Πώς λειτουργούν οι Αντηλιακές Μεμβράνες της 3Μ;

  • Οι Αντηλιακές Μεμβράνες της 3M είναι σχεδιασμένες να μειώνουν τη μετάδοση της ηλιακής θερμότητας από τα τζάμια, αυξάνοντας την ηλιακή αντανάκλαση (όχι απαραίτητα την ορατή αντανάκλαση) και την ηλιακή απορρόφηση από το τζάμι.
    Οι χρωματισμένες ή βαμμένες μεμβράνες λειτουργούν κατά κύριο λόγο με αυξημένη απορρόφηση. Το χρώμα απορροφά την ηλιακή ενέργεια στο τζάμι και αυτό μειώνει την άμεση μετάδοση μέσα στον χώρο. Αυτές οι μεμβράνες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές για τη μείωση της θερμότητας όσο οι Αντανακλαστικές Μεμβράνες.
    Οι Αντανακλαστικές Μεμβράνες έχουν ενισχυθεί με μεταλλικά στοιχεία. Αυτές οι επιμεταλλωμένες Μεμβράνες είναι σχεδιασμένες για να αυξάνουν την αντανάκλαση της ηλιακής ενέργειας στο τζάμι. Οι Αντανακλαστικές Μεμβράνες της 3M κυμαίνονται από μέτρια έως άριστη ηλιακή απόδοση (μείωση θερμότητας).
    Όλες οι Αντηλιακές Μεμβράνες της 3M κατασκευάζονται έτσι, ώστε να είναι οπτικά διαφανείς. Η προστασία από την UV ακτινοβολία είναι ενσωματωμένη στο σύστημα επικόλλησης, για να παρέχει διάρκεια στη Μεμβράνη και για να προστατεύει από την ακτινοβολία τα έπιπλα και τα καθίσματα.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας