Προστάτεψε το Χρώμα
Και διατήρησε το Αυτοκίνητό σου
Αυτοκίνητο....Σαν Καινούργιο

Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος

Με την τοποθέτηση της ειδικής Μεμβράνης Προστασίας Χρώματος 3M™ VentureShield™ προστατεύετε ουσιαστικά το χρώμα στο αυτοκίνητο από πέτρες, γρατσουνιές και μυγάκια, ενώ αυτό διατηρεί την αξία μεταπώλησής του. Είναι διαφανής στην όψη, από εξαιρετικά σκληρή μεμβράνη πολυουρεθάνης, κόβεται μέσω υπολογιστή ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου σου κατόπιν παραγγελίας και η τοποθέτηση της Μεμβράνης γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους εφαρμοστές, για να επιτευχθεί η κάλυψη που χρειάζεσαι στους προφυλακτήρες, στα φώτα, στα φτερά, στους καθρέφτες και στο καπό σου. Μπορείς ακόμη να επιλέξεις να καλύψεις ολόκληρο το αυτοκίνητό σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τα κιτ για μηχανές είναι σχεδιασμένα για να τα τοποθετήσεις μόνος σου στο σπίτι (DIY). Επικοινώνησε τώρα με τους εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εφαρμοστές της 3M, για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές.

Αυτοκίνητα

 • Είτε θέλεις τη συνήθη κάλυψη για να προστατέψεις τα πιο ευπαθή μέρη του αυτοκινήτου σου από ζημιές, είτε την εκτεταμένη κάλυψη του καπό για βελτιωμένη αισθητική ή ακόμα και την ολική κάλυψη του αυτοκινήτου για ακόμη μεγαλύτερη προστασία, έχουμε την κατάλληλη προστατευτική μεμβράνη για σένα. Οι ειδικοί μηχανολόγοι σχεδιαστές της 3M φτιάχνουν κατόπιν παραγγελίας σχέδια για όλους τους κατασκευαστές και τα μοντέλα αυτοκινήτων, αμέσως μόλις αυτά βγουν στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί η μεμβράνη είναι κομμένη ειδικά για το αυτοκίνητό σου, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον κοψίματα και υλικό. Εδώ και πολλά χρόνια, σχεδιάζουμε πατρόν αυτοκινήτων και κατασκευάζουμε τη Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος VentureShield για πολλά απαιτητικά περιγράμματα οχημάτων. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούμε κατάλληλα κομμένα υλικά, που τοποθετούνται προσφέροντας θωράκιση και προστασία.

  Το VentureShield διατίθεται μόνο μέσω του εθνικού δικτύου εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων εφαρμοστών, επομένως μπορείς να έχεις τη σιγουριά της κορυφαίας τοποθέτησης. Είτε τοποθετείται σε μικρό, μεγάλο ή ακόμη και σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, το αποτέλεσμα της τοποθέτησης θα είναι τέλειο σε κάθε περίπτωση. Επικοινώνησε τώρα με τον κοντινότερο πιστοποιημένο εφαρμοστή της 3M, για περισσότερες πληροφορίες.


Μηχανές

 • Σε αντίθεση με τα κιτ των αυτοκινήτων, που πρέπει να τοποθετηθούν από επαγγελματίες εξαιτίας της πολυπλοκότητας και του μεγέθους τους, τα Κιτ των μηχανών DIY (Do It Yourself) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να τα τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας. Τα μέρη που καλύπτουν είναι γενικά αρκετά μικρά, έτσι δεν υπάρχει πολυπλοκότητα στα σχήματα και στα περιγράμματα που τοποθετούνται. Η κάλυψη εξακολουθεί να παρέχει τη βέλτιστη προστασία από χτυπήματα και γρατσουνιές, αλλά κερδίζεις από το μειωμένο κόστος, αφού είναι Κιτ DIY. Τα Κιτ υπάρχουν σχεδόν για όλα τα μοντέλα μηχανών από το 2000 και μετά, ενώ κάθε εβδομάδα προσθέτουμε ό,τι καινούργιο υπάρχει. Προσπαθούμε συνεχώς, με δοκιμαστικές μηχανές, να ελέγχουμε όλα τα πιθανά σημεία που μπορούν να αλλοιωθούν εν κινήσει και δημιουργούμε τα αντίστοιχα κιτ.

  Και επειδή εσείς μας το ζητήσατε, δημιουργήσαμε μια νέα Ματ Μεμβράνη Προστασίας, έτσι ώστε να έχετε τα ίδια επίπεδα προστασίας, αλλά να μπορεί να διατηρήσει το ματ φινίρισμα της μηχανής σας. Επικοινώνησε με έναν από τους πιστοποιημένους εφαρμοστές μας και μάθε πώς μπορείς να αγοράσεις ένα Κιτ DIY για τη μηχανή σου.


Αγωνιστικά

 • Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σημαίνει μεγαλύτερες ταχύτητες και φυσικά μεγαλύτερες πιθανότητες φθοράς της επιφάνειας, που μπορεί να έχει μεγάλο κόστος συντήρησης, ειδικά στις επιφάνειες με ανθρακονήματα. Το VentureShield έχει δοκιμαστεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στους 2 και 4 τροχούς, και έχει κερδίσει την εκτίμηση σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλεις να προστατεύσεις το λογότυπο του χορηγού σου είτε τα μέρη από ανθρακονήματα, το VentureShield εγγυάται ότι θα είσαι στην πίστα περισσότερο από ό,τι στο φανοβαφείο.

  Το VentureShield διατίθεται μόνο μέσω του εθνικού δικτύου εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων εφαρμοστών, επομένως μπορείς να έχεις τη σιγουριά της κορυφαίας τοποθέτησης. Είτε τοποθετείται σε μικρό, μεγάλο ή ακόμη και σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, το αποτέλεσμα της τοποθέτησης θα είναι τέλειο σε κάθε περίπτωση. Επικοινώνησε τώρα με τον κοντινότερο πιστοποιημένο εφαρμοστή της 3M, για περισσότερες πληροφορίες.


Άλλες χρήσεις

 • Όπου κι αν υπάρχει ανάγκη για προστασία των επιφανειών, πιθανότατα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VentureShield. Χρησιμοποιείται σε σκάφη αναψυχής και θαλαμηγούς για να προστατεύσει από την τριβή που προκαλούν τα μπαλόνια και τα σχοινιά. Εφαρμόζεται επίσης γύρω από την κουπαστή, για την αποτροπή λεκέδων στην καρίνα και για να κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό.

  Το VentureShield έχει χρησιμοποιηθεί σε κινητά τηλέφωνα, γραφικά σκαφών, αθλητικό εξοπλισμό, ρολόγια, κράνη, σανίδες σκι, jet skis, ακόμα και σε σανίδες surf! Αυτές δεν είναι συνηθισμένες εφαρμογές και πιθανόν να μην υπάρχει έτοιμο κομμένο το υλικό, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου ένα σχέδιο και φυσικά να έχεις τα ίδια οφέλη με τις εφαρμογές στις οποίες χρησιμοποιείται συνήθως.

  Επικοινώνησε με τον κοντινότερο εφαρμοστή, για περισσότερες πληροφορίες και τιμές. Θα σε ενημερώσει επίσης και για το κομμάτι του υλικού που θα χρειαστείς για την εφαρμογή σου.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο εφαρμοστή κοντά σας