Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

Καινοτομία, Έμπνευση, Πληροφόρηση.

Βρείτε έναν Επαγγελματία Εφαρμοστή

Ελευθερία Σχεδιασμού

Ελευθερία για να δημιουργήσετε χώρους και περιβάλλοντα ακριβώς όπως τα θέλετε, αλλά με λιγότερο κόστος και χρόνο από την παραδοσιακή ανακαίνιση είναι αυτό που προσφέρουν οι αρχιτεκτονικές λύσεις της 3M για & γυάλινες επιφάνειες. Μπορούμε να μιμηθούμε το δέρμα, το μάρμαρο, το ξύλο - στην πραγματικότητα, τα περισσότερα σκληρά και μαλακά υλικά που μπορείτε να σκεφτείτε - πάνω σε μια δυνατή και ανθεκτική επιφάνεια. Δείτε μόνοι σας πώς οι Διακοσμητικές Μεμβράνες & Γυάλινων Επιφανειών της 3M έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα.


Εφαρμογές

 • Τίποτε δεν σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη ελευθερία, από το να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν όρια στις ιδέες σας. Οι 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες σας δίνουν την ελευθερία της σκέψης, που σας επιτρέπει να κάνετε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε, χωρίς συμβιβασμούς. Επισκεφθείτε το δωμάτιο κλινικής και το κέντρο ευεξίας για να μάθετε περισσότερα.

  Μετάβαση στην ιδιωτική κλινική

 • Οι 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες αποτελούν την ιδανική λύση για γρήγορες και οικονομικές μεταμορφώσεις, ενώ απολαμβάνετε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Εξερευνήστε τις δυνατότητες εδώ και ανακαλύψτε την οικονομική ελευθερία που μπορείτε να έχετε, μαζί με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, τους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές, σε όλο τον κόσμο.

  Μετάβαση στο ξενοδοχείο

 • Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη με τις 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τους υπάρχοντες πόρους και το περιβάλλον σας, για να αποκτήσει ο χώρος σας το ύφος και το στυλ που θέλετε.

  Μετάβαση στο αεροδρόμιο

 • Οι 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες δεν έχουν περιορισμούς και μπορούν να σας βοηθήσουν να εκφράσετε ένα ισορροπημένο όραμα μεταξύ του μέγιστου αντίκτυπου και του μίνιμαλ, καλαίσθητου design. Τα παραδείγματα εδώ, παρουσιάζουν αυτήν την ελευθερία έκφρασης και το τι μπορεί να επιτευχθεί.

  Μετάβαση στο πολυκατάστημα

 • Είτε ξεκινάτε από την αρχή είτε ανακαινίζετε τους χώρους εργασίας σας, οι 3M Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες σας δίνουν την ελευθερία να δημιουργήσετε. Οι σύνδεσμοι εδώ δείχνουν πώς τα καινούργια υλικά διακόσμησης επιφανειών μπορούν να συνδυαστούν σε ένα υπάρχον περιβάλλον για να δημιουργήσουν έναν χώρο, στον οποίο όλοι θέλουν να βρίσκονται.

  Μετάβαση στο γραφείο


Σχετικά με τις Διακοσμητικές Μεμβράνες Επιφανειών και Γυάλινων Επιφανειών

Βασισμένη στην παράδοση που έχει στην καινοτομία και στην τεχνογνωσία, η 3M προσφέρει ευέλικτες, δημιουργικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις διακόσμησης αρχιτεκτονικών και γυάλινων επιφανειών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες βοηθούν τους ιδιοκτήτες και τους σχεδιαστές κτιρίων να δημιουργούν μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα, ορίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα κάθε περιβάλλοντος. Οι τεχνολογίες της 3M είναι ειδικά σχεδιασμένες, εξασφαλίζοντας τελειότητα στη σχεδίαση, προσφέροντας άνεση για τον άνθρωπο και σεβασμό για το περιβάλλον.