Γιατί Πιστοποιημένο Εφαρμοστή της 3M;

  • Εκπαιδευμένο με τα δικά μας αυστηρά Πρότυπα, το δίκτυο των πιστοποιημένων και εξουσιοδοτημένων εφαρμοστών οχήματος έχει την ικανότητα να προετοιμάζει και να κάνει την τοποθέτηση των Μεμβρανών μας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Πιστοποιημένοι για βέλτιστες επαγγελματικές πρακτικές, τεχνική δεξιότητα και γνώση, όλοι οι εφαρμοστές μας έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της 3M και αυτό φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Μια ποιοτική τοποθέτηση μεμβρανών, που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

    Έχουμε ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εφαρμοστές σε όλη τη χώρα, για να εξασφαλίσουμε ότι πάντα θα βρίσκετε έναν έμπιστο συνεργάτη μας με υψηλές ικανότητες τοποθέτησης των προϊόντων της 3M. Οι Εφαρμοστές της 3M είναι πάντα πληροφορημένοι και εκπαιδευμένοι στα καινούργια προϊόντα της 3M και λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση, εξέλιξη και τεχνική υποστήριξη από το 3M Centre.

    Επιλέγοντας έναν Εξουσιοδοτημένο Εφαρμοστή της 3M, λαμβάνετε εγγύηση και έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Στην 3M είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας. Ρωτήστε τον Εξουσιοδοτημένο Εφαρμοστή της 3M σχετικά με τις εγγυήσεις των προϊόντων της 3M.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας