Υπάλληλοι της Σιγκαπούρης της 3M
Εδώ, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Ένταξη στην 3M


Εδώ, μπορείτε να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Εφαρμόζουμε την επιστήμη με συνεργατικούς τρόπους για να βελτιώσουμε τις ζωές καθημερινά. Είμαστε μια περίεργη και δημιουργική ομάδα ανθρώπων οι ιδέες των οποίων μεταμορφώνουν το μέλλον.

Η 3M έχει γραφεία σε πάνω από 70 χώρες, με πάνω από 35.000 υπαλλήλους στις Η.Π.Α. και κοντά στις 55.000 στον υπόλοιπο κόσμο. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς όπου οι άνθρωποί μας νιώθουν ασφαλείς, και ότι τους σέβονται και τους εκτιμούν, ενώ είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν.

Στην 3M, η διαφορετικότητα είναι ουσιαστική για την καινοτομία. Αναζητούμε και εκτιμούμε τις διαφορές στους ανθρώπους – στη σκέψη, την εμπειρία, την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο, την πίστη, τις προσωπικότητες και τα στυλ. Οι διάφορες δεξιότητες, εμπειρίες και ικανότητες των ανθρώπων μας είναι αυτό που οδηγεί την εταιρεία μας προς τα εμπρός και μας κρατά συναφείς.

Η πολυμορφία είναι η διαφορά και η ένταξη που μοχλεύει αυτές τις διαφορές
 • Άνθρωποι


  Αναζητούμε και εκτιμούμε τις διαφορές στους ανθρώπους – στη σκέψη, την εμπειρία, την εθνικότητα, την ηλικία, το φύλο, την πίστη, τις προσωπικότητες και τα στυλ. Οι διαφορετικές κουλτούρες, εθνικότητες, ιστορικά, ιδέες και σωματικές και νοητικές ικανότητες των ανθρώπων μας τροφοδοτούν τη δημιουργικότητα και τις ιδέες μας. Οι διάφορες δεξιότητες, εμπειρίες και ικανότητες των ανθρώπων μας είναι αυτό που οδηγεί την εταιρεία μας προς τα εμπρός και μας κρατά συναφείς και σκεπτόμενους προς τους πελάτες και τις αγορές μας.

 • Κουλτούρα


  Πασχίζουμε για ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις όπου οι υπάλληλοι αισθάνονται ασφαλείς, απασχολημένοι και ελεύθεροι να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Η έλλειψη διακρίσεων διατρέχει τις Ηγετικές μας συμπεριφορές. Η εκστρατεία μας «Είμαι μέσα», που ξεκίνησε σε 50 χώρες, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να βασιστεί στην κουλτούρα μας της συμμετοχικότητας. Θέλουμε όλοι στην 3M να νιώθουν ότι τους εκτιμούν και ελεύθεροι να φέρουν τους αυθεντικούς εαυτούς τους στη δουλειά κάθε μέρα.

 • Κοινότητα


  Η ενασχόληση με τις κοινότητές μας πέραν της 3M είναι μια σημαντική πτυχή του τι κάνουμε. Το να συμμετέχουμε στις κοινότητες όπου εργαζόμαστε και ζούμε μας βοηθά να δώσουμε στους άλλους και να μάθουμε από τους άλλους και είναι αυτό που τροφοδοτεί το πάθος μας να βελτιώσουμε κάθε ζωή. Ενστερνιζόμενοι την πολυμορφία σε αυτές τις ευκαιρίες, οικοδομούμε επίσης την ορατότητα της 3M ως ένα σπουδαίο μέρος για όλους τους τύπους ανθρώπων να δουλέψουν.


Βίντεο ένταξης υπαλλήλων της 3M

Δίκτυα πόρων υπαλλήλων

 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  Δίκτυο Αφροαμερικανών
  Δίκτυο Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία
  GLBT+ Δίκτυο

 • Δίκτυο Πόρων Λατίνων
  Δίκτυο Υποστήριξης Στρατιωτικών
  Δίκτυο Ιθαγενών Αμερικανών
  Δίκτυο Ευκαιριών Νέων Υπαλλήλων

 • Ομάδα Austin
  Φόρουμ Ηγεσίας Γυναικών


Εργαζόμενοι Ιταλίας της 3M

Πρόσληψη Διαφόρων Ταλέντων


Για να βοηθήσουμε το να εξασφαλίσουμε ότι το εργατικό μας δυναμικό είναι αντιπροσωπευτικό των κοινοτήτων και των πελατών μας, κάνουμε τα εξής:
 

 • Δημιουργούμε στρατηγικές συνεργασίες με πολλές επαγγελματικές ενώσεις, κολέγια και πανεπιστήμια για να βοηθήσουμε να προσδιορίσουμε διαφορετικούς υποψηφίους
 • Παροτρύνουμε τα Δίκτυα Πόρων Υπαλλήλων μας να συμμετέχουν σε δραστηριότητες πρόσληψης σε πανεπιστημιουπόλεις
 • Δεσμευόμαστε στην οικοδόμηση ενός ισχυρού αγωγού ταλέντων επενδύοντας στο εργατικό δυναμικό του αύριο

Παγκόσμιο Γυναικείο Infographic 3M

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

 • Φοιτητής διαβάζοντας ένα iPad

  Υποστήριξη της χειραφέτησης και του εμπλουτισμού για να παρέχεται στους ανθρώπους παντού η ευκαιρία να ζουν τη ζωή στο έπακρο.
   

  • Στόχος: Επένδυση κεφαλαίων και προϊόντων για την εκπαίδευση, τις κοινότητες και περιβαλλοντικά προγράμματα. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο να αυξάνουμε την πρόσβαση για τους ανθρώπους παγκοσμίως στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τα μαθηματικά και τις επιχειρηματικές δεξιότητες και στο να βελτιώνουμε τις ζωές μέσω επενδύσεων στο περιβάλλον, και σε προγράμματα υγείας και ασφάλειας. Μετρητά, δωρεές σε είδος, χορηγίες και εθελοντισμός θα παραμείνουν κεντρικά στη στρατηγική μας 3Mgives. Από το 1953, έχουμε επενδύσει 1,4 δις δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά και δωρεές προϊόντων στις κοινότητες της 3M.
  • Στόχος: 100% συμμετοχή σε προγράμματα ανάπτυξης υπαλλήλων για την πρόοδο ατομικών και οργανωτικών ικανοτήτων. Ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας και τους υποστηρίζουμε να ακολουθούν περιοχές ενδιαφέροντος και να αναπτύσσουν δρόμους καριέρας και ευκαιρίες ευθυγραμμισμένα με αυτά τα ενδιαφέροντα.
  • Στόχος: Διπλασιασμός του αγωγού ποικίλων ταλέντων στη Διοίκηση για τη δημιουργία ενός ποικίλου εργατικού δυναμικού. Η αύξηση της διαφορετικότητας παγκοσμίως αποτελεί κεντρικό κομμάτι της στρατηγικής αειφορίας μας. Αναγνωρίζουμε ότι ο διπλασιασμός των διαφορετικών ταλέντων μας στον τομέα της διοίκησης θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός ποικίλου αγωγού γιαανώτατη ηγεσία.


Προγράμματα και εκδηλώσεις

 • Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών
  Η Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1977. Η 3M αναγνωρίζει την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών με παγκόσμιους εορτασμούς. Οι υπάλληλοι της 3M ενθαρρύνονται να φορέσουν κόκκινα, να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν τις γυναίκες που τους έχουν εμπνεύσει και πολλά άλλα. Δείτε πως τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο εόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Δείτε την παγκόσμια σύνοψη του πώς η 3M εόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών σε πάνω από 50 χώρες το 2015, συμπεριλαμβανομένου αυτού του βίντεο στον εορτασμό του Η.Β./Ιρλανδίας.
 • Το 2002, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε την 21η Μαΐου ως την ετήσια Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα. Το 2011, μια βασική εκστρατεία, «Κάντε ένα πράγμα για την διαφορετικότητα και την εξάλειψη των αποκλεισμών» εγκαινιάστηκε για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο να λάβουν συγκεκριμένες ενέργειες για να υποστηρίξουν την διαφορετικότητα. Στην 3M, ενημερώνουμε τους ανθρώπους μας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα και τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν. Ιδού μερικοί πόροι και ιδέες:

  Γίνετε μέλος του GlobeSmart για να διερευνήσετε σε βάθος πληροφορίες για το επιχειρείν σε πάνω από 90 χώρες.

  Λάβετε έμπνευση και ιδέες από τη λίστα.

  Επισκεφτείτε τη σελίδα Κάντε ένα πράγμα για την διαφορετικότητα

  Ηνωμένα Έθνη

 • Το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις ποικίλες δυνατότητές μας είναι η ένταξη. Η ένταξη οδηγεί σε δέσμευση, η δέσμευση καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, η δημιουργικότητα δίνει έναυσμα στην καινοτομία και η καινοτομία εκδηλώνεται ως ανάπτυξη. Το Σεπτέμβριο, εκδηλώσεις και δραστηριότητες στην 3M για να δείξουν με ποιο τρόπο οι υπάλληλοι της 3M μπορούν να συμβάλλουν σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

3M Infographic Κεντρικής Αμερικής

Εθελοντισμός

 • Η 3M δίνει εθελοντές

  Για πάνω από 50 χρόνια, η δέσμευση της 3M στον εθελοντισμό υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τρόπους που συμβάλλαμε στις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Οι υπάλληλοι της 3M ενθαρρύνονται να μοιραστούν τα πολλά τους ταλέντα και τις δεξιότητες για να ενισχύσουν τις κοινότητές τους με εθελοντισμό. Η εθελοντική μας εργασία εμπλουτίζει τα σχολεία, καθιστά τις κοινότητες πιο ζωντανές και βοηθά παιδιά από ποικίλες γειτονιές να επιτύχουν μεγαλύτερη ακαδημαϊκή επιτυχία.


Δωρεά


Η 3M υποστηρίζει ενεργά ευκαιρίες εμπλουτισμού καριέρας για ανθρώπους από διάφορα υπόβαθρα. Έχουμε μεγάλη ιστορία στο να παρέχουμε οικονομική, σε είδος και εθελοντική υποστήριξη σε ιδρύματα στοχευμένα στην ποικιλότητα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Συμπεριλαμβανομένων:

 • Εθελοντές Ζούμε Ενωμένοι

  United Way
  Υποστηρίζουμε το ζωτικό έργο της United Way εδώ και 50 χρόνια. Παραμένουν το θεμέλιο της προσφοράς υπηρεσιών υγείας και ανθρώπων της 3M.

   

  Εκπαίδευση

  • Επενδύουμε σε σχολικά προγράμματα STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) για να εμπνεύσουν ενδιαφέρον και επιτυχία σε αυτούς τους τομείς για φοιτητές από ποικίλα υπόβαθρα.
  • Χρηματοδοτούμε προγράμματα σε επίπεδο κολεγίου για να αυξήσουμε τις ευκαιρίες για φοιτητές, βοηθώντας τους να εισέλθουν και να επιτύχουν στην επιστήμη, την τεχνολογία και επιχειρηματικά πεδία.

  Τέχνες και Πολιτισμός

  • Προσφέρουμε χρηματοδότηση και προμήθειες στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανών ινδιάνων στην Ουάσιγκτον Ντι.Σι.
  • Είμαστε εταίρος του Εθνικού Μουσείου Smithsonian του έργου Αφροαμερικανικής ιστορίας και Πολιτισμού.
  • Υποστηρίζουμε οργανισμούς κορυφαίων τεχνών που προάγουν την καλλιτεχνική και πολιτισμική ποικιλότητα.

Δέσμευση σε ποικίλους προμηθευτές

 • Προμηθευτές με γιλέκα ασφαλείας

  Η 3M εντοπίζει προληπτικά και εργάζεται με μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονότητες και γυναίκες.

  Ποικίλοι προμηθευτές:
   

  • Εκ νέου ενεργοποίηση της επιχείρησής μας. Η ποικιλότητα στη βάση των προμηθευτών μας βοηθά στο να διατηρήσουμε την 3M ανοιχτή σε καινοτόμες ιδέες και νέους τρόπους επιχειρείν, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς μοναδικών στρατηγικών για την προσέγγιση ποικίλων αγορών.
  • Δεν μας βοηθούν μόνο να εμπορευόμαστε πιο αποτελεσματικά σε ποικίλους καταναλωτές - είναι και οι πελάτες μας.
  • Βοήθεια στη γραμμή βάσης. Οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονότητες και γυναίκες συχνά είναι μικρότερες και πιο αποτελεσματικές οικονομικά λόγω των χαμηλότερων λειτουργικών κόστων. Επίσης τείνουν να είναι επιδέξιες, πράγμα που τους επιτρέπει να ανταποκριθούν γρήγορα σε επιχειρηματικές ανάγκες.

Βραβεία της 3M

Η δέσμευσή μας στη διαφορετικότητα

Το 2015, η 3M κατατάχθηκε στη λίστα Forbes ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να εργάζεσαι και κατονομάστηκε μία από τις πιο θαυμαζόμενες εταιρείες του περιοδικού Fortune. Επιπλέον αυτών των γενικών βραβείων, έχουμε επίσης λάβει την ακόλουθη αναγνώριση για τη δέσμευσή μας στην ποικιλότητα:

 • Καλύτερα μέρη για LGBT
  Καλύτεροι τόποι για να εργάζεσαι για ισότητα των LGBT

  Ο Δείκτης Εταιρικής Ισότητας του 2015 του Ιδρύματος Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είναι το εθνικό εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για τις εταιρικές πολιτικές και πρακτικές σχετικά με λεσβίες, γκέι, αμφίφυλους και τρανσέξουαλ υπαλλήλους. Στην έκθεση CEI του 2015, 366 μείζονες επιχειρήσεις — που κάλυπταν σχεδόν κάθε βιομηχανία και γεωγραφική τοποθεσία — κέρδισαν κορυφαία βαθμολογία 100 τοις εκατό και τη διάκριση «Καλύτερα μέρη για να εργάζεσαι για την ισότητα LGBT».

 • 2020 Women on Boards
  2015 Women on Boards

  Το 2020 Women on Boards είναι μια εθνική εκστρατεία για να αυξήσει το ποσοστό γυναικών σε διοικητικά συμβούλια στις Η.Π.Α. έως 20% ή παραπάνω έως το έτος 2020. Το 2010, δύο γυναίκες κινητοποιήθηκαν από την απουσία αντιπροσώπευσης των γυναικών σε εταιρικά διοικητικά συμβούλια και το γεγονός ότι οι αριθμοί δεν αυξάνονταν. Δημιούργησαν μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που θα επικεντρωνόταν στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων, από τον πελάτη έως την αίθουσα του ΔΣ, να εμπλακούν και να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς. Το 2020 Women on Boards εστιάζει στην εκπαίδευση όλων των ανθρώπων για τη σημασία αυτού του θέματος. Ένα πολύμορφο ΔΣ είναι ένα καλύτερο ΔΣ. Η ποικιλότητα είναι το θεμέλιο της Αμερικής. Όταν τα εταιρικά ΔΣ περιλαμβάνουν ποικίλες προοπτικές, είναι ικανά να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για την εταιρεία και τους εμπλεκόμενούς της. Η ποικιλότητα προσθέτει αξία και προσθέτει στη γραμμή βάσης.

 • HBCU
  HBCU

  Η λίστα «Κορυφαίοι υποστηρικτές των HBCU» επισκοπεί τους κοσμήτορες των 14 προγραμμάτων μηχανικής με διαπίστευση του ABET, των ιστορικά μαύρων κολεγίων και πανεπιστημίων (HBCU) και την εταιρική-ακαδημαϊκή συμμαχία, Πρόοδος του ενδιαφέροντος των μειονοτήτων στη μηχανική (AMIE). Η έρευνα ζητά από αυτά τα άτομα να απαριθμήσουν τους εταιρικούς και κρατικούς/μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη στις σχολές τους. Για την ολοκλήρωση της ετήσιας έρευνας, τα ιδρύματα λαμβάνουν υπόψη τους τους ακόλουθους παράγοντες: υποστήριξη για εκσυγχρονισμό της υποδομής και ενίσχυση, προγράμματα έρευνας και καθοδήγησης, συμμετοχή σε συμβουλευτικά συμβούλια, ευκαιρίες ανάπτυξης σχολής, υποτροφίες, έργα φοιτητών, μισθοί, συνεταιρισμοί και ευκαιρίες καριέρας.

 • Επενδύσεις Calvert
  Επενδύσεις Calvert

  Η Calvert πιστεύει ότι οι εταιρείες που δεσμεύονται πλήρως στην εξασφάλιση ενός δίκαιου και έντιμου περιβάλλοντος θα αναγνωρίσουν κέρδη τόσο στη θέση εργασίας όσο και στην αγορά. Με αυτήν την άποψη, η Calvert συνεχίζει να αξιολογεί τις πρακτικές ποικιλότητας των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που συνιστούν το Δείκτη 100 της Standard & Poor (S&P 100). Χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία σε βάθος, εξετάζουμε τις πολιτικές διαφορετικότητας αυτών των εταιρειών, τα προγράμματα και την απόδοση, προσδιορίζουμε τους ηγέτες και τους λιγότερο αποδοτικούς και κάνουμε συστάσεις για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να αναγνωρίσουν και να θεραπεύσουν λειτουργικά κενά.

 • NSBE
  2016 – Εθνική Εταιρεία Μαύρων Μηχανικών – Βραβείο Προέδρου

  Κάθε χρόνο, η Εθνική Εταιρεία Μαύρων Μηχανικών (NSBE) αναγνωρίζει τους πιο αφοσιωμένους εταίρους που διαρκώς επιδεικνύουν μη μετρήσιμη αφοσίωση στην αποστολή μας, «την αύξηση του αριθμού των πολιτισμικά υπεύθυνων Μαύρων Μηχανικών που αριστεύουν ακαδημαϊκά, πετυχαίνουν επαγγελματικά και επηρεάζουν θετικά την κοινότητα». Μια από τις τιμές με μεγαλύτερο κύρος της NSBE, το Βραβείο Προέδρου, παρουσιάζεται σε έναν οργανισμό που αριστεύει ως επενδυτής στην Κοινωνία. Το αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης έχει αντίκτυπο σε κοινότητες σε ολόκληρο τον κόσμο για να εξασφαλίσει ότι οι Μαύροι υπερβαίνουν την ισότητα στην είσοδό τους σε πεδία μηχανικής, κερδίζοντας πτυχία και πετυχαίνοντας ως επαγγελματίες.

 • Βραβείο Ελευθερίας ESGR
  Βραβείο Ελευθερίας ESGR

  Το Βραβείο Ελευθερίας είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που δίνεται σε εργοδότες για την υποστήριξή τους των υπαλλήλων που υπηρετούν επίσης στην Εθνική Φρουρά και Έφεδροι.

 • Καλύτεροι τόποι για να εργάζεσαι για άτομα με αναπηρίες
  Καλύτεροι τόποι για να εργάζεσαι για άτομα με αναπηρίες

  Ο Δείκτης Ισότητας Αναπηρίας είναι ένα εθνικό, διάφανο, ετήσιο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης που προσφέρει στις επιχειρήσεις μια ευκαιρία να λάβουν μια αντικειμενική αξιολόγηση τις συνολικές τους πολιτικές και πρακτικές ένταξης ατόμων με αναπηρίες. Είναι ένα φιλόδοξο, εκπαιδευτικό εργαλείο αναγνώρισης που ξεπερνά τη νομική συμμόρφωση, βοηθώντας τις εταιρείες να αναγνωρίσουν ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση, ενώ οικοδομούν τις φήμες τους ως οργανισμοί που εκτιμούν την ποικιλότητα και την ένταξη.


Πόροι – μόνο Η.Π.Α.


Συσκευές Υποβοηθούμενης Ακρόασης - Η.Π.Α.

Αιτήματα φιλοξενίας - Η.Π.Α.

Κατευθυντήριες γραμμές μετάβασης φύλου της 3M - Η.Π.Α.