Κάν' το με το δικό σου Στυλ
και γίνε Μοναδικός

Το Δικό σου Στυλ στο Αυτοκίνητο σου με Μεμβράνες από βινύλιο - τα πάντα είναι δυνατά

  • Δημιούργησε το δικό σου στυλ στο αυτοκίνητό σου, με τη χρήση Μεμβρανών Αλλαγής Χρώματος Αυτοκινήτου από βινύλιο. Από κλασικά φινιρίσματα που δίνουν λεπτομέρεια και βάθος στο προφίλ ενός αυτοκινήτου, μέχρι λωρίδες GT που προσθέτουν μια αίσθηση ταχύτητας και έξαψης σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων προσφέρουν μερικές φορές εξατομικευμένες στιλιστικές προτάσεις και σχέδια με μεμβράνες βινύλιου, συνήθως σαν προαιρετικά έξτρα, με τον ίδιο τρόπο που προσφέρουν δερμάτινα σαλόνια ή επιλογή από ζάντες αλουμινίου. Πλέον μπορείς να δώσεις το δικό σου στυλ στο αυτοκίνητό σου με όποιον τρόπο θέλεις, χρησιμοποιώντας λωρίδες, μεμβράνες ανθρακονήματος (carbon), διακοσμητικά αυτοκόλλητα (stickerbombs) και σχέδια tribal, για μοναδικό στυλ από την 3M. 

  • Απεριόριστα Σχέδια Εξαιρετικής Ποιότητας.

    • Πάνω από 150 προεπιλεγμένα χρώματα και, επιπλέον, μεταλλικά και ιδιαίτερα γυαλιστερά φινιρίσματα.
    • Απεριόριστη σχεδιαστική ευελιξία με εκτύπωση ψηφιακής τεχνολογίας.
    • Με πείρα στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας: η 3M είναι πιστοποιημένη κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού (ΟΕΜ) για την αυτοκινητοβιομηχανία (ISO/TS 16949).
    • 3M Select Partners/Endorsed Installers: έμπιστοι συνεργάτες παραδίδουν πιστοποιημένες ποιοτικές συμβουλές, σχεδιαστική ικανότητα και πεπειραμένη εφαρμογή.
Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας