1. Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη στη ζωή μας™
 2. 3Μ Ασφάλεια
 3. Οι νέες 3M™ Aura™ Μάσκες Προστασίας Αναπνοής από Σωματίδια Σειρά 9300+Gen3
3Μ Ασφάλεια
New 3M™ Aura™ Disposable Respirators 9300+Gen3

Παρουσιάζουμε τις νέες 3M™ Aura™ Μάσκες Προστασίας Αναπνοής από Σωματίδια Σειρά 9300+Gen3

 • Η νέα σειρά Aura™ Μάσκα μιας χρήσης 9300+Gen3 με τη νέα 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα Άνεσης με μεμβράνη από καινοτόμο υλικό.
  Πιο εύκολη στη χρήση, με βελτιωμένη άνεση και βελτιωμένη ανθεκτικότητα!


Μεγαλύτερη άνεση κατά την αναπνοή

Μεγαλύτερη άνεση κατά την αναπνοή

Απολαύστε την πιο άνετη θερμοκρασία κατά την αναπνοή με τις νέες 3M™ Aura™ Μάσκες Προστασίας Αναπνοής από Σωματίδια Σειρά 9300+Gen3. Χαμηλή αντίσταση κατά την αναπνοή και μειωμένη θερμότητα μέσα στη μάσκα είναι το αποτέλεσμα του 3Μ Advanced Electret Φίλτρου (AEM) και της νέας 3M™ Cool Flow™ Βαλβίδας Εκπνοής, που επιτρέπουν τη διαφυγή περισσότερου ζεστού εκπνεόμενου αέρα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την άνεση κατά την αναπνοή

78 % Πιο άνετη*


*Με βάση την έρευνα που έγινε σε εργαζόμενους που βαθμολόγησαν τις 3M™ Aura™ 9300+Gen3 Μάσκες με Βαλβίδα υψηλότερα από τα αντίστοιχα μοντέλα της 3M™ Aura™ 9300+


Easier to fit

Πιο εύκολη τοποθέτηση

Οι νέες, πρωτοποριακές γλωττίδες στα επάνω και κάτω πάνελ της μάσκας προστασίας αναπνοής, μαζί με το νέα χαρακτηριστική «λαβή» στη βαλβίδα, επιτρέπουν το πιο εύκολο άνοιγμα της μάσκας που απλοποιεί την τοποθέτηση και την προσαρμογή στο πρόσωπο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημασία της τοποθέτησης


Durable design

Πιο ανθεκτικός σχεδιασμός

Τα νέα πλεκτά λάστιχα αποτελούν μια δυνατή και ανθεκτική συγκράτηση της μάσκας με ασφάλεια στο πρόσωπό σας ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα επάνω στο κεφάλι σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά


Λύση κατά των απομιμήσεων

Λύσεις καταπολέμησης των απομιμήσεων

Η προστασία των ανθρώπων είναι η κύρια προτεραιότητά σας. Οι απομιμήσεις το πιθανότερο είναι να μην έχουν δοκιμαστεί, μα μην είναι πιστοποιημένες και να μην φέρουν εγγυήσεις ως προς την υποσχόμενη λειτουργία τους. Αυτό μπορεί να επιφέρει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Τα αληθινά προϊόντα είναι συνώνυμα με την αληθινή προστασία. Για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα 3M σας είναι αυθεντικά, ακολουθήστε τη διαδικασία ελέγχου "3M Safe Guard™".

Επιβεβαιώστε την γνησιότητα των προϊόντων Aura™ 9300+Gen3 με τη διαδικασία ελέγχου "3M Safe Guard™"


Features pages

Σχεδιασμός τρίτης γενιάς

Δεκαετία του 1990 – Η 3M παρουσιάζει την Cool Flow™ Βαλβίδα που διαθέτει μειωμένη αντίσταση κατά την αναπνοή και χαμηλότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό της μάσκας.
1996 – Η 3M κυκλοφορεί την πρώτη μάσκα μιας χρήσης με 3 πάνελ, τη σειρά 9300.
Δεκαετία του 2000 – Η 3M παρουσιάζει μια έκδοση με «καλυμμένη βαλβίδα», σχεδιασμένη για τη μείωση διασταυρούμενης μόλυνσης, ενώ παράλληλα προσφέρει τα πλεονεκτήματα άνεσης μιας βαλβίδας εκπνοής.
2011 – Ο σχεδιασμός δεύτερης γενιάς, η Aura™ 9300+ σειρά με βελτιωμένο φίλτρο και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση του θαμπώματος των γυαλιών και τη βελτίωση της συμβατότητας με τα γυαλιά της 3M.
2012 – μια μπλε έκδοση χωρίς συνδετήρες της Aura, σχεδιασμένη για την αγορά τροφίμων.
Σήμερα – Με βάση τις προκατόχους της, η ακόμα πιο εξελιγμένη σειρά 9300+Gen3 τρίτης γενιάς, με μια νέα σύγχρονη και κομψή Cool Flow™ Βαλβίδα Εκπνοής, πλεκτά λάστιχα και εύκολες στη χρήση γλωττίδες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή την τελευταία καινοτομία


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα τεχνολογία της Σειράς 3M™ Aura™ 9300+Gen3.


Βίντεο και αξιολογήσεις προϊόντων


Συνέντευξη με έναν από τους εφευρέτες

 • Συνέντευξη με τον εφευρέτη της βαλβίδας

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό της 3M™ Aura™ Μάσκας μιας χρήσης Σειράς 9300+Gen3 από τον Chris Henderson, επιστήμονα της 3M.

  «Είναι υπέροχο συναίσθημα να συμβάλλεις στη δημιουργία ενός προϊόντος που προστατεύει τα άτομα. Κάθε φορά που βλέπω προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικό περιβάλλον ή στην τηλεόραση κ.λπ., αισθάνομαι υπερήφανος που μπορώ να συμβάλλω στην ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων. Η δημιουργία ενός προϊόντος ενέχει τεράστιο ποσοστό συναισθηματισμού και αφοσίωσης και πάντα θέλεις να το βλέπεις να αξιοποιείται.» – Chris Henderson, Επιστημονικό Τμήμα της 3M.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλέστε έναν Εκπρόσωπο Πωλήσεων για μία δωρεάν επίδειξη προϊόντος

 • Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά, εκτός εάν φέρουν την ένδειξη «προαιρετικό»

 •  
 • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο  της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

 • ΥΠΟΒΟΛΗ

3M™ Aura™ Μάσκες προστασίας αναπνοής