Συμβουλές από ανώτερα στελέχη της 3M

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες από την Αίθουσα σύνταξης της 3M

Εδώ, λέμε την ιστορία σας στον κόσμο.

 • Συμβουλές που θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας μου: Ashish Khandpur

  Οι συμβουλές που ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της 3M Ashish Khandpur θα έδινε στον εαυτό του στα πρώτα στάδια της καριέρας του; Κατανοήστε γρήγορα πώς να εργάζεστε μαζί.

  Συμβουλές που θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας μου: Ashish Khandpur Συμβουλές που θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας μου: Ashish Khandpur
 • Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: H.C. Shin

  Σε τι είσαι καλός; Οι άνθρωποι τείνουν να εστιάζουν στη βελτίωση αλλά μερικές φορές ξεχνούν τα δυνατά τους σημεία. Ενώ η βελτίωση είναι καλή, προσπαθώ να καλλιεργήσω τα δυνατά σημεία που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν.

  Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: H.C. Shin Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: H.C. Shin
 • Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Jon Lindekugel

  Οι συμβουλές του Ανώτερου Αντιπροέδρου της 3M Jon Lindekugel για τους νέους μαθητευόμενους; Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να κάνετε.

  Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Jon Lindekugel Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Jon Lindekugel
 • Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Tamie Minami

  Οι συμβουλές του Ανώτερου Αντιπροέδρου Λατινικής Αμερικής της 3M Tamie Minami για τους νέους μαθητευόμενους; Να θυμάστε ότι τα δυνατά σας σημεία προσθέτουν αξία.

  Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Tamie Minami Το πρώτο πράγμα που λέω σε έναν νέο μαθητευόμενο: Tamie Minami

Συμβουλές από ανώτερα στελέχη της 3M

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες από την Αίθουσα σύνταξης της 3M

Εδώ, λέμε την ιστορία σας στον κόσμο.


2 υπάλληλοι της 3M σε εργαστήρι
Εδώ, δεν σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε και να ανακαλύπτετε.

Προγράμματα για φοιτητές και προγράμματα αρχικού σταδίου


Εδώ, είμαστε όλοι φοιτητές - μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε, διερευνούμε και καινοτομούμε μαζί. Συνεπώς, σε φοιτητές και υποψηφίους αρχικού σταδίου προσφέρουμε αρκετές ευκαιρίες παγκοσμίως.

 • Μέντορας και σπουδαστής σε πρακτική σε υπολογιστή

  Πρακτικές και προγράμματα για υποψηφίους αρχικού σταδίου


  Κερδίστε πολύτιμη εμπειρία σε ένα περιβάλλον όπου θα αναπτύξετε πωλήσιμες δεξιότητες και θα εργαστείτε σε συναρπαστικά έργα. Οι πρακτικές είναι συνήθως πλήρους απασχόλησης το καλοκαίρι. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Προσωπικού σας για να μάθετε περισσότερα ή επισκεφτείτε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις προσλήψεών μας.


Κατηγορίες προγραμμάτων


Τα προγράμματα πρακτικών μας και προσφάτως αποφοίτων προσφέρουν απαράμιλλη εκπαιδευτική εμπειρία σε πολλαπλές επιχειρήσεις. Είτε κατευθύνεστε προς την κατασκευή, τη διανομή ή το μάρκετινγκ, τα προγράμματά μας θα σας παρέχουν πολύτιμες δεξιότητες και ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε καθώς προχωρείτε στη καριέρα σας.

 • Γυναίκα που κάθεται στην υποδοχή
  Πρακτικές στα οικονομικά

  Ο Παγκόσμιος Χρηματοοικονομικός μας Οργανισμός είναι ηγέτης στην παροχή προδραστικής επιχειρηματικής οικονομικής ανάλυσης, συμβουλευτικής, ελέγχου και αναφοράς. Με πάνω από 35 τμήματα σε ολόκληρο τον οργανισμό, μπορείτε να γίνετε μέρος μιας φανταστικής ομάδας που κάνει τη ζωή καλύτερη για τους πελάτες μας.

 • Υπάλληλος σε αίθουσα του σέρβερ
  Βέλτιστες εργασίες

  Επιταχύνετε την καριέρα σας με παγκοσμίου κλάσης εκπαίδευση και ευκαιρίες ηγεσίας. Συνεργαστείτε πέρα από τα σύνορα και λειτουργίες για να έχετε παγκόσμιο αντίκτυπο. Καινοτομήστε χρησιμοποιώντας φρέσκιες ιδέες μαζί με υποστηρικτικά εργαλεία και εκπαίδευση για να αντιμετωπίσετε τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κλάδου της κατασκευή και της αλυσίδας τροφοδοσίας με μηχανική.

 • Υπάλληλοι στο εργαστήρι
  Πρακτική στην Ε&Α

  Ως συμμετέχων σε Προγράμματα Φοιτητών που βρίσκεται σε ένα εργαστήριο Ε&Α της 3Μ θα αναπτύξετε δεξιότητες και θα αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία στον τομέα των σπουδών σας. Μπορεί να βρείτε μια ευκαιρία να εργαστείτε σε συναρπαστικές τεχνολογίες που βρίσκονται στην καρδιά των πιο δημιουργικών προϊόντων του αύριο. Ορισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν τους εξής τομείς: Βιοτεχνολογία και Επιστήμες Υγείας, Ευέλικτα Ηλεκτρονικά, Προσδιορισμός Ραδιοσυχνοτήτων, Ηλεκτρονικά Συστήματα, Οπτικές Συσκευές, Νανοτεχνολογία, Αυτοκόλλητα Ευαίσθητα στην Πίεση, Λειαντικά, Οπτικά Φιλμ και Τεχνολογία Προβολής, Φίλτρα, Συνθετικά Υλικά, και 25 και άλλες πλατφόρμες τεχνολογίας 3M.

 • επαγγελματίες σε στρογγυλό τραπέζι
  Πρακτικές στο μάρκετινγκ

  Ως φοιτητής του μάρκετινγκ που βρίσκεται σε μια θυγατρική της 3M έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε έργα μάρκετινγκ, στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης με τα 25+ παγκόσμια τμήματα και εταιρικές λειτουργίες της 3Μ. Τα στελέχη του μάρκετινγκ έχουν την ευκαιρία να σας καθοδηγήσουν έτσι ώστε να μπορέσετε να εμβαθύνετε τις επιδόσεις σας στο μάρκετινγκ στη διάρκεια της πρακτικής σας.

 • Επινοήστε ένα νέο μέλλον
  Πληροφορική (IT)

  Στην 3M, θα έχετε ευκαιρίες να καλλιεργήσετε δεξιότητες, να εργαστείτε σε μια ομάδα με ταλαντούχους επαγγελματίες και να αυξήσετε τις ηγετικές σας δυνατότητες. Οι θέσεις αρχικού επιπέδου σάς επιτρέπουν να αναπτυχθείτε μέσω απαιτητικών και ποικίλων ευκαιριών, να εμπλακείτε σε ουσιαστικά έργα και να επωφεληθείτε από σπουδαία καθοδήγηση από τα στελέχη μας. Εδώ, μπορείτε να εφαρμόσετε το ταλέντο σας με έντονους τρόπους που έχουν σημασία. Οι θέσεις πρακτικής μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση σχετικών επιχειρηματικών προβληματισμών μέσω ατομικών και προσανατολισμένων στην ομάδα έργων. Οι μαθητευόμενοι θα εργάζονται σε έργα που αντιπροσωπεύουν πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η 3M. Δείτε τις τρέχουσες. Δείτε τις τρέχουσες θέσεις.


Επινοήστε ένα νέο μέλλον

 • Επινοήστε ένα νέο μέλλον

  Εδώ, στην 3M, μπορείτε να συμμετέχετε στο «Επινοήστε μια νέα μελλοντική πρόκληση», ένα διαγωνισμό επιχειρηματικού σεναρίου που εξετάζει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας τελειόφοιτων κολλεγίων και πρωτοετών φοιτητών. Ο φετινός διαγωνισμός θα λάβει χώρα σε τοποθεσίες της 3M σε 14 χώρες. Οι φοιτητές θα κερδίσουν πολύτιμη επιχειρηματική εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της 3M και να κερδίσουν μια εξάμηνη καθοδήγηση.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά