Γιατί να το βάψεις;
Όταν μπορείς να το ντύσεις.

Car Wrapping

 • Άλλαξέ το και ντύσε το με τα προϊόντα της 3M για car wrapping. Η 3M παρέχει μια μεγάλη γκάμα Χρωματιστών και Ανάγλυφων Μεμβρανών από βινύλιο, για να μπορείς να αλλάξεις το χρώμα και να κάνεις πιο εντυπωσιακό το αυτοκίνητό σου, όπως και όποτε εσύ θέλεις.


   

  • Άλλαξε το χρώμα του αυτοκινήτου σου γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί να το ξαναβάψεις.
  • Η κάλυψη του οχήματος είναι αναστρέψιμη, οπότε αν θελήσεις αργότερα, μπορείς να επαναφέρεις το εργοστασιακό χρώμα, αφαιρώντας με ασφάλεια τις Μεμβράνες. Η αφαίρεση γίνεται μόνο από πιστοποιημένο εφαρμοστή της 3Μ.
  • Οι Μεμβράνες 3M™ Car Wrap προστατεύουν το χρώμα του αυτοκινήτου από τον ήλιο και τα ελαφρά γδαρσίματα.
  • Αν δεν επιθυμείς να κάνεις ολική κάλυψη του οχήματος με ένα χρώμα, μπορείς ακόμη να προσαρμόσεις το αυτοκίνητό σου ντύνοντας μόνο τους καθρέπτες, τη μπροστινή μάσκα ή την οροφή!

   

  Το δίκτυο εξουσιοδοτημένων και πιστοποιημένων εφαρμοστών της 3M μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι η αλλαγή χρώματος με Μεμβράνη θα δείχνει τόσο καλή όσο και το εργοστασιακό χρώμα. Μάθε περισσότερα για τις Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος της 3M.

 • Γιατί να μην το σχεδιάσεις με το δικό σου στυλ;

  Είσαι μοναδικός και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι και το αυτοκίνητό σου. Με τις Εκτυπώσιμες Μεμβράνες της 3M, μπορείς να «οδηγήσεις» μια τίγρη, τον αγαπημένο σου πίνακα ή ακόμη και κάτι μοναδικό που σχεδίασες εσύ. Το δίκτυο Πιστοποιημένων Εφαρμοστών της 3M μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις σχέδια και γραφικά για το αυτοκίνητό σου που εντυπωσιάζουν, ειδικά προσαρμοσμένα στα γούστα σου.

  Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μια Μεμβράνη Ψηφιακής Εκτύπωσης της 3M για να διαφημίσεις την επιχείρησή σου και για σήμανση επαγγελματικών οχημάτων, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητές σου να κερδίσεις τον επόμενο πελάτη σου. Η κάλυψη του οχήματος και τα γραφικά φορτηγών και επαγγελματικών οχημάτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναδείξεις την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σου σε πιθανούς πελάτες, καθώς και να ενισχύσεις την εικόνα της επιχείρησής σου όταν βρίσκεσαι στον δρόμο. Μάθε περισσότερα για τις εξατομικευμένες Μεμβράνες Ψηφιακής Εκτύπωσης της 3M.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας