Γιατί να το βάψεις;
Όταν μπορείς να το ντύσεις.

Μεμβράνες Ψηφιακής Εκτύπωσης

 • Γιατί να μη δημιουργήσετε ένα απόλυτα μοναδικό σχέδιο για το αυτοκίνητό σας; Μπορείτε να ντύσετε το αυτοκίνητό σας με οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε. Για τη σήμανση επαγγελματικών οχημάτων και για γραφικά φορτηγών οι Μεμβράνες Ψηφιακής Εκτύπωσης 3M μπορούν επίσης να τυπωθούν κατά παραγγελία και να χρησιμοποιηθούν για να διαφημίσουν την επιχείρησή σας. Η πρώτη εντύπωση μετράει, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Πώς λειτουργούν; Οι Μεμβράνες Κάλυψης Οχημάτων της 3M είναι φιλμ από βινύλιο. Μπορούν να εκτυπωθούν με γραφικά της επιλογής σας σε μεγάλους εκτυπωτές, για να έχετε όποιο σχέδιο επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας. Στη συνέχεια εφαρμόζονται με εξειδικευμένο τρόπο στο όχημα, για να δημιουργήσουν άψογα, ελκυστικά γραφικά σχέδια.

 • Ντύσ' το όπως εσύ θέλεις - Κάν' το με το Δικό σου Στυλ

  Εκτυπωμένα σχέδια και γραφικά πάνω στο αυτοκίνητο ή στο φορτηγό σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

   

   

   

  • Οι 3M Ψηφιακές Μεμβράνες σας προσφέρουν έναν καμβά για να εκφράσετε τις ιδέες σας.
  • Είτε έχετε ΙΧ, φορτηγό ή ακόμη και στόλο οχημάτων, η 3M έχει την κατάλληλη μεμβράνη για να καλύψει τις ανάγκες σας.
  • Το Δίκτυο Πιστοποιημένων Εφαρμοστών της 3M θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ειδικά για τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της τοποθέτησης μεμβρανών και της αντιστοίχισης των χρωμάτων.
  • Οι Μεμβράνες 3Μ Car Wrap για το ντύσιμο του αυτοκινήτου έχουν εγγυήσεις, για να σας καλύψουν σε όλα τα επίπεδα.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κοντινότερο Πιστοποιημένο Εφαρμοστή της 3M.

 • Σήμανση Επαγγελματικών Οχημάτων - Διαφήμιση εν κινήσει για την επιχείρησή σας

  Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την κάλυψη οχημάτων με μεμβράνες για να επικοινωνήσουν τα μηνύματά τους και να κάνουν αποτελεσματική χρήση της δυνητικής διαφήμισης που τους προσφέρει το κάθε όχημα. Γιατί, λοιπόν, να μη χρησιμοποιήσετε τον στόλο σας σαν μία κινούμενη αφίσα, για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Μετατρέψτε τα οχήματά σας σε "μέσα επικοινωνίας" για την επιχείρησή σας. Οι Μεμβράνες Κάλυψης Οχημάτων της 3M έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς επί δεκαετίες στη σήμανση επαγγελματικών οχημάτων για διαφημιστικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο. Η 3M έχει πολυετή πείρα στη δημιουργία ψηφιακών μεμβρανών για κάλυψη οχημάτων και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πάντα θα έχετε την καλύτερη ποιότητα στα υλικά και την τοποθέτηση τους, αλλά και σωστή εξυπηρέτηση από το πιστοποιημένο δίκτυο εφαρμοστών μας.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας