Σχετικά με τα 3Μ Οικιακά Φίλτρα Νερού

 • Η εκτενής σειρά με τα Οικιακά Φίλτρα Νερού της 3Μ βελτιώνει την ποιότητα του νερού στο σπίτι. Τα 3M™ Οικιακά Φίλτρα Νερού περιλαμβάνουν προϊόντα τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού σας από τη βρύση της κουζίνας. Τα Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής της 3Μ συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή ποιότητα νερού για όλες τις χρήσεις στο σπίτι, ενώ τα 3Μ Φίλτρα Αντιμετώπισης Αλάτων μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους ενέργειας που σχετίζεται με τις συσκευές που χρησιμοποιούν νερό, όπως οι θερμοσίφωνες και τα πλυντήρια πιάτων.


Προϊόντα και Εφαρμογές Οικιακών Φίλτρων Νερού

 • Προϊόντα Οικιακών Φίλτρων Νερού
  Προϊόντα Οικιακών Φίλτρων Νερού

  Για να κάνει το νερό πιο καθαρό, πιο διαυγές και πιο εύγευστο για όλο το σπίτι, η 3Μ προσφέρει μια εκτενή σειρά προϊόντων φιλτραρίσματος νερού.

  Συστήματα Φίλτρων Νερού

  Ανταλλακτικά Φίλτρων Νερού

  Υποδοχείς Φίλτρων Νερού

  Φίλτρα Νερού για Υποδοχείς

 • Ειδικές Εφαρμογές Οικιακών Φίλτρων Νερού
  Ειδικές Εφαρμογές Οικιακών Φίλτρων Νερού

  Βελτιώστε το πόσιμο νερό με τα φίλτρα νερού κάτω από το νεροχύτη και τα φίλτρα νερού της 3Μ για τα ψυγεία και προστατεύστε τα υδραυλικά του σπιτιού σας με τα προϊόντα φίλτρων κεντρικής παροχής νερού για όλο το σπίτι.

  Φίλτρο Νερού Κάτω Από Το Νεροχύτη

  Φίλτρα Νερού για Ψυγεία

  Φίλτρα Κεντρικής Παροχής Νερού

  Αντιμετώπιση επικάθισης αλάτων στις σωληνώσεις


Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το Σωστό Προϊόν για το Φιλτράρισμα του Νερού στο Σπίτι σας;

Τα προϊόντα της 3M εξελίσσονται συνέχεια, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για τη χρήση σας ή έχετε άλλα ερωτήματα για τις λύσεις της 3M, επικοινωνήστε μαζί μας.


Προβεβλημένα Προϊόντα Οικιακών Φίλτρων Νερού

 • Σύστημα Φίλτρου Πόσιμου Νερού Οικιακής Χρήσης Πλήρους Ροής 3Μ™ Οικιακό Φίλτρο Νερού C-CS-FF
  • Τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού κάτω από το νεροχύτη είναι εξαιρετικές λύσεις για πιο καθαρό, πιο διαυγές και πιο εύγευστο νερό για πόση, για μαγείρεμα και για πλύσιμο των φρούτων και των λαχανικών σας από τη βρύση της κουζίνας σας. Βοηθούν στη μείωση της γεύσης & οσμής του χλωρίου, καθώς και στη μείωση αιωρούμενων σωματιδίων, όπως χώμα, λάσπη κ.α., που μπορεί να βρεθούν στο τοπικό νερό. Ο υγειονομικός σχεδιασμός τους δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το υλικό του φίλτρου κατά την αντικατάστασή του. Το προϊόν αυτό είναι δοκιμασμένο και πιστοποιημένο από το NSF International κατά το πρότυπο NSF/ANSI Standard 42. Μπορείτε να δείτε ένα αντίγραφο της NSF λίστας προϊόντων στο link www.nsf.org στο πλαίσιο Αναζήτηση Πιστοποιημένων Προϊόντων & Συστημάτων 'Search Certified Products & Systems', όρος αναζήτησης "3M Pur". Τα φίλτρα 3Μ™ C-CS-FF δεν προορίζονται για χρήση με νερό μικροβιολογικά μη ασφαλές ή άγνωστης ποιότητας. Τα φίλτρα προορίζονται για χρήση με πόσιμο νερό. Τα στοιχεία που απομακρύνουν τα φίλτρα δεν υπάρχουν πάντα στο πόσιμο νερό.

 • Το Σύστημα Φίλτρανσης Νερού Κεντρικής Παροχής AP904

  Αυτό το Οικιακό Σύστημα Επεξεργασίας Νερού συμβάλλει στην αντιμετώπιση της επικάθισης των αλάτων σε ολόκληρο το σπίτι. Βοηθά να επεκταθεί η διάρκεια ζωής των οικιακών συσκευών που χρησιμοποιούν ζεστό νερό (π.χ. θερμοσίφωνες και πλυντήρια) και των υδραυλικών εγκαταστάσεων (π.χ. βρύσες και κεφαλές ντους). Μειώνει τη συσσώρευση των αλάτων και τη διάβρωση σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η συσσώρευση αλάτων μέσα στους σωλήνες προκαλεί απώλεια ενέργειας και πτώση της πίεσης του νερού, καθώς το εσωτερικό τους γίνεται συνεχώς μικρότερο με την πάροδο του χρόνου.


 • Το Σύστημα Αντιμετώπισης Επικάθισης Αλάτων AP430SS
  • Τα συστήματα φιλτραρίσματος νερού κάτω από το νεροχύτη είναι εξαιρετικές λύσεις για πιο καθαρό, πιο διαυγές και πιο εύγευστο νερό για πόση, για μαγείρεμα και για πλύσιμο των φρούτων και των λαχανικών σας από τη βρύση της κουζίνας σας. Βοηθούν στη μείωση της γεύσης & οσμής του χλωρίου, στη μείωση αιωρούμενων σωματιδίων, όπως χώμα, λάσπη κ.α., που μπορεί να βρεθούν στο τοπικό νερό, καθώς και στη μείωση διηθήσιμων παρασιτικών κύστεων (Cysts). Ο υγειονομικός σχεδιασμός τους δεν επιτρέπει την άμεση επαφή με το υλικό του φίλτρου κατά την αντικατάστασή του. Το προϊόν αυτό είναι δοκιμασμένο και πιστοποιημένο από το NSF International κατά το πρότυπο NSF/ANSI Standard 42 και NSF International κατά το πρότυπο NSF/ANSI Standard 53. Μπορείτε να δείτε ένα αντίγραφο της NSF λίστας προϊόντων στο link www.nsf.org στο πλαίσιο Αναζήτηση Πιστοποιημένων Προϊόντων & Συστημάτων 'Search Certified Products & Systems', όρος αναζήτησης "3M Pur". Τα φίλτρα 3Μ™ C-Cyst-FF δεν προορίζονται για χρήση με νερό μικροβιολογικά μη ασφαλές ή άγνωστης ποιότητας. Τα φίλτρα προορίζονται για χρήση με πόσιμο νερό. Τα στοιχεία που απομακρύνουν τα φίλτρα δεν υπάρχουν πάντα στο πόσιμο νερό.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Το πόσιμο νερό περνάει από μια σειρά σωληνώσεων για να φτάσει στο σπίτι σας και ενδέχεται να περιέχει ιζήματα. Κατά συνέπεια, προτείνεται η τοποθέτηση ενός φίλτρου μείωσης ιζημάτων στην εισερχόμενη γραμμή νερού. Τα Συστήματα Φίλτρων Κεντρικής Παροχής της 3Μ συμβάλλουν στην προστασία των πλυντηρίων από πρόωρη φθορά, στην αποφυγή μπλοκαρίσματος των βαλβίδων, καθώς και στην προστασία του θερμοσίφωνα από συσσώρευση ιζημάτων.


  Επιπλέον, αν δεν σας ικανοποιεί η γεύση του νερού βρύσης, η 3Μ διαθέτει οικιακά συστήματα φίλτρων τα οποία μειώνουν όχι μόνο τα ιζήματα, αλλά και την οσμή και τη γεύση του χλωρίου στο πόσιμο νερό.


  Μην ξεχνάτε ότι τα επίπεδα ρύπων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή ή τον καιρό.

 • Τα προϊόντα της 3Μ ποικίλλουν, ανάλογα με την κατηγοριοποίηση για τη μείωση των ρύπων. Στην γκάμα της 3Μ υπάρχουν προϊόντα που μειώνουν τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, τον μόλυβδο, τα ιζήματα, τις κύστες, το αρσενικό, το βάριο, το κάδμιο, το χρώμιο (hex), το χρώμιο (tri), τον χαλκό, το φθόριο, το ράδιο, το σελήνιο, τη θολότητα, τα συνολικά διαλυμένα στερεά (TDS), τον υδράργυρο, τον αμίαντο, τη χλωραμίνη, το ΜΤΒΕ και τις πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ).

Αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες για τα Οικιακά Φίλτρα Νερού;