Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιών 3M ™ SecureFit ™ 600 Series.

3M™ SecureFit™
Η επιστήμη στα
γυαλιά προστασίας.

Γυαλιά προστασίας 3M™ SecureFit™ για κάθε περίσταση

Η 3M επενδύει στην παγκόσμια έρευνα και ανάπτυξη προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς την ασφάλεια, τον σχεδιασμό και την άνεση, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Η ανάπτυξη της σειράς 3M™ SecureFit™ βασίστηκε σε μελέτες που διεξήχθησαν σε παγκόσμια κλίμακα με τις πιο πρόσφατες ερευνητικές μεθόδους.


Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιών 3M ™ SecureFit ™ 600 Series.

Τεχνολογία με βραχίονες
διάχυσης πίεσης (PDT).

Όσοι φορούν γυαλιά μπορούν να επιβεβαιώσουν τη σημασία που έχει η άνετη εφαρμογή. Αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα με τα γυαλιά, δεν πρόκειται να τα φορέσει. Έτσι, για να επιτελούν το έργο τους, τα γυαλιά προστασίας πρέπει να είναι άνετα όλη την ημέρα και, παράλληλα, να εφαρμόζουν με ασφάλεια ώστε να παραμένουν στη θέση τους, ακόμη κι όταν ο χρήστης κάνει γρήγορες κινήσεις με το κεφάλι. Η τεχνολογία PDT της εταιρείας μας κάνει ακριβώς αυτό, ενώ παράλληλα προστατεύει τους βραχίονες. Τα γυαλιά παραμένουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να προκαλούν δυσφορία.


 • Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο που φοράει γυαλιά SecureFit 600

  Γιατί η εφαρμογή είναι σημαντική;

  • Το 40% των ατόμων που υπέστησαν οφθαλμικό τραυματισμό στον χώρο εργασίας φορούσε γυαλιά προστασίας τη στιγμή του ατυχήματος.1 Τα διεθνή πρότυπα και οι κανονισμοί πολλών χωρών υποδεικνύουν ότι θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η εφαρμογή των γυαλιών. Ωστόσο, δεν παρέχεται καμία ιδιαίτερη καθοδήγηση αναφορικά με τον ορισμό της «εφαρμογής» και τον τρόπο με τον οποίον αυτή μπορεί να αξιολογηθεί.

  • 1 www.cdc.gov/niosh

  • Υπόβαθρο

  • Η 3M™ διεξήγαγε σε παγκόσμιο επίπεδο μελέτες (VoC) προκειμένου να κατανοήσει τις ανάγκες των εργαζομένων που χρησιμοποιούν γυαλιά προστασίας. Η προστασία, η εφαρμογή και η άνεση προσδιορίστηκαν ως οι σημαντικότεροι παράγοντες στην επιλογή των γυαλιών.

  • Η κατάλληλη προστασία αποτελεί πάντα την πρώτιστη προτεραιότητα και η 3M προσπαθεί να παραδίδει προϊόντα που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των προτύπων ασφαλείας. Για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν γυαλιά που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, η 3M εγκαινίασε ένα πρόγραμμα το οποίο διερευνά την εφαρμογή και την άνεση των γυαλιών προστασίας σε συνδυασμό με την επίδρασή τους στην προστασία.


 • Διάγραμμα που δείχνει την ανάπτυξη του Science of Fit
 • Η επιστήμη της εφαρμογής - Ανάπτυξη προϊόντος

  Τα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να διαφέρουν εξαιρετικά από άνθρωπο σε άνθρωπο για ποικίλους λόγους και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορους όρους για να περιγράψουμε τους αγοραστές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την επιλογή γυαλιών:


  • Στενόμακρο πρόσωπο
  • Πλατιά γέφυρα μύτης
  • Λεπτά χαρακτηριστικά

  Αν λάβουμε υπόψη τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να σχεδιαστούν προϊόντα κατάλληλα για όλους τους χρήστες. Για να σχεδιάσουμε γυαλιά που εφαρμόζουν άψογα σε όλους, διεξαγάγαμε μια παγκόσμια μελέτη ευρείας κλίμακας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες ερευνητικές μεθόδους, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά προσώπου πολλών πληθυσμών. Στο τέλος, η έρευνα παρείχε ποσοτικά στοιχεία σε σχέση με τις διαστάσεις του προσώπου.

  Έρευνα σε επίπεδο πληθυσμών


  • Χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές τρισδιάστατης μοντελοποίησης, ώστε να καταρτιστούν τοπογραφικοί χάρτες για τα χαρακτηριστικά του προσώπου
  • 600 αποτυπωμένες συντεταγμένες
  • Χρήση παγκόσμιων δεδομένων ως στοιχείων εισαγωγής
  • Χρήση τρισδιάστατων σαρώσεων για τη διερεύνηση της διαφοροποίησης μεταξύ εθνοτήτων
  • Τα δεδομένα κάλυψαν το εύρος μεταξύ 5ου και 95ου εκατοστημορίου για το πλάτος
  • Δημιουργήθηκαν εικονικά σχήματα κεφαλιού, προκειμένου να αξιολογηθεί η «εφαρμογή» κατά τα διάφορα στάδια του σχεδιασμού


 • Καθορισμός βέλτιστης ασκούμενης πίεσης από τους βραχίονες.

  Στο πλαίσιο της έρευνας, χρησιμοποιήσαμε ειδικά εργαλεία μέτρησης για να καθορίσουμε μια ζώνη άνεσης - την ιδανική ασκούμενη πίεση, ώστε οι βραχίονες να μην είναι ούτε πολύ χαλαροί ούτε πολύ σφιχτοί και να διασφαλίζεται η βέλτιστη αποδοχή από τον χρήστη.

 • Διάγραμμα που δείχνει την ιδανική έρευνα για το ναό

 • Τεχνολογία με βραχίονες διάχυσης πίεσης

  • Η πατενταρισμένη τεχνολογία PDT SecureFit™ της 3M ρυθμίζει το μέγεθος της ασκούμενης δύναμης ανάλογα με το κεφάλι κάθε ατόμου, ώστε να διασφαλίζει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης για ασφαλή και άνετη εφαρμογή.
  • Χάρη στον σχεδιασμό wrap-around, η πίεση ασκείται στο πίσω μέρος του κεφαλιού που είναι λιγότερο ευαίσθητο. Η αίσθηση είναι ελαφριά και άνετη, με τα γυαλιά να παραμένουν σταθερά στη θέση τους, ακόμη κι αν ο χρήστης προβεί σε γρήγορες κινήσεις με το κεφάλι.
  • Οι βραχίονες έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εξαιρετικά επίπεδοι και εύκαμπτοι, χαρακτηριστικό που τους καθιστά ιδανικούς για συνδυαστική χρήση με τις ωτοασπίδες προστασίας 3M™.
 • Διάγραμμα που δείχνει τα σημεία πίεσης στο πρόσωπο.

  Για την ανάπτυξη του επαναστατικού σκελετού που παρέχει ομοιόμορφη πίεση, εξετάστηκαν 600 σημεία πίεσης στο πρόσωπο.

 • Διάγραμμα που δείχνει το σχέδιο πίεσης στο ναό.

  Ο ειδικός σχεδιασμός των βραχιόνων με πολλαπλές ράβδους προσφέρει σταθερή εξισορρόπηση της πίεσης. • 3M™ SecureFit™.

  Ακόμα ένα αποτέλεσμα του ειδικού μας εργαλείου ανάπτυξης: Η τεχνολογία βραχιόνων 3M SecureFit διασφαλίζει αποδεκτή πίεση των βραχιόνων σε διάφορα σχήματα κεφαλιού σε ποσοστό πάνω από 80%. Συνεπώς, αποδείξαμε ότι τα προϊόντα μας εφαρμόζουν σε μια ευρύτερη ποικιλία σχημάτων κεφαλιού - άνετα και με ασφάλεια.

 • Διάγραμμα που δείχνει ότι τα αποτελέσματα της πίεσης του ναού είναι αποδεκτά για περισσότερο από το 80% των μεγεθών των κεφαλών.

Ηρωίδα που δείχνει τη σειρά SecureFit 600 με επικάλυψη Scotchgard Anti-Fog.

Αντιθαμβωτική τεχνολογία
 

3M™ Scotchgard™.

Στην καλύτερη περίπτωση, τα θαμπωμένα γυαλιά είναι ενοχλητικά, ενώ στον χώρο εργασίας μπορούν ακόμη και να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή σας. Η όρασή σας πρέπει να είναι απρόσκοπτη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η νέα αντιθαμβωτική επίστρωση Scotchgard™ φροντίζει για αυτό. Κάνωντας τα σταγονίδια του νερού και στις δύο πλευρές του φακού να απλώνονται και να σχηματίζουν μια λεπτή μεμβράνη, μέσα από την οποία μπορείτε να βλέπετε καθαρά.


 • Η οθόνη εκτύπωσης από το βίντεο που εμφανίζει τον τίτλο Βοήθεια των εργαζομένων βλέπει σαφώς περισσότερο.
 • Χαρακτηριστικά επίστρωσης

  Η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M™ Scotchgard™ διαθέτει προηγμένες ιδιότητες προστασίας από το θάμπωμα και τις γρατσουνιές, με στόχο τη βελτιωμένη απόδοση των γυαλιών. Η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M™ Scotchgard™ βοηθά τους φακούς να παραμένουν καθαροί σε περιβάλλοντα με σκληρές καιρικές συνθήκες, σκόνη, υδρατμούς και υγρασία, καθώς προσφέρει αντιθαμβωτική προστασία με 12 φορές τουλάχιστον μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ό,τι οι παραδοσιακές αντιθαμβωτικές επιστρώσεις ή οι επιστρώσεις προστασίας από γρατσουνιές. Σχεδιασμένη για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M™ Scotchgard™ διαθέτει επίσης αντιστατικές ιδιότητες που αποτρέπουν την επικόλληση σκόνης, ρύπων και σωματιδίων στους φακούς. Η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M™ Scotchgard™ διατηρεί την αποτελεσματικότητά της ακόμα και μετά από 25 πλύσεις τουλάχιστον με νερό, γεγονός που επιτρέπει στους εργαζομένους να φορούν τα γυαλιά για μεγαλύτερο διάστημα, με αποτέλεσμα δυνητικά χαμηλότερο οικονομικό κόστος.

  Η αντιθαμβωτική επίστρωση 3M™ Scotchgard™ εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές των φακών της σειράς 3M™ SecureFit™ 600, παρέχοντας κορυφαία αντιθαμβωτική προστασία και προστασία από τις γρατσουνιές, τόσο για τις εσωτερικές όσο και για τις εξωτερικές επιφάνειες.


 • Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο που φορά τα γυαλιά της σειράς SecureFit 600.

  Βασικά χαρακτηριστικά.

  • Βοηθά τους φακούς να παραμένουν καθαροί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Μειώνει το χρόνο που απαιτείται για το σκούπισμα και τον καθαρισμό των φακών.
  • Αντέχει για τουλάχιστον 12 φορές μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αντιθαμπωτικές επιστρώσεις, βάσει της δοκιμασίας κατά το πρότυπο EN166, άρθρο 7.3.2, Αντοχή σε θάμβωση.
  • Χάρη στις αντιστατικές ιδιότητές της, αποτρέπει την επικόλληση σκόνης στους φακούς.
  • Αντέχει σε τουλάχιστον 25 πλύσεις με νερό.
  • Ιδιότητες προστασίας κατά των γρατσουνιών που πληρούν τις απαιτήσεις σήμανσης Κ του ευρωπαϊκού προτύπου EN166, άρθρο 7.3.1.
  • Πληροί τις απαιτήσεις για την αντιθαμπωτική προστασία με βάση την ευρωπαϊκή δοκιμασία σήμανσης Ν (EN166, άρθρο 7.3.2).

Infographic που δείχνει τη σειρά SecureFit 600 χωρίς επίστρωση και με επίστρωση 3M Scotchgard Anti-Fog.

Ετικέτα ήρωα που δείχνει την ανθεκτική επίστρωση Anti-Scratch.

Τεχνολογία ενισχυμένης επίστρωσης
για προστασία από τις γρατσουνιές 3M™.

Με την ενισχυμένη επίστρωση προστασίας από τις γρατσουνιές, τα γυαλιά σας είναι πέντε φορές πιο ανθεκτικά στις γρατσουνιές σε σχέση με εκείνα με κοινές σκληρές επιστρώσεις της 3M, ώστε να σας παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από σοβαρές χαρακιές και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


 • Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο που φορά τα γυαλιά της σειράς 3M SecureFit 600 με επίστρωση 3M Scotchgard Anti-Fog.

  Χαρακτηριστικά επίστρωσης

  Η ενισχυμένη επίστρωση προστασίας από τις γρατσουνιές (RAS) 3M™ βασίστηκε σε μια πλούσια κληρονομιά καινοτομικών εξελίξεων στον τομέα των επιστρώσεων. Η επίστρωση RAS παρέχει εξαιρετική προστασία ακόμα και στο πιο σκληρό περιβάλλον εργασίας.

  Η υπέρσκληρη ενισχυμένη επίστρωση προστασίας από γρατσουνιές της 3M™ αξιοποιεί τα 50 και πλέον έτη εξειδίκευσης της εταιρείας στη χημική επιστήμη, ώστε να προσφέρει μακροχρόνια προστασία των φακών που σαφώς ξεχωρίζει. Επιστημονικά μελετημένη από την 3M, η RAS είναι μια προηγμένη επίστρωση που προστατεύει τους φακούς από τις γρατσουνιές και σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντέχει στις σκληρές συνθήκες μιας ευρείας σειράς εφαρμογών, όπως ο θρυμματισμός, η εγχάραξη, η διάτρηση, το φρεζάρισμα, η μηχανουργική κατεργασία, οι εργασίες τοιχοποιίας, η στερέωση με καρφιά, η αμμοβολή και το πριόνισμα.

  Καθώς είναι τουλάχιστον 5 φορές πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές από οποιαδήποτε άλλη σκληρή επίστρωση σε άλλα γυαλιά προστασίας της 3M, η συγκεκριμένη ενισχυμένη επίστρωση μπορεί να μειώσει το κόστος αντικατάστασης, καθώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φακών.


 • Εικόνα που δείχνει τον άνθρωπο που φορά τα γυαλιά της σειράς SecureFit 600 Series.

  Βασικά χαρακτηριστικά της ενισχυμένης επίστρωσης προστασίας από τις γρατσουνιές

  • Βοηθά τους φακούς να παραμένουν καθαροί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  • Μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για το σκούπισμα και τον καθαρισμό των φακών
  • Έχει τουλάχιστον 5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις σκληρές επιστρώσεις γενικής χρήσης της 3M
  • Ιδιότητες προστασίας από τις γρατσουνιές που πληρούν τις απαιτήσεις σήμανσης Κ του ευρωπαϊκού προτύπου EN166, άρθρο 7.3.1.
  • Διαθέτει ικανοποιητική αντοχή στην αποδόμηση από την επαφή με χημικές ουσίες*

  *Τα γυαλιά προστασίας δεν συνιστώνται ως μέσο ασφαλείας για τα σταγονίδια χημικών υγρών. Για την προστασία από τον κίνδυνο εκτόξευσης χημικών υγρών, διατίθενται εναλλακτικά προϊόντα της 3M.


Επικοινωνία

Πιστεύετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά προστασίας με τη νέα σειρά SecureFit 600; Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε μια δωρεάν δοκιμή προϊόντος.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά