Μπορώ να εγκαταστήσω το γραφικό μόνος μου;

 • Ναι, αν πιστεύεις ότι έχεις την πείρα και τις δεξιότητες. Ωστόσο αν δεν είσαι βέβαιος, καλύτερα να μην το κάνεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το γραφικό και όσα περισσότερα περιγράμματα και άκρες υπάρχουν, τόσες περισσότερες δεξιότητες απαιτούνται. Ακόμη και για μικρά γραφικά, πρέπει να ξέρεις καλά πώς να προετοιμάσεις την επιφάνεια και να χειριστείς τη μεμβράνη, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να αντέξει η μεμβράνη όσο χρόνο πρέπει. 

  Η 3M παρέχει μια μεγάλη γκάμα από ειδικές Κόλλες που κάνουν την τοποθέτηση των μεμβρανών πολύ ευκολότερη:


   

  • Οι Μεμβράνες που διαθέτουν τεχνολογία Κόλλας 3M™ Controltac™ σου επιτρέπουν να κρατάς το γραφικό πάνω από την επιφάνεια που θέλεις να το τοποθετήσεις. Μόνο όταν το πιέσεις πάνω στην επιφάνεια, επιτυγχάνεται η πλήρης κόλληση. Αυτό το χαρακτηριστικό σημαίνει ότι μπορείς να κεντράρεις το γραφικό τέλεια πριν την τελική κόλληση.  
  • Οι Μεμβράνες με τεχνολογία Κόλλας 3M™ Comply™ διαθέτουν πολύ μικρά κανάλια απελευθέρωσης αέρα στην κόλλα τους. Ο αέρας που παγιδεύεται κάτω από τη μεμβράνη κατά την τοποθέτηση, ο οποίος συνήθως καταλήγει σε φυσαλίδες στη μεμβράνη, μπορεί να πιεστεί για να βγει, ώστε να υπάρξει εφαρμογή χωρίς ζάρες και φυσαλίδες. Έτσι, δεν χρειάζεται να κοπεί η φυσαλίδα για να ελευθερωθεί ο αέρας. 

  Συζήτησε την τοποθέτηση του γραφικού σου με τον 3M Select Partner, για να αποφασίσεις εάν η τοποθέτηση από σένα είναι εφικτή επιλογή.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας