Κάν' το με το δικό σου Στυλ
και γίνε Μοναδικός

Εκτύπωση Γραφικών. Από ένα μεμονωμένο σχέδιο μέχρι τη σήμανση ενός στόλου

 • Η πρόσβαση σε επαγγελματικά εκτυπωμένα γραφικά από βινύλιο για το αυτοκίνητό σου είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν Εκτυπωμένα Γραφικά από βινύλιο της 3M για κάθε είδος εφαρμογής. Με την 3M, δεν παίρνεις απλά ένα γραφικό για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, αλλά και μια εξειδικευμένη συμβουλފ·ŠŠŠ γιατί το κάθε αυτοκίνητο είναι μοναδικό, όπως και η κάθε εφαρμογή. Για γραφικά φορτηγού, σήμανση επαγγελματικών οχημάτων ή για να δώσετε στυλ στο αυτοκίνητό σας, για μια μικρή ή μεγάλη χρονική περίοδο, για πολύπλοκα και απλά περιγράμματα αυτοκινήτου, αλλά και για την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης που υπάρχει, οι 3M Select Partners προσφέρουν τη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή μεμβράνης, καθώς και μια υπηρεσία εφαρμογής πλήρως καταρτισμένη και υψηλής ποιότητας.  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κοντινότερο Πιστοποιημένο Εφαρμοστή της 3M. 

 • Τι πρέπει να σκεφτείς και να γνωρίζεις, όταν επιθυμείς γραφικά και εκτυπώσεις κατά παραγγελία

  Συζητήστε τα ακόλουθα με τον Πιστοποιημένο Τυπογράφο ή Εφαρμοστή της 3M:
   

  • Πού θα χρησιμοποιηθεί το γραφικό; Για παράδειγμα, σε ποια επιφάνεια; Επίσης, υπάρχουν περιγράμματα ή γωνίες εκεί;
  • Τι ανθεκτικότητα χρειάζεστε; 1-2 εβδομάδες ή 5-6 χρόνια; Επίσης, το είδος του περιβάλλοντος στο οποίο θα κινείται το αυτοκίνητο μπορεί να επηρεάσει την ανθεκτικότητα.
  • Θέλετε να μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα ή εύκολα η μεμβράνη;
  • Θα κάνετε μόνος σας την τοποθέτηση ή χρειάζεστε έναν επαγγελματικά καταρτισμένο Εφαρμοστή για να τοποθετήσει τη μεμβράνη; Η 3M συνιστά τη χρήση επαγγελματία εφαρμοστή, όταν το γραφικό είναι μεγάλο ή όταν η τοποθέτηση περιλαμβάνει περιγράμματα ή ακμές.

   

   

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας