Δροσερή και άνετη προστασία κατά την αναπνοή με την 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα εκπνοής

 • 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα
  • 37 % ευκολότερο άνοιγμα
  • +36 % περισσότερη ροή αέρα
  • Χαμηλότερη θερμοκρασία κατά την αναπνοή
  • Μεγαλύτερη άνεση

  Η 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνει τον ζεστό και υγρό εκπνεόμενο αέρα γρήγορα, συμβάλλοντας στην αποφυγή της δυσάρεστης συσσώρευσης θερμότητας στο εσωτερικό της μάσκας - μία από τις πιο σημαντικές αιτίες δυσφορίας που προκαλούν στους χρήστες οι μάσκες προστασίας της αναπνοής.

  Η Cool Flow™ Βαλβίδα εκπνοής ανοίγει κατά 37 % πιο εύκολα από την αρχική 3M Cool Flow™ Βαλβίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περνάει 36 %, 56 % ή 185 % επιπλέον εκπνεόμενος αέρας μέσω της βαλβίδας στη σειρά 9300+Gen3 σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, την Aura™ 9300+ (αποτελέσματα σύγκρισης στα προϊόντα FFP3, FFP2, FFP1 αντίστοιχα).

  Ως εκ τούτου, η Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής βοηθά στη διατήρηση χαμηλότερης θερμοκρασίας κατά την αναπνοή και τη μεγαλύτερη άνεση του χρήστη, χαρακτηριστικό που καθιστά τις μάσκες με 9300+Gen3 βαλβίδα ιδανικές για μεγάλα χρονικά διαστήματα χρήσης, ειδικά σε θερμές, υγρές ή απαιτητικές συνθήκες.


Ορατό από το εξωτερικό μέρος: Η διαφορά στην άνεση με την 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής

Η θερμική απεικόνιση μας επιτρέπει να βλέπουμε τον θερμό εκπνεόμενο αέρα και να συγκρίνουμε την επίδραση της βαλβίδας σε μια μάσκα.

 • Inhalation with both valved and unvalved respirators

  Η εισπνοή είναι το πιο δροσερό μέρος του κύκλου. Τόσο στις μάσκες με βαλβίδα όσο και σε αυτές που δεν έχουν, το 3Μ Advanced Electret Φίλτρο (AEM) επιτρέπει την εύκολη εισπνοή του δροσερού εξωτερικού αέρα μέσω της μάσκας.
  Καθώς ο χρήστης εισπνέει, εισέρχεται αέρας μέσω της μάσκας και μειώνεται η θερμοκρασία της επιφάνειας. Το πλαστικό κάλυμμα της βαλβίδας διατηρεί ένα ποσοστό θερμότητας λόγω της σύνθεσης του υλικού.

 • Exhalation with both valved and unvalved respirators

  Εκπνοή:
  Καθώς ο χρήστης εκπνέει η μάσκα γεμίζει με θερμό και υγρό αέρα. Οι αποχρώσεις θερμικής απεικόνισης χαμηλότερης θερμοκρασίας της εικόνας στα δεξιά δείχνουν πώς η μάσκα που είναι εξοπλισμένη με την Cool Flow™ Βαλβίδα εκπνοής επιτρέπει στον αέρα, καθώς και στη φυσική του θερμότητα, να εξέρχονται πιο γρήγορα. Καθώς ο ζεστός εκπνεόμενος αέρας εξέρχεται μέσω της βαλβίδας, το εσωτερικό της μάσκας παραμένει πιο δροσερό και πιο άνετο.

  Αυτό το πλεονέκτημα είναι ιδανικό για μεγάλα χρονικά διαστήματα χρήσης, ειδικά σε θερμές, υγρές ή σωματικά απαιτητικές συνθήκες, όπου είναι πιθανό να προκληθεί δυσκολία στην αναπνοή.


 • Breathing Resistance on different respirator models

  Διατηρείστε χαμηλή θερμοκρασία με την 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα Άνεσης

  Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση κατά την αναπνοή, τόσο πιο εύκολη είναι για τον χρήστη η εισπνοή και η εκπνοή, χαρακτηριστικό που συμβάλλει στη μεγαλύτερη άνεση. Οι μάσκες της 3M με την 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής είχαν χαμηλότερη αντίσταση στη ροή του αέρα εκπνοής από τα προϊόντα της 3M χωρίς βαλβίδα*.

  Στο διάγραμμα αριστερά, κατά τη σύγκριση προϊόντων 9300+Gen3 με βαλβίδα και αντίστοιχων χωρίς βαλβίδα, μπορείτε να δείτε την επίδραση της Cool Flow™ Βαλβίδας Άνεσης στην αρχική αντίσταση κατά την αναπνοή.


Απαιτείται λιγότερο υλικό φίλτρου για να επιτευχθεί το ίδιο επίπεδο προστασίας

 • Filter Fibre
  «Όσο καλύτερο το φορτίο, τόσο μεγαλύτερο το πεδίο εφαρμογής...

  Με τη χρήση μιας μοναδικής διαδικασίας κατασκευής, κάθε ίνα στη δομή του 3M AEM φίλτρου διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ηλεκτροστατικό φορτίο. Αυτό το υψηλό επίπεδο φόρτισης επιτρέπει σε κάθε ίνα AEM του 3M φίλτρου να προσελκύσει σωματίδια από μια ευρύτερη περιοχή, δεσμεύοντάς τα αποτελεσματικά.»

 • Comparison of Filter Media
  ...που έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες απαιτήσεις σε ίνες φίλτρου, για την επίτευξη του ίδιου επιπέδου προστασίας.

  Το ισχυρό φορτίο 3M AEM σημαίνει ότι απαιτούνται λιγότερες ίνες για την αποτελεσματική δέσμευση σωματιδίων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην 3M να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό φίλτρο με πολύ πιο ανοιχτή δομή από τα συμβατικά φίλτρα electret, απελευθερώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δίοδο του αέρα.


 • Τεχνολογία Φίλτρου Χαμηλής Αντίστασης Κατά την Αναπνοή

  Οι 3M™ Aura™ 9300+Gen3 Μάσκες μιας χρήσης διαθέτουν τεχνολογία φίλτρου AEM της 3M: ένα καινοτόμο φίλτρο που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της αντίστασης κατά την αναπνοή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης, με λιγότερη προσπάθεια από την πλευρά του χρήστη, κάτι που κάνει την προστασία λιγότερο ενοχλητική.
  Στο διάγραμμα (θέση), μπορείτε να δείτε την αρχική αντίσταση κατά την αναπνοή στη σειρά 9300+Gen3 σε σχέση με το όριο του προτύπου EN 149.


Συνέντευξη με τον εφευρέτη

 • developer

  Μάθετε περισσότερα από τον εφευρέτη της τεχνολογίας της βαλβίδας, που βρίσκεται στο εσωτερικό της νέας 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδας Εκπνοής στην αποκλειστική συνέντευξη της 3Μ.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

   


Καλέστε έναν Εκπρόσωπο Πωλήσεων για μία δωρεάν επίδειξη προϊόντος

 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά, εκτός εάν φέρουν την ένδειξη «προαιρετικό»

 •  
 • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο  της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

 • ΥΠΟΒΟΛΗ

3M™ Aura™ Μάσκες προστασίας αναπνοής