ζωή.

  Μάθετε για την πολύμορφη και περιεκτική κουλτούρα μας

 • 2 υπάλληλοι της 3M σε εργαστήρι
  Αναπτυχθείτε μέσα από δουλειά-πρόκληση

  Στην 3M, η ερώτηση «κι εάν» είναι τρόπος ζωής. Θεωρούμε τους πάντες ηγέτες και προσφέρουμε ευκαιρίες αυτοεξέλιξης σε κάθε στάδιο της σταδιοδρομίας σας. Σε όποιο από τα εργαστήρια, τα γραφεία, τις εγκαταστάσεις κατασκευής ή ερευνητικά κέντρα μας και αν εργάζεστε, θα μαθαίνετε, θα αναπτύσσεστε και θα κάνετε απαιτητική δουλειά που θα επιβραβεύεται και η οποία θα ωφελεί κι εσάς και την 3M. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι ατελείωτες.

  Φοιτητές

  Τεχνολογίες

 • 2 υπάλληλοι που μιλάνε
  Να επιβραβεύομαι για τις προσπάθειές μου

  Η 3M σας επιβραβεύει για την αριστεία. Είμαστε μια εταιρεία όπου «η απόδοση αμείβεται»: Όσο περισσότερο συμβάλλετε στην επιτυχία της 3M τόσο περισσότερη επιτυχία δημιουργείτε για τον εαυτό σας. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές αμοιβές ανάλογα με τη θέση σας, αμοιβές κινήτρων που συνδέονται με την εταιρική και την ατομική απόδοση σας. Επίσης προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αμοιβών, παροχών και προνομίων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ζήσετε καλύτερα.

  Παροχές


Εδώ, το πάθος σας γίνεται σκοπός.

Εδώ, το πάθος σας γίνεται σκοπός.

Εργασία στην 3M

 • Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

  Εδώ, θα έχετε πρόσβαση σε παγκόσμιες αγορές και μια σταθερή γραμμή καινοτόμων προϊόντων για να προάγετε. Εάν είστε έτοιμοι για το Ανθρώπινο Δυναμικό μιας παγκοσμίως ηγετικής εταιρείας με το επιχειρηματικό πνεύμα μιας νεοσύστατης εταιρείας, διερευνήστε τις επαγγελματικές ευκαιρίες στο Μάρκετινγκ & τις Επικοινωνίες.

 • Πωλήσεις

  Εδώ, θα έχετε πάντα νέα προϊόντα για να λύσετε τα προβλήματα των πελατών σας. Συνεχώς καινοτομούμε, έχοντας αντίκτυπο σε σχεδόν κάθε κλάδο που μπορείτε να φανταστείτε. Μάθετε περισσότερα για τις επαγγελματικές δυνατότητες στις πωλήσεις στην 3M και αποκτήστε πρόσβαση στα είδη παγκόσμιων ευκαιριών που μόνο η 3M μπορεί να σας δώσει.

 • Έρευνα και Ανάπτυξη

  Με πάνω από 45 κεντρικές τεχνολογίες—και συνεχώς αυξανόμενες—βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας σε σχεδόν κάθε κλάδο που μπορείτε να φανταστείτε. Στην Έρευνα & Ανάπτυξη, θα είστε μέρος μιας διαρκούς ροής νέων ιδεών, αφήνοντας το αποτύπωμά σας σε μια γραμμή προϊόντων που βελτιώνει τις ζωές εκατομμυρίων

 • Μηχανική: Εταιρική
  Οι μηχανικοί βρίσκονται στην καρδιά της καινοτομίας μας. Στην 3M, η δέσμευσή μας να κυνηγούμε νέες ιδέες σημαίνει ότι έχουμε την ελευθερία και τη στήριξη να αγκαλιάζουμε νέες τεχνολογίες, να αναπτύσσουμε νέα υλικά και να δημιουργούμε νέες λύσεις. Με προϊόντα σε σχεδόν κάθε κλάδο, η ευκαιρία εδώ δεν μοιάζει με καμία άλλη για φιλόδοξους μηχανικούς.
 • Μηχανική: Κατασκευές/Ποιότητα

  Εδώ, θα αξιοποιήσετε όλη σας τη μηχανική εξειδίκευση για να παραδώσετε καινοτόμες λύσεις που αλλάζουν τον κόσμο. Δουλεύουμε για να σχεδιάσουμε, να εξορθολογίσουμε και να βελτιώσουμε τις διαδικασίες κατασκευής, την ποιότητα των προϊόντων και τις συνολικές εμπειρίες.

 • Οικονομικός Κλάδος

  Με μια κουλτούρα συνεργασίας που ενθαρρύνει την ηγεσία και την καινοτομία, δεν προκαλεί έκπληξη ότι μας κατατάσσουν στη 15η θέση της λίστας του Fortune για τις «50 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες». Εάν είστε έτοιμοι να γίνεται μέλος ενός οργανισμού που σημειώνει επιτυχίες εδώ και πάνω από 100 χρόνια, διερευνήστε τις οικονομικές ευκαιρίες στην 3M.

 • Ανθρώπινοι πόροι

  Για πάνω από 100 χρόνια, δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις—τα προϊόντα και τα υλικά που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μυστικό πίσω από ολόκληρη την πρόοδό μας είναι ένα ενεργητικό περιβάλλον όπου κάθε φωνή ακούγεται και κάθε μέλος ομάδας συμβάλει τα μέγιστα.

 • Πληροφορική (IT)

  Η 3M είναι ένας ατελείωτος πόρος έξυπνων και παρακινούμενων ανθρώπων. Εδώ, θα ανακαλύψετε μια περιεκτική κουλτούρα και θα συνεργαστείτε με πολλούς, διαφορετικούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Με μια καριέρα στην 3M, θα έχετε ευκαιρίες να εργαστείτε με συστήματα παγκόσμιας κλάσης και τεχνολογίες, για να παρέχετε προορατική επιχειρηματική ανάλυση, να προχωρήσετε σύμφωνα με το ταλέντο σας και την δυναμική σας και να μας βοηθήσετε να μεταμορφώσουμε τον τρόπο του επιχειρείν μας. Εδώ, θα καταστήσετε δυνατή την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της εταιρειάς παρέχοντας βελτιστοποιημένες παγκόσμιες επιχειρηματικές διαδικασίες, παγκοσμίως κοινά δεδομένα και την επόμενη γενιά εργασιακών εργαλείων και συστημάτων. Ελέγξτε τις συναρπαστικές μας ευκαιρίες εδώ.

 • Προμήθειες και εργασίες

  Στην παγκοσμίως ηγετική μας θέση στον τομέα των προμηθειών, θα εργαστείτε σε πεδία όπως: χημικά πολυμερή, χαρτί και συσκευασία επενδύσεων, κλωστοϋφαντουργία, τεχνολογία της πληροφορίας και πολλά ακόμα. Έχουμε πάντα ένα πεδίο που μπορεί να ευθυγραμμιστεί με την εμπειρία σας.

 • Αλυσίδα προμηθειών
  Όταν είστε επαγγελματίας στην Αλυσίδα προμηθειών της 3M, γνωρίζετε τι σημαίνει να θέτετε τα πράγματα σε κίνηση. Εφαρμόζοντας τις αρχές Lean Six Sigma και τις διαρκείς βελτιώσεις διεργασιών, επιτυγχάνετε την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και την επιστήμη. Εδώ, θα βρείτε δυνατότητες ανάπτυξης καριέρας που είναι ευθυγραμμισμένες με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.
 • Νομικός Κλάδος
  Η παγκόσμια ομάδα δικηγόρων και προσωπικού που στελεχώνουν το Νομικό Τμήμα της 3Μ, καθοδηγούν, προστατεύουν και αναπτύσσουν την 3Μ ώστε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του σημείου όπου η επιστήμη συναντά το νόμο. Αυτοί οι κορυφαίοι επαγγελματίες συνεργάζονται, καθοδηγούν και αντιπροσωπεύουν επάξια την 3Μ ώστε να την διατηρούν στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.
γυναίκες στο iPad

Εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα σπουδαίο πλάνο παροχών.

ΠΑΡΟΧΕΣ 3M