3M™ Aura™ Disposable Respirators 9300+Gen3

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά προϊόντος

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά προϊόντος

Νέες 3M™ Aura™ Μάσκες Προστασίας Αναπνοής από Σωματίδια Σειρά 9300+Gen3

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων 3M™ Aura™ Μασκών Προστασίας Αναπνοής από Σωματίδια 9300+Gen3

 • Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις νέες μάσκες μιας χρήσης της 3Μ και δείτε τις έξυπνες λύσεις που διαθέτουν. Ανακαλύψτε τη βελτιωμένη άνεση, την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη χρήση που διαθέτουν.


Καμπυλωτό σχήμα χαμηλού προφίλ

- Σχεδιασμένο να παρέχει καλό οπτικό πεδίο και να είναι συμβατό με τα γυαλιά προστασίας της 3M.

ΝΕΑ πλεκτά λάστιχα

- Κατασκευασμένα για άνεση και ανθεκτικότητα
- Χρωματική κωδικοποίηση για ευκολότερη αναγνώριση

Σχεδιασμός με 3 πάνελ

- Κατασκευασμένα για να ταιριάζουν σε ευρεία γκάμα σχημάτων και μεγεθών προσώπων

Αναδιπλούμενος σχεδιασμός και ατομική συσκευασία

- Επιτρέπει την πρακτική αποθήκευση της μάσκας

3M’s Advanced Electret Φίλτρο (AEM)

- Φίλτρο υψηλότερης απόδοσης που παρέχει ευκολία κατά την αναπνοή

Ανάγλυφο άνω πάνελ

- Σχεδιασμένο για τη μείωση του θαμπώματος

ΝΕΕΣ ατομικές γλωττίδες στα επάνω και κάτω πάνελ

- Σχεδιασμένες για ευκολότερη τοποθέτηση, επανατοποθέτηση και αφαίρεση της μάσκας

Ενσωματωμένο έλασμα μύτης και μαλακό αφρώδες υλικό

- Προσφέρει άνετη προσαρμογή

ΝΕΑ Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής*

- 37 % ευκολότερο άνοιγμα
- Χαμηλότερη θερμοκρασία κατά την αναπνοή
- Το χαρακτηριστικό λαβής κάνει ευκολότερη την τοποθέτηση, την επανατοποθέτηση και την αφαίρεση της μάσκας
*(ισχύει μόνο για τα προϊόντα 9312+Gen3, 9322+Gen3, 9332+Gen3)

 • Μεγαλύτερη άνεση κατά την αναπνοή
  Μεγαλύτερη άνεση κατά την αναπνοή

  Φίλτρο υψηλής απόδοσης, σε συνδυασμό με μια ΝΕΑ Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής για να διευκολύνουν την αναπνοή.

 • Λύση κατά των απομιμήσεων
  Λύση κατά των απομιμήσεων

  Για να είστε σίγουροι ότι είναι αυθεντικό. Η προστασία των ανθρώπων είναι η κύρια προτεραιότητά σας. Τα προϊόντα 9300+Gen3 περιλαμβάνουν τη ΝΕΑ 3Μ Safe Guard™ Διαδικασία ελέγχου ταυτότητας προϊόντος.

 • Άνεση και ανθεκτικότητα
  Άνεση και ανθεκτικότητα

  Τα ΝΕΑ πλεκτά λάστιχα με χρωματική κωδικοποίηση επιλέχθηκαν για την ενίσχυση της αντοχής χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.
  Μεγάλο και μαλακό αφρώδες υλικό στην περιοχή της μύτης και μαλακό εσωτερικό κάλυμμα, που βοηθούν στη δημιουργία άνετου περιβάλλοντος για το πρόσωπο.

 • Easier to fit
  Ευκολότερη τοποθέτηση, αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μάσκας

  Νέες πρωτοποριακές γλωττίδες στα επάνω και κάτω πάνελ της μάσκας (μαζί με το νέο χαρακτηριστικό «λαβής» στα μοντέλα με βαλβίδα), που κάνουν ευκολότερο το άνοιγμα της μάσκας για να είναι πιο απλή η τοποθέτηση και η προσαρμογή στο πρόσωπο.

 • Eyewear
  Συμβατότητα γυαλιών και μείωση θαμπώματος

  Ανάγλυφος σχεδιασμός χαμηλού προφίλ του άνω πάνελ, ενσωματωμένο έλασμα μύτης και μαλακό αφρώδες υλικό, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη συμβατότητα με τα γυαλιά προστασίας της 3M και στη μείωση του θαμπώματος των γυαλιών.

 • Easier to fit
  Σχεδιασμός τρίτης γενιάς

  Η Aura™ 9300+Gen3 είναι η τρίτη της Σειράς 9300 που σχεδιάστηκε αρχικά στη δεκαετία του 1990 από την 3M. Κάθε έκδοση έχει επικεντρωθεί στην παροχή της καλύτερης και πιο ολοκληρωμένης εμπειρίας συνδυάζοντας προστασία, άνεση, ανθεκτικότητα και ευκολία και άνεση στη χρήση.


Καλέστε έναν Εκπρόσωπο Πωλήσεων για μία δωρεάν επίδειξη προϊόντος

 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά, εκτός εάν φέρουν την ένδειξη «προαιρετικό»

 •  
 • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο  της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

 • ΥΠΟΒΟΛΗ