ψηφιακό στηθοσκόπιο

Παρουσίαση του νέου ψηφιακού στηθοσκοπίου Littmann CORE

 • Σας παρουσιάζουμε το πιο προηγμένο στηθοσκόπιό μας, με ενίσχυση έως και 40x (στη μέγιστη συχνότητα, έναντι αναλογικής λειτουργίας), ενεργή ακύρωση θορύβου, οπτικοποίηση ηχητικών κυμάτων εντός εφαρμογής και με μια σειρά από νέες και σημαντικές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της υγείας του ασθενούς σας. Ακροαστείτε καλύτερα από ποτέ με την άνεση και τη σιγουριά ενός ψηφιακού στηθοσκοπίου 3M™ Littmann® CORE.


Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® CORE

Αγοράστε τώρα

Με άνετη σχεδίαση και εξαιρετική ακουστική με ενσωματωμένη σημαντικής ψηφιακής τεχνολογίας, είναι κάτι περισσότερο από ένα στηθοσκόπιο. Ένας εντελώς νέος τρόπος ακρόασης. Αναβαθμίστε στο ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® CORE.

 • Κοντινή απεικόνιση στηθοσκόπησης θώρακα
  Μέχρι και 40x ενίσχυση

  Η εξαιρετική ακουστική του καρδιολογικού στηθοσκοπίου μας ακούγεται ακόμα καλύτερα με ενίσχυση έως και 40x (στη μέγιστη συχνότητα, σε σύγκριση με την αναλογική λειτουργία). Το να ακούτε ανεπαίσθητους ήχους για να σας βοηθήσουν στη διάγνωση είναι τώρα ακόμα πιο εύκολο.

  Αγοράστε τώρα

 • Κλινικός ιατρός σε ακρόαση αναπνευστικών ήχων
  Ενεργή ακύρωση θορύβου

  Βοηθά στην εξουδετέρωση των θορύβων που αποσπούν την προσοχή και βρίσκονται συχνά σε θορυβώδη περιβάλλοντα με την ενεργή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Μπορεί να σας βοηθήσει στην ακρόαση μειώνοντας τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ακρόαση σε αυτό που είναι σημαντικό: στον ασθενή σας και στους ήχους του σώματός του.

  Αγοράστε τώρα

 • Κοντινή απεικόνιση κλινικού ιατρού με στηθοσκόπιο στα αυτιά
  Μαλακές και εφαρμοστές ελιές

  Οι μαλακές και εφαρμοστές ελιές μας που κουμπώνουν σφιχτά, προσαρμόζονται στα αυτιά και δημιουργούν μια εξαιρετική ηχομόνωση ενώ παρέχουν άνετη εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακροαστείτε με σιγουριά και άνεση.

  Αγοράστε τώρα

 • Κλινικός ιατρός κρατά το ψηφιακό στηθοσκόπιο Littmann CORE στο στήθος ενός άνδρα
  Πολλαπλές λειτουργίες ακρόασης

  Με ένα κουμπί, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αναλογικής και ενισχυμένης λειτουργίας ακρόασης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, τα δύο συντονιζόμενα διαφράγματα (για ενηλίκους και παιδιά) σας επιτρέπουν να ακούτε ήχους υψηλής και χαμηλής συχνότητας χωρίς να επανατοποθετείτε τον κώδωνα.

  Αγοράστε τώρα

 • Κλινικός ιατρός κατά τη στηθοσκόπηση και την επίδειξη ενός man app στο tablet
  Συνδέεται με το λογισμικό Eko

  Η ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth® δίνει στο ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® CORE τη δυνατότητα σύζευξης με μια ποικιλία φορητών συσκευών, ώστε να μπορείτε να οπτικοποιήσετε, να εγγράψετε και να αποθηκεύσετε ήχους με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Αγοράστε τώρα

 • Κλινικός ιατρός στηθοσκοπησεί αγόρι κοιτάζοντας την εφαρμογή τηλεφώνου
  Σχεδιασμένο για άνεση.

  Με ακουστικό ρυθμιζόμενης κλίσης που ευθυγραμμίζεται για σωστή εφαρμογή με τους ακουστικούς πόρους σας και έναν κώδωνα που μπορείτε να κρατάτε όπως θέλετε, το ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® CORE σχεδιάστηκε για άνεση κατά τη διάρκεια εξέτασης ασθενών.

  Αγοράστε τώρα


 • Ψηφιακό Στηθοσκόπιο 3M Littmann CORE συνδεδεμένο με το λογισμικό Eko στο τηλέφωνο

  Καταγράψτε. Αναλύστε. Μοιραστείτε.

  Περισσότερες δυνατότητες από ποτέ με την ασύρματη σύνδεση. Το ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® CORE που έχει εγκριθεί από το FDA λειτουργεί με το λογισμικό Eko σε συσκευές iOS και Android, παρέχοντάς σας ένα συμβατό με HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) μέσο για την αποθήκευση και τον σχολιασμό εγγραφών 15, 30, 60 ή 120 δευτερολέπτων σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη καρδιακών ήχων για να παρακολουθείτε την εξέλιξη μιας ασθένειας ή για εκπαίδευση ή ακόμα και να μοιραστείτε με ασφάλεια τις εγγραφές σας με συναδέλφους. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το Eko Artificial Intelligence για να βοηθήσετε στην ανίχνευση καρδιακών φυσημάτων (απαιτείται συνδρομή, διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ TO BRAND 3M™ LITTMANN®
Τα 3M, Littmann, το L, το λογότυπο της Littmann, τα Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III και το σχήμα του κώδωνα του στηθοσκοπίου αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Το Bluetooth αποτελεί καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Bluetooth SIG. Το Java αποτελεί καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Oracle.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά