Σχετικά με τις Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές

Στην 3M, το σύνθημά μας είναι «καινοτομία, έμπνευση και επικοινωνία». Παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, τα οποία είναι ταυτόχρονα όμορφα και πρακτικά. Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται και δίνουν λύσεις στις ανάγκες εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού, αλλά και στις προκλήσεις ανακαίνισης που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Όλες σχεδόν οι επιφάνειες κατασκευής και οι γυάλινες περιοχές μπορούν να μετατραπούν, εύκολα και γρήγορα, για να αποκτήσουν την όψη που θέλετε. Από μαρμάρινη και ξύλινη ή δερμάτινη όψη έως και εφέ αμμοβολής. Και πίσω από όλα αυτά, υπάρχει η υποστήριξη της 3M με την πληροφόρηση και την τεχνολογία που χρειάζεστε, για να γίνει πραγματικότητα το όραμά σας.

Οι 3M™ DI-NOC™ Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες μιμούνται την αισθητική που έχουν φυσικά ή άλλα υλικά, σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η εγκατάσταση των 3M Διακοσμητικών Μεμβρανών αποτελεί μια πολύ πιο γρήγορη διαδικασία από την παραδοσιακή ανακαίνιση, για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στα γραφεία της εταιρείας σας. Οι Διακοσμητικές Μεμβράνες Γυάλινων Επιφανειών 3M™ Fasara™ & και οι Μεμβράνες Αμμοβολής παρέχουν την εμφάνιση, την ιδιωτικότητα και τη διαύγεια των γυαλιών με χάραξη ή με αμμοβολή ή με ανάγλυφα σχέδια, σε τιμή που αποτελεί μια ελκυστική εναλλακτική λύση, σε σχέση με το χαραγμένο ή αμμοβολημένο γυαλί.

Οι Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες της 3M σας παρέχουν την ελευθερία σχεδιασμού για να δώσετε νέα πνοή στα γραφεία σας, γρήγορα και οικονομικά.


  • Εύκολος καθαρισμός και απολύμανση της επιφάνειας 3M DI-NOC

    Επιφάνειες που καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα

    Η διατήρηση των επιφανειών καθαρή και απολυμαντική είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι 3M™ DI-NOC™ Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες μπορούν εύκολα να καθαριστούν και να απολυμανθούν χωρίς να αλλοιωθεί η επιφάνεια τους. Όπως και ο ανοξείδωτος χάλυβας και άλλες σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες, αυτές οι DI-NOC™ Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες είναι ανθεκτικές και συμβατές με πολλά παραδοσιακά εμπορικά απολυμαντικά.

    Ιδανικές εφαρμογές σε πόρτες, τοίχοι, ντουλάπια, μπροστινά γραφεία και άλλες επιφάνειες σε ζώνες υψηλής κυκλοφορίας.


Νέα

Φίλτρο
Ταξινόμηση από:
Tags
Tags
Φόρτωση περισσότερων

Σχετικά με τις Διακοσμητικές Μεμβράνες Επιφανειών και Γυάλινων Επιφανειών

Βασισμένη στην παράδοση που έχει στην καινοτομία και στην τεχνογνωσία, η 3M προσφέρει ευέλικτες, δημιουργικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις διακόσμησης αρχιτεκτονικών και γυάλινων επιφανειών, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες βοηθούν τους ιδιοκτήτες και τους σχεδιαστές κτιρίων να δημιουργούν μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα, ορίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα κάθε περιβάλλοντος. Οι τεχνολογίες της 3M είναι ειδικά σχεδιασμένες, εξασφαλίζοντας τελειότητα στη σχεδίαση, προσφέροντας άνεση για τον άνθρωπο και σεβασμό για το περιβάλλον.