Άνδρας που κρατά ένα δισκόφρενο
100 χρόνια καινοτομίας για τα αυτοκίνητα που επισκευάζετε σήμερα και θα κατασκευάζετε αύριο.
Δείτε τις Λύσεις για το Αυτοκινήτο

Αγορές Aυτοκινήτου

Κάντε τη δουλειά σας σωστά, γρήγορα και κάθε φορά επαγγελματικά!

Η καλή σας φήμη είναι ανεκτίμητη. Σας διασφαλίζει την αφοσίωση των πελατών σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. ‘Εχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, γνωρίζουμε τα πάντα για τη σχεδίαση, την κατασκευή και την επισκευή οχημάτων: από το να βοηθάμε τους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας να βελτιώνουν την οικονομία των καυσίμων με λύσεις που μειώνουν το βάρος των αυτοκινήτων, μέχρι το να προσφέρουμε στους φανοποιούς επαναστατικές πρακτικές στη διαδικασία βαφής.


Λύσεις για το Αυτοκίνητο

Δείτε τις Λύσεις για το Αυτοκινήτο

 

 • Κάντε τη δουλειά σας σωστά, γρήγορα και κάθε φορά επαγγελματικά!

  Η καλή σας φήμη είναι ανεκτίμητη. Σας διασφαλίζει την αφοσίωση των πελατών σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. ‘Εχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, γνωρίζουμε τα πάντα για τη σχεδίαση, την κατασκευή και την επισκευή οχημάτων: από το να βοηθάμε τους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας να βελτιώνουν την οικονομία των καυσίμων με λύσεις που μειώνουν το βάρος των αυτοκινήτων, μέχρι το να προσφέρουμε στους φανοποιούς επαναστατικές πρακτικές στη διαδικασία βαφής. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας ταχύτερα, με μεγαλύτερη σιγουριά και αξιοπιστία έτσι ώστε η καλή σας φήμη να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη για την εξοικονόμηση καυσίμων.

  Κοίλα γυάλινα μικροσφαιρίδια… Εφαρμοσμένα για να κάνουν τα μέρη των αυτοκινήτων ελαφρύτερα... Ώστε να φτάνετε στον προορισμό σας με λιγότερες στάσεις για καύσιμα.

  Δείτε εδώArrow

 • Λύσεις για το Αυτοκίνητο

  Ανακαλύψτε τις Λύσεις της 3M που διαμορφώνουν το μέλλον στον τομέα του Αυτοκινήτου.

  Δείτε τις Λύσεις για το ΑυτοκίνητοArrow

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στη
  ζωή μας ™.

  Η επιστήμη βρίσκεται στην καρδιά όλων μας των προσπαθειών.

  Μάθετε περισσότερα Arrow

Η εξειδίκευση της 3Μ στις Αγορές Αυτοκινήτου

 • Στην 3M, είμαστε ειδικοί να σας προσφέρουμε καθημερινά τη σιγουριά και την ποιότητα που χρειάζεστε στη δουλειά σας. Από τις Αντηλιακές Μεμβράνες μέχρι τις Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος και τη Βαφή Αυτοκινήτου, η 3Μ διαθέτει τις λύσεις και τα προϊόντα που σας βοηθούν να παρέχετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες σας. Εξασφαλίστε ποιοτικά αποτελέσματα στην περιποίηση, τη φροντίδα και την επισκευή των οχημάτων.