Γιατί 3M

 • Παγκόσμιο Όνομα, Τοπική Υποστήριξη

  Η 3M είναι συνώνυμο της ποιότητας, με προϊόντα και λύσεις σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τοπικές ομάδες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση του εξουσιοδοτημένου δικτύου εφαρμοστών μας. Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία, με παρουσία στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα προϊόντα της 3M κάθε μέρα. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η εγγύηση της 3M, για να είστε ήσυχοι αν πάει κάτι στραβά λόγω υλικού ή τοποθέτησης.

 • Απόδοση που Διαρκεί

  Το προϊόντα της 3M που έχουν εφαρμοστεί σωστά από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες πρέπει να διαρκούν όσο και στα τεστ αντοχής τους. Αυτό εξαρτάται κατά πολύ από την ποιότητα βαφής του αυτοκινήτου, τον τύπο της μεμβράνης και το ίδιο το αυτοκίνητο. Η βαμμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, γιατί η όποια ζημιά, γρατσουνιά ή σκουριά μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση της μεμβράνης. Ζητήστε πληροφορίες από τον εφαρμοστή σας πριν την τοποθέτηση, αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία.

 • Καινοτομία στην πράξη

  Η 3M είναι μια εταιρεία που βασίζεται εξ ολοκλήρου στην επιστήμη. Έχοντας εφεύρει κόλλες, όπως την Controltac, που επιτρέπει επανατοποθέτηση γραφικών, και την Comply, για να αποτρέπει τις φυσαλίδες κατά την τοποθέτηση, η 3M έχει πείρα χρόνων στη δημιουργία προϊόντων για την εμφάνιση και την προστασία του αυτοκινήτου, για να σας εξασφαλίσει υλικά τελευταίας τεχνολογίας και την καλύτερη ποιότητα.
 • Μεγάλη ποικιλία Προϊόντων

  Παράγουμε χιλιάδες έξυπνα και πρακτικά προϊόντα που δίνουν πραγματικές λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες και είμαστε στην κορυφή πολλών αγορών ‑ από τη φροντίδα υγείας και την οδική ασφάλεια, μέχρι τα προϊόντα γραφείου, τα λειαντικά προϊόντα και τις κόλλες. Η επιτυχία μας ξεκινάει από την ικανότητά μας να εφαρμόζουμε τις τεχνολογίες μας - συχνά συνδυάζοντάς τις - σε μία σειρά αμέτρητων πραγματικών αναγκών που έχουν οι πελάτες μας. Για παράδειγμα, η βαφή του αυτοκινήτου μπορεί να παραχθεί με κορυφαία βιομηχανικά προϊόντα της 3M, να προστατευτεί με την Μεμβράνη 3M VentureShield και έπειτα να συντηρηθεί με 3M προϊόντα για την περιποίηση του αυτοκινήτου. Φυσικά, όλα αυτά επιτυγχάνονται με την αφοσίωση των ανθρώπων της 3M, για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και τον κόσμο καλύτερο.

 • Αειφορία

  Η στρατηγική της 3M για την αειφορία περιλαμβάνει την επιδίωξη ικανοποίησης του πελάτη και την εμπορική επιτυχία, σε ένα πλαίσιο περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών αξιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η 3M αγκαλιάζει τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, οι προσπάθειες μας αναπτύσσονται σε βάθος στην

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας